0 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Bebeğimin sağlıklı olmasını tabi ki çok istiyorum hep dua ederim. Ama gönlüm hep kız istiyor erkek annesi olmaktan hep çekinmişimdir. Zor gibi geliyor.gönlündekini bana sağlıklı hayırlı ver Allahım diyorum. Sizce yanlış mı ediyorum sürekli düşünüyorum kız erkek diye isteme hayırlısını işte diye. 

12 Cevaplar

0 oy
(720 puan) tarafından
Hayır canım günah değil Allah zaten gönlünüzdekini biliyor sadece dua ederken tam edin yeterli. Allah'ım bana sağlıklı, vatana millete hayırlı , dinine bağlı kız evladı nasip et gibi dua edebilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Bende hamileyken bir kızımız olsun derdi ki, şimdi bir oglum var olur da bir gün hamile olursam kız isterim :)  
0 oy
(234 puan) tarafından
Canım korkma kız istediğin için kimse seni linçlemez ama erkek istiyorum deseydın yer yerinden oynardı burda neler gördük. 

Soruna gelecek olursak en doğal hakkın niye günah olsun Rabbim gönlündekini nasip etsin 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
2 kizim var 7 ve 9 yasinda suan.supriz bi sekilde hamile kaldim ve rabbime allahim kizi tattrdin oglani ver rabbim saglik hayirli bi erkek evladim olsn diye dua ettim.sukurler olsn rabbim ginlume gore versi oglum suan 17 aylik evet erkek covuklari yararmaz ama 3unede kurban olurum.oglu olan kizi istiyor kizi olan erkek.asljmsq ayrim degil bu sadece her ikisindende istiyor.rabbim goblune gore versn insallah canm
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Benm de bir kızım var tekrar hamileyim bir de oğlum istiyordum olmasını rabbim verdi inşallah sağlıkla doğurup kucağıma alirim
(16 puan) tarafından
Hep dua ediyor muydun erkek olsun diye
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Yok canım hiç öyle düşünme. Bizde eşimle önce sağlıklı olsun sonra kız olsun inşallah dedim hep Allah gönlümüze göre verdi bin şükür. Yine hamile kalsam ben ve eşim kız istiyoruz. Erkek pek sevmiyoruz açıkçası ama evlat evlattir kucağa alınca çok sevilir.
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Benimde bir kızım vardı ikinciye hamile.kalinca sürekli Allah'ım sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir erkek evlatta ver dedim Allah'a şükür verdi ama dua ederken ayrıntıya çok dikkat etmek gerek. Mesela şöyle etseydim keşke Allah'ım bana sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir erkek evlat kolaylıkla nasip et. Kolaylıkla demedim akıl edemedim ve çok zor geçti hamileliğim dogumum
0 oy
(806 puan) tarafından
Benim için farketmezdi ama kız olduğunu öğrenince bi mutlu oldum sanki. 
0 oy
(17,884 puan) tarafından
İlla kız kız diye tutturmuyorsan bence sorun yok önce hayrı sağlığı sonra cinsiyeti bence :) 
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Bende ayni bu sekil derdim tabi onve hayirli saglikli evlat bir oglum var ikincide kiz olsun cok istiyodum ama hep once hayirli saglikli diye dua edrrdim bi gece ruyama kotu bir ruya girdi dedim ki cinsiyet umrumda degil bir daha hic icimden gecirmemeye calistim. Ikincide erkek oldu .. tabi hala icimde bi kiz hevesi var buna bisey yapamayiznama dua ederken veya isterken her zaman once hakkimizda hayirlisini istemeliyiz.  
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Bende ilk ogluma hamileyken kiz isterdim. Hatta ilk kiza benziyo dediginde doktor havalara ucmustum. Bir sonraki kontrolde erkek oldugunu ogrendik. Iyi ki de oglum olmus. Hicte zorluk cekmedim. Ne yaramazligi ne beni uzmesi oldu. Cok akilli ve uyumlu bir cocuk. Rabbim iyi ki onu bana nasip etmis. Ikinci cocugum da erkek. Onu da tabiki erkek var kiz olsa guzel olur dedik cunku baska cocuk dusunmuyoruz. Kucuk oglumdan once bi dusuk yasadim. O zaman anladik cinsiyetin hic onemi yok. O daha kucuk 20 aylik ama evin nesesi, buyugu 7 yasinda olacak. Hep iyi ki dedim ikisi icinde. Hic oyle erkek soyle olur boyle olur diye dusunme. Ilgilenirsen, iyi egitirsen inan kiz da ayni erkekte. Tabi erkek fitratina gore daha hareketli, dogru yonlendirmeyle o enerjiyi atar. Rabbim gonlune gore saglikli sihatli hayirli bi kiz evlat nasip eder insallah sana.
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Ben de hep kızım olsun istemişimdir. İki çocugum da erkek oldu. İnsan ikisinden de olsun istiyor . Kız da erkekte farklı tecrübe sonuçta. İkisi de erkek olduğu için mutluyum ama :) sağlıkla geldiler sükür. Kız torun olur belki ilerde onları severiz napalim :D Ama her annenin gönlünden geçer cinsiyet. Ben bu arada tam erkek annesiymisim hareketliyimdir okul öncesi öğretmeniyim okulda da çocuklarla maç falan yapardım. Evde de oğlumla öyleyiz. O yüzden yaramazliklari hiç dert değil 
(16 puan) tarafından
Allahım kişiye göre veriyor galiba

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
0 oy
38 cevap 1,252 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
6 cevap 373 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (390 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,534 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...