0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Gerçekten delilik gibi geliyor:) hele anlatın bu cesaret nerden:)) tamam kardeş güzel şey de tek sebep bu olamaz. Hayatımda annelikten daha zor hiçbir şey görmedim. Hadi 1 oldu, 2,3 nasıl oluyor

28 Cevaplar

+3 oy
(10,302 puan) tarafından
Valla korunurken hamile kalmasaydim bende 2. Ye cesaret edemezdim ama şuan iyi ki olmuş diyorum. Annelik hiçbir zaman akıl işi değildir zaten 
(1,716 puan) tarafından
Casperiye tamam.2..cocuk belki delilik ama o cocuk hep küçük kalmayacak .o da okul çağına gelecek ve bir bakacaksın İlk çocuğunun en iyi arkadaşı o olacak. Ilk cocugun seninle gecirdigin vakitten daha cok keyif alacak kardesiyle oynarken.Sen ikisi okuldayken yine basıp istediğin yere gidebilebileceksin.
(10,302 puan) tarafından
Ben isteyerek yapmadım ama çoğu zaman iyi ki de olmuş dedim asla ayak bağı diye düşünmedim isim varsa ikisini alıp çıktım hallettim zor mu çok fazla zor. Büyük olana hiç haksızlık oluyo yapıyoruz diye düşünmüyorum çünkü elimdme geldiğince adil davranmaya çalışıyorum. Fazlalık olduğunu istenmedigini bilerek büyümek bir çocuk için asıl en büyük kötülük o çocuklar bizim biranlik hatalarımız.yuzunden geldi dünyaya. Annelok akıl işi değil derken ben senin dediklerini kassetmemiştim. Kardeş bence kötülük değil en büyük iyilik destektir ben kendi adıma konuşayım iyi ki kardeşlerim var. Yaşadığımız hayat koşulları bir değil devir bir değil o yüzden bu devirde çocuk büyütmek Zor diye ben istemiyodum 2. Yi. Ama iyi ki olmuş iyi ki nasip etmiş Rabb'im bize onu.
(11,367 puan) tarafından
Bende iki çocuğumu isteyerek yapmadım. İsteyerek derken kaza ile oldu yani. Kaza derken de kazaya mahal veren yine ben :D  cesaret edip ağız tadıyla bir çocuk yapamadım ama iyiki varlar. Ha bide emzirme dönemi var. İkisini de ağız tadıyla emziremediö içimde kaldı
(10,302 puan) tarafından
Valla tam da dediğin gibi gözde mina :D ilkinde yeni evliydim ben hemen istemiyordum çocuk ama eşim istiyorum diyodu bende kendimce eski usul birşeyler yaptım ama adam işi bilince kaldırmıştım :D ikinci de hapla korunurken oldu Rabb'im nasip etmiş olmuş basım gözüm üstüne. Ben ikisinide emizirdim şükürler olsun büyük 16 ay emdi küçük tam 2 yıl. Şimdi sıra güzel eğitip vatana millete hayırlı evlat etmek :D
(11,367 puan) tarafından
Aynen öyle canım Allah olmayanlara ve hakkedenlere versin inşallah :)
-Reklam-
+3 oy
(324 puan) tarafından
Bence zaten sirf kardesi olsun diye ikinci cocuk yapılmamalı. Anne kendini her anlamda hazır hissediyorsa, psikolojik olarak baş edebilecekse sagligi el veriyosa, tahammulu gücü kuvveti yerindeyse yapmalı. Yoksa zebil oluyor çocuklar en önemlisi de sevgisiz ilgisiz kalıyorlar 
+2 oy
(129,283 puan) tarafından
1oldu 2 kaza oldu 3den rabbim korusun olmasin allahim isteyene versin
(7,431 puan) tarafından
Aman bu kişi post aciyo cevap yazmiyor;D
+2 oy
(2,201 puan) tarafından
Menopoza giriyor olmama rağmen 2.'den vazgeçtim, bir ara gaza gelir gibi oldum heves ettim ama vazgeçtim.
+2 oy
(17,736 puan) tarafından

Aslında 2 oldumu 3 göz korkutmuyormus canim:D Ben daha ikinciyi almadım kucağıma ama bakalım beni neler bekliyor:)

+2 oy
(2,322 puan) tarafından
1. De pes eden bennn ama ilerde ne olur bilemem oğlum 15 aylık şu an 2. Çocuk düşüncesi bile beni çok korkutuyor 
+2 oy
(27 puan) tarafından

1 isteyerek 2 de isteyerek çok şükür şimdide 3 istiyoruz :angel:

+2 oy
(1,154 puan) tarafından
Benimkiler çevre baskısı yüzünden oldu 2. Ve 3. Sonra sebep olanların kulaklarını çınlatmakla geçti :D evet iflah olmaz bi deliyim yelleme akıllıyım ne derseniz diyin kendim ettim kendim buldum valla :D
(11,367 puan) tarafından
Çevre baskısıyla çocuk mu yapılır ayol
(1,154 puan) tarafından
Ahh ne deseniz haklısınız valla çok salağım
(11,367 puan) tarafından
Yine de varlıklarına şükür olan olmuş :)
(1,154 puan) tarafından
Aynen şimdi iyi ki olmuş diyorum çok tatlılar ve düşündüğüm kadar yorucu değil :D doktor diyo ki, ya bağlayalım ya da çok dikkatli korun hayati riskin var :D
+2 oy
(1,178 puan) tarafından
Tek cocukken insan öyle düşünüyor ikinci yapınca bu düşünce çok saçma geliyor o çocuğun da hakkı evde bir kardeş cocuk sesi eskiden nasıldı evler şimdi nasıl bakıyorum gurbetteym gelen gidenim Yok doğuma annem zor geldi i yönden destek çıkan biri olsa keşke  2 erkekle birlikte boğuluyorum akşam 5 dk sakin kalınca elim aygma dolasiyo :D
+2 oy
(627 puan) tarafından
Ben bebekleri çok severim ama 2 yeterli suan hamileyim doğduğunda oğlum 4 yasinda olacak birde tatlış bir kızım olacak rabbimden daha ne isterim güzel ömür versin insallah 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Başkasının bebeğini yada bebek kıyafetleri görünce içim tuhaf oluyor bnmde olsun istiyordum mesela :)

0 oy
(11,818 puan) tarafından
Cesaretin var mı aşka diyor şarkı bebeğim :D bu iş ne yazık ki benim için karar alıp cesaret işi olmadı.hamile olduğumu öğrendiğimde şok eşliğinde şimdi ben ne halt yiyeceğim duvara bakması olarak ilerledi
0 oy
(13,707 puan) tarafından
Çocuğun olmaz dendi

İlk evliliğimden bu yüzden boşandım

Kızım sürpriz oldu bize zaten çok geç öğrendik

Daha da olmaz dedim şans eseri oldu dedim çok istedim ama oğlum olsun buradakiler biliyor çok dua ettim şükür kızım on aylıkken öğrendim hamile olduğumu şimdi kızım 2:30 yaşında oğlum bir yaşına girdi şükürler olsun nasip edene

Üçü de istiyorum ama onun için Küçüğün de kreşe gitmesi lazım 2027’de belki
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Canavar değil sonuçta bu çocuk zaman zaman beraber delirsekte birlikte gülüp eğlendiğimiz anda çok ben hamilelikten çok korkuyorum doğum falan çok gözümde büyüyor ama aynı duyguyu tekrar tatmak isterim tabi iki için diyorum bunu yaşım çok genç enerjim çok fazla olsa da sanırım üçüncüyü istemezdim 
0 oy
(13,095 puan) tarafından
5 yaşında kızım ikinci kez bir evlat sahibi olmayı istedik. Bu duyguyu tekrar tatmak güzel 
0 oy
(140 puan) tarafından
Valla 3 var 4 de istiyorum bı bana zor gelmiyor geliba yada çok seviyorum çocugum olmasını
0 oy
(19,483 puan) tarafından
İlk çocuğun kardessiz kalmaması benim motivasyonumdu. Onun için Bı görev gibi düşündüm ahshdhd. Bir de bir süre zorluk çekip sonra o kadar zor olmaması. 
(1,716 puan) tarafından
Aynen size katılıyorum. Sonuçta o çocukta büyüyecek ilk günkü gibi hep zor kalmayacak.
0 oy
(2,067 puan) tarafından

-1085805 cesaretim yok...:) valla korunurken hamile  kaldım,asgari ücretle geçinip 3 cocugu olan,4 .isteyene hatta kocasıyla geçimi %-10000 olanlardaki çocuğunu sevmeyen hatta ilgilenmeyen hatta ve hatta koca istemeyip evlilik kurtulsun diye çocuk yapan bir şekilde kocayı tongaya getiren hamile kalan kadınların milyonda bir cesareti yok bende ....eşimle calsitigim halde 2.düsünmüyorum gerçekten hayranım o kadinlara ne  yiyip iciyorlarsa hangi hayal aleminde rüya aleminde yaşıyorlarsa bende istiyorum vallaha :)))

0 oy
(1,970 puan) tarafından

İkinci bana supriz oldu o kadr korundum bir ayda kaldım yoksa asla istemiyordum Allah'ın işi oldu asla 3 kaldıramam dermoşim bide yine kaliyorum:D:D

0 oy
(567 puan) tarafından

1. Geçde olsa oldu. Nasıl ikna oldum nasıl ikna etrim bende bilmiyorum 

2.yi istiyor gibiyim bide kızım olsa fena olmaz herhalde diyorum ama yine o hamilelik son 3 ay midenyanması oturur vaziyette uyuyuşum vs korkuyorum.. Hele ikisine yetemezsem oğluma vakit ayıramazsam diye daha çok korkuyorum.  Hatta oğlumda çok tecrübesizdim hala bilmediğim çok şey var. 2.de tecrübeli olmuş olucam 2. İçin güzel ama hep 1. Ye üzüleceğim. Yavrumu doğduğunda doyuramadım hala kalbim cız eder.... 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 667 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,034 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 164 göst.
0 oy
6 cevap 129 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde heygirls (792 puan) tarafından soruldu