0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Gerçekten delilik gibi geliyor:) hele anlatın bu cesaret nerden:)) tamam kardeş güzel şey de tek sebep bu olamaz. Hayatımda annelikten daha zor hiçbir şey görmedim. Hadi 1 oldu, 2,3 nasıl oluyor

28 Cevaplar

0 oy
(1,014 puan) tarafından
4 yaşında oğlum var 2. Ye hamileyim başlarda cesaret edemiyordum, ama 6 aydır deli cesareti geldi sanki ama eşimle her tartistigimda vazgeçiyordum hamilelikten  vazgeçemiyorum da artık :)
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından

4 yaşında oğlum var 2. Ye hamileyim başlarda cesaret edemiyordum, ama 6 aydır deli cesareti geldi sanki ama eşimle her tartistigimda vazgeçiyordum hamilelikten  vazgeçemiyorum da artık :)

0 oy
(1,749 puan) tarafından
Kendim için söyleyeyim cahillik ve salaklık. Şu anki aklım olsa yapmazdım. Çocuk cook zor. 
0 oy
(2,230 puan) tarafından

7 sene sonra yürek yedim ve 2. Oldu :D:D

0 oy
(5,206 puan) tarafından
Bence kardeş olması tek sebep olabilir. Ben cok üzerine düşünmedim çok da sağlam kornmuyorduk, oldu. Düşünseydim olmazdı. İyi ki düşünmemişim. Yoksa kızım tek cocuk kalırdı. Gerçekten çok ama çok zor ama değer :) 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Ben cesaret edip hadi yapalım diyemediğim için 2. De 3. De korunurken oldu. Yani tam korunma diyemeyizde işte planda yoktu. Korunduğumuzu sanıyormuşuz :) 
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Sanırım asla cesaret edemeyenlerden olucam bende. Bazen çok istiyorum ama o rüya kısa sürüyor. Korunurken olanlar nasıl oluyor anlamıyorum, ben baya tedbirliyim sanırım daha olmadı, zaten anca öyle olursa olacak
0 oy
(7,217 puan) tarafından
Vllh cnm çok şükür çocuk bakabilecek durmumuz var 4-2 yaş ve 9 aylık çocuklarım var inan kendi rahatim bedenen ruhen ve psikolojik olsaydı bı tane daha yapardım bilmiyorum seviyorum hamile olmayı doğum yapmayı küçük bebeğim olmasını 

Yani bu saatten snr kendi çocuklarıma tamamen adadım kendimi Allah olmayana ve isteyene versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 670 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde emyy (5,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,044 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 170 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu