0 oy
64 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (709 puan) tarafından

• Kızlar merhaba, umarım cevap veren olur . Genelde az oluyor da:D
  • Ay yazı şekli değişti düzeltemiyorum neyse kizceler benim bebişim 18 aylık olmak üzere İstanbul'da oturuyorum ben bebişim sosyallessin istiyorum havalar da çok soğuk çok sıkılıyor . Avmlere falan götürüyorum gezdiriyorum ama yine de çocuk vs olsa onun için de iyi. Geçen yaz yüzme öğretmek için bir yeltenfim sonra küçük diye vazgeçtim. 18 aylık bebek için oyun grubu, anne - bebek etkilesimi adına herhangi bir etkinlik ya da çocuğun gelişimi ve sıkılmamasi adına bildiğiniz bir şeyler var mı? Anadolu yakası dışında her yere okeyim. 

6 Cevaplar

0 oy
(3,843 puan) tarafından
Oturduğun yerde saatlik oyun grupları vardır mutlaka kreş için küçük bence saatlik oldu mu hem o sıkılmaz hemde senin aklın kalmaz araştır derim 
(709 puan) tarafından
Yok canım zaten kreş düşünmüyorum, oyun grubu düşünüyorum fakat hiç çıkmıyor karşıma baksam da guvenirliginden emin olamıyorum çoğu yer temiz değil, burda gidenler varsa daha güvenilir olur diye dedim
(709 puan) tarafından
Bu arada cevabın için teşekkür ederim
(3,843 puan) tarafından
Anladım canım rica ederim :) benimki de 5 doldurcak imkanım yoktu kreşe gonderemedim oyun grubuna götürüyorum çok iyi oluyor
(709 puan) tarafından
İnşallah ben de bulabilirim
-Reklam-
0 oy
(587 puan) tarafından
Ben gitmedim ama rami kütüphanesi varmış etkinlik fln varmış bende götürmeyi düşünüyorum ama tam olarak nasıl bi yer bilmiyorum ama randevuyla gidiliyo sanırım
(709 puan) tarafından
Bakayım canim çok sağ ol
0 oy
(6,955 puan) tarafından
İstanbul'da değilim ama instada vs aratırsan oyun gurupları bi hayli çoğaldı illa bulursun 
(709 puan) tarafından
Evet var aslında fakat temizliginden emin değilim, burda giden arkadaşlar varsa içim daha rahat giderdim diye düşündüm, bu arada teşekkür ederim cevabın icin
(6,955 puan) tarafından
Rica ederim az çok kendini zaten belli ediyor o tür yerler aileli olduğu için müdahale şansında oluyor
(587 puan) tarafından
Ay Instagram hiç aklıma gelmedi bende araştırıyorumdum buldum hemen hemde çok yakın bana da çok faydan oldu ❤️
(709 puan) tarafından
Bakacagim daha detaylı ❤️
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Cnm bebeğinin kilosu boyu ne
(5,167 puan) tarafından
Sorun yok çok şükür doktor sorun olsa tutunarak da yürümez dedi ayakta  tutunca 20 saniye filanda duruyor ama adım atma yok tek elle tutunca da yürüyor kanepeden kendi iner ama yürüme niye yok anlamadım
(709 puan) tarafından
Kız üşengeç bir bebistir muhtemelen:)
(5,167 puan) tarafından
Galiba cnm üzerinde çok duruyorsun oda kendini naza çekiyor:)
(709 puan) tarafından
Evet evet öyle oluyorlar , konuşuyor mu oeki?
(5,167 puan) tarafından
Ne söylesen oda aynısıni söyler konut verince anlayıp yerine getirir
0 oy
(642 puan) tarafından
Soğuk havalarda ufak çocuklar için müze gibi yerler olabilir. Kültür merkezlerinde de belki anne-bebek etkinlikleri vardır bakmak lazım. Kütüphanelere de gidebilirsiniz arada. Çocuk bölümü oluyor, değişik kitaplarla oyalanır. 
(709 puan) tarafından
Onlara da bakacağım muhakkak, teşekkür ederim
0 oy
(793 puan) tarafından

Bayburt ta bile var kız 18 ay için oyun grubu kesin vardır İstanbul’da :D bizde ilk oyun grubu deneyimini yarın yaşayacağız bakalım çok heyecanlıyım :D 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 286 göst.
11 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ahsen (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 145 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.