0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Buraya direk yazmak istemedim dinlemek isteyen varsa yazabilirim çok çıkmazdayım

8 Cevaplar

0 oy
(129,806 puan) tarafından
nuray hocama yaz
tarafından
İsmi neydi
(129,806 puan) tarafından
nur ay
-Reklam-
0 oy
(745 puan) tarafından
Canım özelden yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ❤️
(4,724 puan) tarafından
DP'ciğim yanlış anlamazsan mesleğin nedir
(745 puan) tarafından
Canım İstanbul Sancaktepe sosyal hizmetlerde görev yapıyorum
(4,724 puan) tarafından
Maşallah ☺️ ben neden din kültürü öğretmeni diye hayal ettim seni
(4,724 puan) tarafından
Yakınmışız bu arada :) bende Tuzlada oturuyorum
(745 puan) tarafından
Sultanbeyli de oturuyorum bende canım ☺️❤️ biraz dinime fazla düşkünüm ondan olabilir ☺️
(4,724 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun ☺️ bende geçen sene senin gibiydim ama burdan biriyle tanıştım bana yardımcı olacaktı sözde dinimi daha iyi öğreneyim ve hayata geçireyim diye ama meğer çok yanlış bir yolmuş soğuttu beni herşeyeden :(:( şimdi ne yapıyorsam Bi daha eskisi gibi olamıyorum
(745 puan) tarafından
Gerçekten mi ? Canım vesvese ye gelme, namazlarına tutun Kur'an oku bol bol inşirah suresini aç dinle . Allah kalbine iman sevgisi versin inşallah ❤️ aklından çıkar o kişiyi Allah'a bol bol dua et şükür et , inşallah eskisi gibi olursun . 1 kişinin suçunu dinden asla çıkarma kuzum burada kalıcı değiliz . Her zaman derim bundan 100 sene sonra bu dünyada olmayacağız , ne kadar Allah'a yönelirsek o kadar ahiretimizi kurtarırız. Hiç bir zaman hiç kimse için kötü düşünme ❤️ Namazlarımda dualarimda olacaksın inşallah ❤️❤️
(4,724 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️ o kadar haklısın ki ama kafam çok karıştı ondan sonra neye inanacağımı şaşırdım. O kişi Tevhid ehliydi Ebu hanzala denilen kişinin kitaplarını tavsiye ediyordu onun yolundan gidiyordu sonra biri bana özelden yazdı onlara inanma onlar dini yanlış anlatıyor ve yaşıyor diye ondan sonra bende her şey karıştı doğrusu nedir yanlışı nedir şaştım kaldım:(
(745 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum canım yani biliyorum ama sohbetlerini falan bilmiyorum ben genelde said Nursi sohbetlerine katılıyorum, herhangi bir cemaat veya tarikata bağlı değilim . Acaba ne anlatılıyor merak etmedim değil . Kuran'da net ayetler vardır bunları tastikleyende hadisi şeriflerdir onun harici imamların Kuran'da geçmeyen birşeyi tastiklemeri rivayet olur. Kafa karışacak bir durum söz konusu olamaz yani
0 oy
(6,961 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum 
0 oy
(565 puan) tarafından
Hayırdır inşallah canım alaska var görürse yazar 
0 oy
tarafından
Başka danışabileceğim biri varmı
0 oy
(699 puan) tarafından
Yardımcı olabilirim canim
0 oy
(115 puan) tarafından
nasıl bir konu hakkında danışmak istiyorsunuz ben medresede hocayım gücüm yettiğince.... 
0 oy
(370 puan) tarafından
Yardım edebileceğim birşeyse elimden geleni yaparım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 531 göst.
2 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepsoyer (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,582 göst.
0 oy
10 cevap 619 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu