Kızlar eşim 7-24 çalışan bir insan. Bana ve oğlumuza zor vakit ayırıyor. Eve geliyor telefin telefon susmuyor yani. Bir tek pazar günümüz var ama o da sürekli telefonla iş hallediyor. Oturupta beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi bırak oğluyla da fazla ilgilenemiyor. Haftada 2 gece yok zaten. Gece çalıştığı günun ertesi günü yatıyor akşama kadar. Uyandiriyorum 5-6 gibi. Akşam yatana kadar tekrar telefon....
Kaynana da bizde şimdi. Bilenler bilir. Bugün iyice kötüleşti. Artık kendisi bile kalkıp gidemiyor WC ye. Çocuğu koysam götürsem başlıyor ağlamaya. Peşimden gelmeye çalışıyor. Evde bir sürü kablo ( kaynanamin makina kabloları ) ne yapacağımı şaşırıyorum. Zaten haftanın 6 günü işte 1 gün tatil.. ona da diyo ben köye gidicem..... Gitti tabi.. birşey denmeye de gelmiyor ki. Ama bu sabah kahvaltı yaparken söyledim. Gitme demiyorum ama gidince zaten hafta içi yoksun gibi birşey, bı hafta sonumuz var ona da gidip akşama tekrar geleceksin. Biz seni özlüyoruz dedim. Sürekli telefonla iş yapıyorsun. İşine birşey demiyorum tabi ekmek yiyoruz ordan ama bı pazar gunumuz var ya berbarr gidelim ya da sen dur. Kaynanamin durumu malum gidemeyiz bir yere o zaman sen niye gidiyorsun. Güya 2-3 saat kalıp gelecekti. Sabah gitti hala daha orda.... Çocuğa mi bakayım kaynanami bilemedim. Bari bı hafta sonu bana yardımcı ol yani. Allah razı olsun yine ilgilenir falan ama şimdi köye gitmesinin ne manası vardı ki yani. Güya dolaptan birşeyler alacakmış kışlık domates falan yapmış kaynanamin kaynanası nenesi. Benim zaten var yani gereği var.. birde olta alayım fa balik tutarız diyor. Dedim ooo gece anca gelirsin dedim o zaman yok almiyorum dedi. Bende yok al boşver dedim beni takma.. sen bizi takmiyorsan brn seni niye takayım yani..... o kadar sinirliyim ki. Çocuk uyumuyo diye ona kızıyorum normalde yapmam asla. Yaptığım yanlış ama ne yapayım Allah aşkına... Her kaynanam bize geldiğinde muhakkak böyle bir olay yasıyorum.... Kafası rahat annesine bakan var çocuk zaten annesiyim bakarım... Erkekler neden böyle ya ?