0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (390 puan) tarafından
Kızlar eşim 7-24 çalışan bir insan. Bana ve oğlumuza zor vakit ayırıyor. Eve geliyor telefin telefon susmuyor yani. Bir tek pazar günümüz var ama o da sürekli telefonla iş hallediyor.  Oturupta beraber vakit geçirmeyi sohbet etmeyi bırak oğluyla da fazla ilgilenemiyor. Haftada 2 gece yok zaten. Gece çalıştığı günun ertesi günü yatıyor akşama kadar. Uyandiriyorum 5-6 gibi. Akşam yatana kadar tekrar telefon.... 

Kaynana da bizde şimdi. Bilenler bilir. Bugün iyice kötüleşti. Artık kendisi bile kalkıp gidemiyor WC ye. Çocuğu koysam götürsem başlıyor ağlamaya. Peşimden gelmeye çalışıyor. Evde bir sürü kablo ( kaynanamin makina kabloları ) ne yapacağımı şaşırıyorum. Zaten haftanın 6 günü işte 1 gün tatil.. ona da diyo ben köye gidicem..... Gitti tabi.. birşey denmeye de gelmiyor ki. Ama bu sabah kahvaltı yaparken söyledim. Gitme demiyorum ama gidince zaten hafta içi yoksun gibi birşey, bı hafta sonumuz var ona da gidip akşama tekrar geleceksin. Biz seni özlüyoruz dedim. Sürekli telefonla iş yapıyorsun. İşine birşey demiyorum tabi ekmek yiyoruz ordan ama bı pazar gunumuz var ya berbarr gidelim ya da sen dur. Kaynanamin durumu malum gidemeyiz bir yere o zaman sen niye gidiyorsun. Güya 2-3 saat kalıp gelecekti. Sabah gitti hala daha orda.... Çocuğa mi bakayım kaynanami bilemedim. Bari bı hafta sonu bana yardımcı ol yani. Allah razı olsun yine ilgilenir falan ama şimdi köye gitmesinin ne manası vardı ki yani. Güya dolaptan birşeyler alacakmış kışlık domates falan yapmış kaynanamin kaynanası nenesi. Benim zaten var yani gereği var.. birde olta alayım fa balik tutarız diyor. Dedim ooo gece anca gelirsin dedim o zaman yok almiyorum dedi. Bende yok al boşver dedim beni takma.. sen bizi takmiyorsan brn seni niye takayım yani..... o kadar sinirliyim ki. Çocuk uyumuyo diye ona kızıyorum normalde yapmam asla. Yaptığım yanlış ama ne yapayım Allah aşkına... Her kaynanam bize geldiğinde muhakkak böyle bir olay yasıyorum.... Kafası rahat annesine bakan var çocuk zaten annesiyim bakarım... Erkekler neden böyle ya ? 

3 Cevaplar

0 oy
(2,415 puan) tarafından
Valla net bir şekilde tavrınızı koyun tamam işi gücü olabilir ama köye gitmek keyfi bir şey. Sen hem evinle hem çocuğunla ilgilenirken üstüne onun annesine bakıyorsun. Karşına al ve konuş gerekirse annesine bakamıyacağını söyle var mı oyle dünya ya
(390 puan) tarafından
Kaç defa kaynanam bize geldi ve biz eşimle sürekli kavga ettik.... Bende artık saldım.... Kadının ağzı var dili yok ama bakımı ağır. Hem çocuk hem o ağır oluyor. Kızında durduğu zaman bile tek duruyor evde herkes çalışıyor çünku. Eltim de aynı o da çalışıyor. Bana tüm yükü yüklemeye çalışıyor. Bende artık herkesi Allah'a havale ettim... Normalde kaynanam bize geldiği zaman çok iyiydi kendi kalkıp geliyordu mutfağa kahvaltı yapıyorduk wc kendi gidiyor geliyordu vs. Ama işte bsna gelince kötüleşiyor. Allah'ın işi işte. Benim bakamayacagimi bildiği için Allah kotulestitiyot ve şehre gidiyor. Benim için ona bakmak sadcee Allah rızası ama gücümün de olmadığı aşikar. Bunu bile bile beni ezmesine tahammül edemiyorum...
(2,415 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun o işler hep öyle olur zaten valla şu zamanda kimseye iyilik edesi gelmiyor insanın. Sen esinle net bir şekilde konuş böyle böyle olmaz diye valla tavrını belli etmedikten sonra erkeklerin hiç bir şey umrunda olmuyor maalesef ki
(390 puan) tarafından
Evet umrunda olmuyor ve herşeyi silip atıyor. Beni evden kovmakla tehtit etmisti bir kere.
(2,415 puan) tarafından
Bak senn peki gidecek bir ailen var mı? Yani tehdit etmek neymiş bir görse
(390 puan) tarafından
Tabi var. Asla arkam geri çekmez. Ama bir daha böyle birşey duyduğumda asla bu evde durmam. Çeker giderim....
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek evlat mi başka yok mu 
(390 puan) tarafından
Kız hayır. Eltim ve gorumceydeyken gayet iyi kaynanam ama bana gelince kötüleşiyor. Neden bilmiyorum. Havası yaramıyor herhalde.  Bura sehre göre daha çok soğuk. Üşüyor hastalanıyor. Apartman da merkezi sistem. Ha diyince yakilmiyor. Bir de biz ve çocuğum için yeteri sicaklikta. Yani yaşlılar ve hasta olunca haliyle usuyorlar sanırım. Bize sebep de koskoca apartmanı yakmazlar. Bı de aksilik su surkli cam açık olması lazım.
tarafından
Ee canım sende dönüşümlü bakiyormussunuz 1 haftada hemen laf etmeye başlamışsın kaynanan yokken yapsaydınız
(390 puan) tarafından
Benim bir yere gitmek istediğim yok zaten havalariyi olduğunda asla evde durmam. Çıkarırım çocuğa parka götürelim. Benim derdim bı Pazar günümüz var onu da eşimle birleikte vakit geciremiyoruz o köyü tercih ediyor. Kaynabm olmssa beni de götürür ama gidemiyorum. Madem gidemiyoruz diyorum sende bizimle kal diyorum yani çok mu şey istiyorum .. derdim kaynanamın bizde kalması değil. Eşimle
tarafından
İşte bende diyorum ki kaynanan hep sizde değilmiş ya o yokken beraber vakit gecirin
(390 puan) tarafından
İşte işten fırsat olmuyor ki. Ya balığa ya arkadaşlarının yanına ya da başka yere. Sürekli bı mesgalesi var.
0 oy
(721 puan) tarafından
Ne kadar süredir sen bakiyorsun tek sen mi bakıyorsun başka gelin kız vs yokmu 
(390 puan) tarafından
1 hafta oldu ya da olmadı. Gelin var kızı var ama hiç kimsenin umrunda dedvil. Bakıyorlar ama çalışıyorlar sbaah gidip akşam geliyorlar eve . Ben ise tüm gün evdeyim nasil olsa.... Normalde kaynanam bize gelirken iyiydi. Görümcemde eltimde iyiydi her işini WC ve abdest kendi alabiliyorfu. Bana gelince kötüleşiyor. Allah'ın işi işte. Geçenlerde de rahatsızlanmisti. Çok sıkınti cektim... Biz ilçede yaşıyoruz. Kadın fenalassa bir mudahele yapamıyorlar da sehre de hemen sevketmiyorlar ve akşama kadar hastane sonra biz özel aracla şehre goturuyrouz.. eşim zaten haftanın 2 günü yok. Sürekli iş çalışma temposu izin bile alamıyor birşey olsa o olmadığı zamn ben 8 aylık bebekle nasıl hallederim bilmiyorum. Yani her anlamda zor. Ben bakarım benim için sorun yok eşimle de çok tartıştık bu konuyu artık Allah'a havale ettim. Ona bakiyor olmam Allah rızası geçtim o işi bende dursun hep isterse ama işte bir gün sadece. Yardım yok.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 720 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 727 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Vedat45& (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,179 göst.
29 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 556 göst.