+1 oy
311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Hamile kalmamla birlikte eşimle aramıza cinsel soguluk girdi doğum yapalı bir yıl olmasına rağmen hâlâ durum devam ediyor aldattığını düşünmeye başladım elimde delil yok ama cinsellik yaşamamamıza rağmen hiç aklına bile gelmiyor 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,087 puan) tarafından
Normal doğum yapan kadınların vajinasi haliyle doğum yapmadan önceki hali ile aynı olmuyor ve bu durum bazı erkekleri uzaklaştırıyor. Ayrıca cinsel hayatı olmayan evlilikler ölüdür bence. Hele ki bir erkeğin aklına gelmeme imkanı yok. Kafanı bu düşüncelerle yorma ama kocana karşı biraz farklı ol, heyecan yarat. Bir süre uğraş eğer ilerleme yoksa oturup konuş derim. 
-Reklam-
+1 oy
(1,839 puan) tarafından
Cok ta dert etme. Gir trendyola bir kiyafet sifariş ver . Eşinin etkilencegi tarz. Giyin guzel parfüm sür. Yanas . Bak bakım tepkisi ne oluyor. Eger yine ayniysa bir konuş.

Yanas dedigim de oyle her zamanki gibi degil bir az farklılıklar kat . Anladin sen
+1 oy
(2 puan) tarafından
Yorumlara göz attım, sertleşmedi cevabını vermişsiniz. İşi de öğretmenlikmiş, yoğunluk yok hani. Bu durum ne zamandır böyle? Eşinizin yöneliminden endişeleniyor musunuz? Veyahut (aldattığını düşünmeye başlamışsınız) telefonunu kontrol ettiniz mi? Telefonu saklama gibi bir derdi var mı? Eğer öyle bir durum yoksa, eşinizi karşınıza alıp dürüstçe konuşun. Bundan rahatsızlık duyduğunuzu ve kendisini sevdiğinizi söyleyin, birliktelik kurmanın ilişkinizi diri tutacağından söz edin. Sinirlenmemeye çalışın ve ciddi olun, şefkatli bir ses tonuyla konuşun. Sevgiler.
(21 puan) tarafından
Yönelim derken anlamadım
(2 puan) tarafından
Kadınlara ilgisini kaybetmiş olabilir mi? Veya artık tamamen birliktelikten soğumuş olabilir mi?  Size karşı bakışlarından ve tavırlarından anlayabilirsiniz. Böyle durumlar maalesef yaşanıyor.
(21 puan) tarafından
Bilmiyorum ki Allah korusun ne belirttisu olabilir
0 oy
(717 puan) tarafından
Soğudugunu nasıl farkettin sana bunu düşündüren ne oldu
(666 puan) tarafından
Boşalamadi mi yani
(21 puan) tarafından
Sertleşmedi
(666 puan) tarafından
Işi yoğun mu?
(717 puan) tarafından
Haa şimdi anladım:))) belki esinin boşalma sorunu olabilir bunlar bazen sonradanda olabiliyor katsına alıp konuşman gerekiyor böyle kafanda hep kurarsın
(21 puan) tarafından
Çok yogun işi yok öğretmen
0 oy
(17,715 puan) tarafından
Haftada kaç kez oluyor canm yani sen yanasinca tepkisi  nasl 
(21 puan) tarafından
Haftada sıfır iki ay yapamadığımızi bilyom
0 oy
(573 puan) tarafından
Eşinizle bu durumu açıkça konuşmalısınız. Aldattığını merak ettiğinizi belli etmeyerek sadece bu durumun sebebini öğrenmek istediğinizi kendisine belli edin
(21 puan) tarafından
Nasıl yapacam
0 oy
(3,772 puan) tarafından
Takibe al ama çaktırma 
(3,772 puan) tarafından
Peki tıbbi bir sorunu olabilir mi
Ortamı kendinize göre güzel yapıp kursaniz yani hoş giyin cezbedici sözler söyle
(21 puan) tarafından
Hepsini denedim canım olmuyor
(3,772 puan) tarafından
Yanlış anlama ama onun için ilaçlar vardır eşin onu denese ama önce doktora gidin onun yönlendirmesi ile kullanin
(21 puan) tarafından
Kullanmaz çünkü bunu normal görüyor yediklerimiz yüzünden normal diyor Türkler de stresliymisiz
(3,772 puan) tarafından
Bahane gibi geldi bana yaa,
0 oy
(21 puan) tarafından
Teşekkürler cevaplar için 
0 oy
(21 puan) tarafından
Çok güzel yorumlar aldim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 237 göst.
0 oy