+1 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (2,450 puan) tarafından
Kızım yanında çocuklar olunca duruyor bana çok sarmıyor. Ama gidip geldiğim pek kimse yok buralarda tanıdığım pek yok. Nasıl bulabilirim kış vakti parka da kimse gitmez pek . Ben giderim o bana gelir böyle birini nasıl bulabilirim hatta birilerini 

13 Cevaplar

+2 oy
(129,053 puan) tarafından
ahahaah arkadas araniyor☺️☺️☺️ kiz parka falan cikar bilemedim☺️❤️
(2,450 puan) tarafından
Kışın pek kimse olmuyor. Olanlar da ya kimisi pek konuşmuyor yada birkaç kişi beraber geliyorlar ihtiyaç duymazlar arkadaşa
(129,053 puan) tarafından
kiyamam kiz sana nerde yasiyon belki burdan biri vardirda bi parkda ne bulusursun eskisehirdeysen arkadas bulurum sana
-Reklam-
+1 oy
(680 puan) tarafından
Komsun yok mu csnim
(2,450 puan) tarafından
Bir tane var yetmiyor:)
(680 puan) tarafından
Benim de biri var , öbür türlü oyun grubu düşünüyorum inşallah
(2,450 puan) tarafından
O nedir
+1 oy
(3,212 puan) tarafından
Çocuklu arkadaş aranıyorr :)) ❤
(2,450 puan) tarafından
Aynen valla :)
0 oy
(29,037 puan) tarafından

Anacim ne bu güven 

(2,450 puan) tarafından
Niye ne oldu
0 oy
(1,027 puan) tarafından
Kış vakti otur oturduğun yerde ya herkes hasta herkes birbirine hastalık bulaştırmaktan başka bir şey yapmıyor
(2,450 puan) tarafından
Şu an ben de hastayim iyilestigimde düşünüyorum. Şimdi ben de kimseye gitmiyorum bulastirmamak için
0 oy
(438 puan) tarafından
Kız sanki postu ben açtım ben de diyorum sürekli keşke evli çocuklu arkadaşlarım olsa birbirimize gidip gelsek çocuğum arkadaş ariyor resmen sırf onun için arkadaş arıyorum bende ama hiç denk gelmiyor öylesi. Yazın oyun grubuna gidiyordu şimdi bı tane ufak oğlum var 3 aylık o olunca oyun grubuna da götüremiyorum kafama göre dışarı da çıkamıyoruz daha da zor oldu 
(2,450 puan) tarafından
Oyun grubu nedir. Yaşadığım yerde de öyle şeyler yok. Sanki köyde yaşıyorum
(438 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun ki ? Kreş gibi ama haftanın 1 yada 2 günü goturuyorsun çocuğunu 1 2 saat etkinlik yapıyorlar oyun oynuyorlar hoca eşliğinde vardır illaki bı arastir
0 oy
(10,295 puan) tarafından
İlan ver kız çocuklu arkadaş arıyorum diye :D 
0 oy
(214 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun 
0 oy
(310 puan) tarafından
Bana da çocuk doktoru değil sosyallessin konuşmaya başlasın diye ama yok müstakil evde oturuyorum mahallede de 3 4 tane ev anca var ama hep yaşlı çocuğu yok parka gidiyoruz kimse yok yazında kimse getirmiyor bi oyun alanı var oraya da aynı kendinden büyük çocuklar geliyor bende pes ettim 
(2,450 puan) tarafından
Senin durum benden de vahim. Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Bacm vandaysan gel buyur kanka oluruz dkda
0 oy
(594 puan) tarafından
Benimde ihtiyacım olan şey hem hiç kimsem yok komşum hemde kızıma arkadaş olur :(
0 oy
(882 puan) tarafından
Ay ben de arıyorum o yolları.. Çocuğum için de kendim için de. Geçenlerde bimde tanışmıştık biriyle, evini terk etti :( 
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Resmen ben yazmışım gibi. Birde ben hiç sosyal bir kelebek değilimdir. Kolay kolay kimseyle arkadaş olamam. Umudum kızım kreşe başlarsa belki o şekilde olması

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 902 göst.
30 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 194 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
9 cevap 459 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 26 göst.