+3 oy
466 göst.
Diğer kategorisinde (2,569 puan) tarafından
Kocamdan altın küpe istiyorum on bin lira altı fiyatlarını sormuştuk. Sürekli bir bahane buluyor almamak için. Ben sürekli birşey isteyen biri değilim lükse kaçmam sürekli ihtiyaç da çıkarmam ev eşyası konusunda da . Şu an misafirim gelse doğru düzgün yemek tabağım yok kenarları hep kırıldı. Tamam bir dahaki ay alalim dedi. Bu akşam küpe konusunu açtım. Kendi paranla al dedi. Başka ihtiyaçlar aldım bu ay alamam dedi yemek takımı için de herhalde aynısını diyecek. Ben sürekli bu sorunları yaşamaktan bıktım. Baba evine gideceğim aklını başına alsın diye. Çünkü sürekli kavga kavga kızım da kötü etkileniyor

26 Cevaplar

0 oy
(20,065 puan) tarafından
Bu sebeple baba evine gidersen ve eşin senin gönlünü almazsa hazırlıklı ol. Yani blöf yapiyosun ama eşin onemsemezse daha çok uzulebilirsin. Bu ihtimali de düşün istersen 
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Kendi ayaklarıniz üstünüzde dursanizda keşke boyle ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayabilseniz küpe almadığı için baba evine gitmeyende ne biliyim :D
0 oy
(299 puan) tarafından
Bir küpe için baba evine mi gideceksin aklı başına gelsin diye 
(2,569 puan) tarafından
Sadece küpe değil başka şeylerde de böyle yapıyor
0 oy
(5,388 puan) tarafından
Benim karım bir küpe için babasının evine gidecekse derim orda kal hiç gelme demek adamın parası yok ki alsın ya da küpe alacağına yemek takımı al daha mantıklı olur
0 oy
(471 puan) tarafından
Eşimin durumu var demişsin canım o zaman kendine bı kredi karti çıkar altın küpeyi bilemem ama karttan ne istiyorsan al eşin ödesin eşine soylemene istemene bile gerek kalmaz 
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Eğer parası var da almıyorsa ayrı bir durum ama biraz sabret alır illaki bu yüzden kavga etme. Bir kaç günlüğüne babana gidebilirsin çocuğun için hani hava değişimi bunalmıştır çocuk ama öyle küsüp gitme. 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 463 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 26 göst.
4 gün önce Moda kategorisinde Ebruliiiiii (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
+3 oy
11 cevap 259 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde indigo (2,783 puan) tarafından soruldu