+2 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (652 puan) tarafından
su an gecenin bu saatinde alt katima yeni tasinan kiraci org caliyor evet yanlis duymadiniz org calip sarki soyluyorlar icecegimi alip asagi mi ineyim yoksa tak tak vurayim mi ruh halim cok gelgitli 

12 Cevaplar

+2 oy
(51,319 puan) tarafından
kemal sunal gibi in eşlik et ☺️
(652 puan) tarafından
mikrofon var ya bi tane hoparlorlu onu alip sarki soyleye soyleye inem de herkes sok olsun napayim
(51,319 puan) tarafından
☺️☺️☺️ olacağı o benimde ustteklier supurge yapiyo on bir bucuk ta gece sabah yedi bucukta
(652 puan) tarafından
allah allah calisiyor olabilir mi kadin belki ondandir
(51,319 puan) tarafından
yok uc yasinda kizi iki aylık oglu var
-Reklam-
+1 oy
(12,552 puan) tarafından

yönetici varsa ona yaz yoksa tak tak vur  :P

(652 puan) tarafından
o cikinti insanlari hic sevmezdim universitede ama bunlar da baya b.kunu cikardilar cnim :D
+1 oy
(14,742 puan) tarafından

Yani içecek alıp gitsen belki kabul etmezler 

Vursan da duymazlar :D en iyisi msj atmak 
(652 puan) tarafından
mantikli kardesim
+1 oy
(10,295 puan) tarafından
Bir mendil kap koş halay başi ol :D her zaman olan bir durum değilse göz yumulur ama  devamlı ise mesaj at saati hatırlat 
(652 puan) tarafından
hah ben de oraya takildim.ama dedim fitne sokmayayim simdi kizin aklina okey o zaman sorun yok :D
(10,295 puan) tarafından
Sözü aldık bir dahaki geldiğinde konser verecek bize :D giderken kapıda karşilaştik helallik istedi çocuk :D ama dediğim gibi her zaman olan bir durum değil diye misafir diye sorun etmedim ne ben ne eşim
(652 puan) tarafından
en iyisini yapmissiniz ya zaten hos gorulu olmak gerek boyle durumlarda ben de mesela suan oglum uyuyor onu uyandiracak kadar ses olmadikca benim icin problem yok insanlar eglniyor napim yani allah mutlu etsin
(10,295 puan) tarafından
Ama her gün veya her hafta olursa sıkıntı :D inşallah öyle alemci değillerdir:D
(652 puan) tarafından
insallah bakalim :D
+1 oy
(682 puan) tarafından
Sende kapılarını çal oranın bir apartman olduğunu saatin geç olduğunu şarkı eşliğinde beyan et :)))
(652 puan) tarafından
ahahahaahahhaah ay buna cok guldum gece gece valla hayal ettim bu cumleyi sarki soyleyerek soyledigimi ajajajjaajaj
(682 puan) tarafından
;))))
+1 oy
(3,774 puan) tarafından

Kemal Sunal in kılıbık filmi geldi aklıma:D  çok özür dilerim güldürdü beni post başlığı :D

İn eslik et dermişim :D arasana kız polisi ne bekliyorsun :O

(652 puan) tarafından
ahahaa aman sustular ya 12 yi gecince sagolsun komsularim medeni insanlarmis baya
+1 oy
(400 puan) tarafından

Paylasım yap yeni yasaya göre komsuyu rahatsız edene 11 bın ceza var :D

(652 puan) tarafından
ay 11 bini bana mi verecekler ona gore
(400 puan) tarafından
Valla orasını bilemem haha arastır bbm:)
+1 oy
(1,099 puan) tarafından
Çok ayıp yani şu saate olacak iş mi gürültü yap bencemen ufak bir sessizlikte ama başınada bela olmasınlar yönetici varsa söyle 
+1 oy
(11,803 puan) tarafından
Keşke mesajla istek parça atsaydin
+1 oy
(11,362 puan) tarafından
Ay geçen gece bizim binada bir kavga çıktı gör gecenin 3ü tüm site ayaklandı. Üst katındakiler içki içip şarkı söylüyorlarmış parti yapıyorlarmış habire. Adamın canına nasıl tak ettiyse apartman inim inim inledi ders oldu onlara da. Kimsenin kimseyi o saatte rahatsız etmeye hakkı yok 
+1 oy
(7,711 puan) tarafından
Ben muhatap olmazdım. Polise şikayet ederdim.
0 oy
(129,053 puan) tarafından
oooo senlik var desene eslik et sende
(652 puan) tarafından
ahahah valla  dimi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 367 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 918 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
0 oy
10 cevap 354 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Gamzenur123 (240 puan) tarafından soruldu

408,271 soru

12,264,261 cevap

37,418 kullanıcı

Kategoriler