0 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Gebelikte egzama resimli kusrua bakmayın özür dilerim 

image

image

8 Cevaplar

+3 oy
önce (2,346 puan) tarafından
Ne olursa olsun göğsünüzü çekip atmasaydınız keşke sonuçta burası hastane değil profosör doktorlar da yok. Buraya atana kadar randevu alıp hastaneye gitmeniz daha mantıklı. Geçmiş olsun. 
-Reklam-
0 oy
önce (4,331 puan) tarafından
Kotu olmus canim ya gecmis olsun. Bepantolun vardi egzama icin bi kremi o rahatlatir ama hamileyken kullanilir mi bilemedim. Bence bi aile hekimine danis veya cilt doktoruna git. İlerlemesin mazallah
0 oy
önce (591 puan) tarafından
Egzemaya sebep olan bir neden var mı? Mesela alerjiniz? Nedeni belli belliyse uzak durmak lazım. Egzema olan bölgeleri nemlendirin, mırıdıkça daha çok kaşınıyor. Sadece hamilelikten dolayı varsa, deterjanlara direkt olarak temas etmeyin, eldiven takın. Kullandığınız çamaşır deterjanlarını antialerjik seçin. Şampuan ve duş jelini de hassas ciltler için olandan alın. Normalde kortizonlu ilaç lazım ama hamilelikte uygun ilaçlar vardır mutlaka, doktora kesinlikle sorun. 
0 oy
önce (278 puan) tarafından
Sana bi krem dicem al bana dua et
0 oy
önce (712 puan) tarafından
Nereni çekmişsin böyle anlamadım kuruluk var nemlendirici kullan alerji olmuş bide sanki
0 oy
önce (3,787 puan) tarafından
Hamilesiniz onun kremleri kortizonlu canim, şampuandan uzak durman lazım en iyisi bir cildiye doktoruna gitmen gerekiyor sağlık ocağı hiç birşey yapamaz hamilesin diye. Bende egzama var doktorun verdiği özel kremleri kullanıyorum birde kortizonlu kremim var. Bir de fotoğrafınızı kaldırın burada tek kadınlar yok canım erkeklerde giriyor 
0 oy
önce (593 puan) tarafından
Kaşimaktan olmuş sanki geçmiş olsun cnm 
0 oy
önce (1,235 puan) tarafından
Şimdilik zeytinyağı sürebilirsin kurulugunu alır. Bazı egzama kremleri var hamileyken de sürülüyor ama doktora gitseniz iyi olur. Belki diyet gerekir belki kan degerlerinize bakılması gerekir. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 15 göst.
+1 oy
1 cevap 28 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Ferdane (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 46 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.

407,872 soru