0 oy
46 göst.
Diğer kategorisinde (268 puan) tarafından
Slm kizlar 7 Kasım'da doğum yaprim dun aksama yakin gogsum cok agridi baktım bir kitle gibi birsey var anneme soyledim cok agriyor sismis dedim mastit olmussun dedi ama atesim falan yok sadece gogsumde birsey var ve agriyor sicak suyla ovdum falan baska nasil gecer ilerlemesin 

7 Cevaplar

0 oy
(5,617 puan) tarafından
Sıcak suyla ovalayıp sağ canım baya sağ yumuşasın bendede olmuştu 
(268 puan) tarafından
Sur sagma pompasi var onunla olur mu
(5,617 puan) tarafından
Olur ama bol sağ bir iki gün sağ inşallah düzelecek
-Reklam-
0 oy
(2,543 puan) tarafından
Bendede oldu acıya acıya emzirdim öyle geçti. Ebe süt birikmiştir dedi. Ilk zamanlar süt kontrolsüz geliyor birde sağım yapinca bende daha cok oluyor bu birikme. Şuan bebeğim 4 aylik daha olmuyor
0 oy
(336 puan) tarafından
Sütünü sağ ve yumuşat ılık su ile ovala sık sık emzir emmiuorsa sağ buzluğa at lazım olur. Mastır değil o topaklar fazla sut.
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Bende de oluyordu ya süt birikiyor ağrıyor ama emzirmeye devam et ben sıcak su ve sabunla masaj yaparak yikiyordum bide bi ara sıcak su torbası koydum o da iyi geldi çok sıcak olmayacak şekilde tabi 
0 oy
(3,724 puan) tarafından
Sağım yap birde duşta ılık suyun altında masaj yap. Ben su torbasına ılık su koyar ona sarılırdım çok rahatlatırdı beni 
0 oy
(611 puan) tarafından
1 hafta önce aynısı oldum sürekli emzirdim sıcak su ile masaj yaptım emzirirken bir yandan o şişliğin orasını masajladim indi3 şükür 
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Ooo benimde öyle olmuştu ağrısı berbattı çok şişti bende duşa girdim ılık suyla duş aldım duş jeli yada sabunla masaj yaptım sütümü öyle iki üç gün sagdim sonra rahatladım biraz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 60 göst.
0 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
3 cevap 72 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu

407,871 soru

12,245,354 cevap