+2 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (292 puan) tarafından
Bebegime serum fizyolojik aldim 

5 ml baya buyuk hepsini mi sıkacam as once biraz sıktim bogazina gitti yuttu

Kapagini actiktan sinra çöp mu oluyir daha sonra kullaniyor bu 3 aylik bebegim

5 Cevaplar

+1 oy
(417 puan) tarafından
24 saat kullanabilirsin canım
(417 puan) tarafından
1 er damla
(292 puan) tarafından
Hepsi birden bosalmayacam yani demi
(417 puan) tarafından
Yok tabi birer damla damlatcan onu gün içinde kullancan 24 saati doldurunca elinde kalanı çöpe atcan 24 saat içinde kullanabilirsin artanını
(292 puan) tarafından
Dolaba koymaya gerek varmi peki
(417 puan) tarafından
Yok canım
-Reklam-
+1 oy
(1,046 puan) tarafından
tek kullanimlik minik tup olanlar var oyle alirsan rahat edersin.
(292 puan) tarafından
5 ml lik baya cok
0 oy
(129,283 puan) tarafından
kiz hangisini aldin tek kullanilanlari aldiysan ac bitir onlar
(292 puan) tarafından
5 ml lik baya buyuk
0 oy
(850 puan) tarafından
Ben yarım yarım iki deliğe sırayla sıkıp çektiriyodum aplikatörle
(292 puan) tarafından
5 ml ama cok degilmi as sıktim baktim bogazina gidiyor
(850 puan) tarafından
Yarım yarım sıktırıp çektir fazla geliyosa daha az sık çektir öyle açılır burnu
0 oy
(286 puan) tarafından
Öncelikle bi cocuk hekimine danışın derim en doğru kararı o verir.

6 aydan küçük bebeklere 2 ml şırınga ile ilaç verme yeri var serum fizyolojikte iki başlı zaten biri çıkarılıyor orayı açmayın yoksa hava ile temastan çöp olur. Enjektör kısmı var ordan takın iğne ile çekin iğneyi önerim içinde bırakıp ucuna enjektör de takılı yuksek biyere koyabilirsiniz. Başka cocuk vs almasın çünkü hem akıtma da yapmaz. Benim çocuğum 3 aylıkken dr tıkalı buruna günde 10 defaya kadar her buruna 2 ml önermişti ama enfazla 10 defa ama tabi bu sayıya çıkmayın çocuklara yazık çok daraltirsa veya duştan sonra güzel Bi akıtma için sıkılabilir max. 3 yada 4 yapardım.  Yan yatırıp sıkmak buruna zarar verebiliyor kulağa kacabiliyor ben babasına kucak yaptırıyordum dik konumda hafif eğimli çok eğdirmeden 2 ml birine 2 ml diğeri yapardım hem cocuk daha az hissediyor. Çok zorda kalmadıkça yardim almadan yapmanızı onermiyorum. 6 aydan büyük 1 yaşına yaklaşınca artık 5 ml hatta 10 ml sıktığım da oluyordu tabiki neye göre burun aşırı tıkalı ise sümük icerde katilasmis ise 2 likle kolay olmuyor tekrar tekrar yapmak zorunda kalıyordum ta ki yolu açana kadar. AMA ONERIM SIZE BI COCUK HEKIMINE MUTLAKA DANISIN . Enjektör de max . 3 kullanımdan sonra çöp yapın derim . 

Ben oğluma 4 aylıkken çok afedersiniz sumuk çıkarmayı dicem malesef ama bunu yapmayı ogretmistim duşta oyuzden oğlum bunu öğrenince serumla işimiz kalmadı tikaninca direk duşa sokardm hem rahatlardi vücudu hemde acilirdi burnu 

Geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
11 cevap 1,008 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde BALDANTATLIBEBEK (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 54 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.

408,336 soru

12,267,612 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...