+4 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (3,790 puan) tarafından

Kızlar akşama ne yemek yapcaniz her gün düşünmekten yoruldum :D

Belki fikir olur bana da valla hergun yemek yapmaktan değil de ne pişirsem diye düşünmekten yoruluyorummm 

39 Cevaplar

+3 oy
(469 puan) tarafından
Günaydın canım ben daha kendime gelemedim akşamı şuan hic düşünemem 
(3,790 puan) tarafından
Bizde yeni kahvaltı yaptık ama sabah gözümü açtım mi düşünüyorum
-Reklam-
+3 oy
(7,431 puan) tarafından

Keşkek

Tavuklu pilav 

Sarma 

Marul salatası 

Kabak tatlısı 

Su böreği 

Gıvratma ,kurabiye

Bugün misafir var menü bu

(7,431 puan) tarafından
Aynen yaa
(1,330 puan) tarafından
Neyse ki göstermiyorux ☺️ bu arada yemekleri atınca burdan da haber et jsjjssj
(7,431 puan) tarafından
Post olarak atarım görürsün.
(639 puan) tarafından
Givratma ne kraliçe ilk defa duydum
(7,431 puan) tarafından
Burma baklava gibi bisey
+3 oy
(739 puan) tarafından
Daha yeni kahvaltı hazırlıyorum canım ama bugün hazır söylemeyi düşünüyorum yarın evden çıkacağım çünkü uğraşmak istemiyorum elim boldur yapınca 2 gün yiyoruz dolapta yemek bırakmak istemiyorum. Ama dünden fikir vereyim et, karnıbahar, havuç, patates güzelce zeytinyağında salça sarımsak tuz harmanladım fırına sürdüm yanına pilav, humus yaptım dün misafirim vardı bitti
(3,790 puan) tarafından
Ohh eline sağlık
+3 oy
(1,948 puan) tarafından
Ya bu postlari jic sevmiyom. Her kesbir sey  yaziyor ben hic bir sey anlamiyorum sjsj
(129,283 puan) tarafından
ben dun pazara gittim ama sadece abur cubur aldim☺️☺️☺️ market alisverisi lazim bize evde kahvaltilik bjle yok suan
(3,790 puan) tarafından
Off bende pazara gideyim dedim sevda ama hava buz gibi :D

Şekerlik çoğunu bizde bilmiyoruz bazen aynı yemek ama yöreden yöreye değişiyor
(1,948 puan) tarafından
Evet ya onlari ilk duygugumda cok garip gelmisti.
Sevdoş ben yalniz gittigimde sadece canim ceken seyleri aliyorum. Eşle gidersem qlinacak seyi de aliyorum alinmiycak seyi de sjsjsk
(2,184 puan) tarafından
Şeker tirit erzurumda meşhurdur genelde doğuda meşhur diye biliyorum köy ekmeğini kucuk kucuk kopartiliyor üstüne bol sulu patates yemeği dökülür öyle yenir

Kış salatası mor lahana turp havuç rendelenir karistirilir istersen karıştırmadan yan yana koyarsın al sana kış salatası:D
(129,283 puan) tarafından
sanirim bende sekerlik gibi canim ne istiyosa aldim geldim yemekliklƙ hic bisi yok☺️
+3 oy
(4,091 puan) tarafından

Büyük ihtimalle döner yerim :D her yer her yerde çünkü

(3,790 puan) tarafından
Dikkat et canım cok berbat oluyor bilirim onun ağrısını bende tuttum kendimi yerleşince  bir hasta oldum felaket
(4,091 puan) tarafından
Eşyaların %90 ı gitti ufak tefek eşyalar kaldı birde yerleştirme kanepeleri gardolabı yatağı eşimle ben çektim
(3,790 puan) tarafından
Kırılacak olanı kendin götür yerleştir bence
(4,091 puan) tarafından
Onları ben götürüyorum zaten canım
(3,790 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım
+3 oy
(2,184 puan) tarafından
Fırına kanat patates yanına pilav ve kış salatası yapmayı düşünüyorum ha birde ayran yaptım mı tamamdır kocama güzel bi sofra hazirlicam kaç gündür sofra kurup kaldırıyor bugün iyi oldum hak etti peynir çıkardım buzu cozulurse borekte yaparım tamamdır 
(3,790 puan) tarafından
Ohh hamaratsn bugün kolay gelsin bende sarma sarayım dedim ama zor da geliyor :D
(2,184 puan) tarafından
Sarma canım çekiyor sarması fln gözüme büyük geliyo banada bi tabak yolla baci ♡
(3,790 puan) tarafından
Zor geliyor:D
+3 oy
(1,107 puan) tarafından
Bende ne yapayım bilmiyorum ya aslında tarhana var aklımda onu yaparım da yanına ne yapacam bilmiyorum acaba kıyma çıkartıp fırında sulu köfte  mi yapsam yanınada tereyağlı erişte bi düşüneyim bunu 
(3,790 puan) tarafından
Ben bazen yapıyorum köfte yanına güzel oluyor ama
(1,107 puan) tarafından
Bakalım canım yaparım akşamda içeriz belki
(3,790 puan) tarafından
Afiyet olsun yorma kendini:)
(1,107 puan) tarafından
Teşekkür ederim bacım kolay gelsin sanada ❤️
(3,790 puan) tarafından
Sağol canım ♥️ çok
+3 oy
(4,721 puan) tarafından
Bır değişiklik olmazsa patates kavurması yanına mayasız hamur kızartması yapıcam çay eşliğinde böyle olsun dedim 
(3,790 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
(4,721 puan) tarafından
Saol canım
(4,721 puan) tarafından
Karar degiştirdım ☺analık yüreği un eliyodum kızım dedı anne mantımı yapcam ee dedım yapayım bari kaynanam da gelcek beraber sıkarız artık ☺☺
(3,790 puan) tarafından
Analık iste napcan :)
+2 oy
(7,264 puan) tarafından

Mercimek çorbası  yapacam, çünkü hastayız:'( azcıkta nohut yemeği var, pilav yapacam azda. Bakalım kekte yapasım var. :D 

(3,790 puan) tarafından
Geçmiş olsun :)
+2 oy
(5,316 puan) tarafından
Daha kahvalti yapcaz aksam yemegi aklima gelmez daha uykum acilmadi ki kafam calismiyor
(3,790 puan) tarafından
Ben gözümü açtım mi düşünüyorum
+2 oy
(20,453 puan) tarafından
Taze fasulye şehriye çorbası var ama ben diyetteyim dün diyetisyene gittik anamla  :) kendime tavuk haşlama yapcm
(3,790 puan) tarafından
Hiç yazmiyorsun bak özel de açık :D
(20,453 puan) tarafından
:D ayol buraya girdiğimmi var kız
(3,790 puan) tarafından
Ayol numara ver diyorum vermiyorsun da :D
(20,453 puan) tarafından
:D yok bebeğim ben burdan hiç kimseye numara vermem öyle bi hata yaptım güvendim başıma nerdeyse bela geliyodu
(3,790 puan) tarafından
Aa noldu ya :D
+2 oy
(12,533 puan) tarafından

Annem Trabzon’dan geldi akçaabat köfte getirmiş akşama ona davetliyiz ablamlarla :D köfte pilav salata

(3,790 puan) tarafından
Ohh davetli oldun mu iyi oluyor :D
+2 oy
(17,884 puan) tarafından
Hazır yufka ile lahmacunu deneyeceğim 
(3,790 puan) tarafından
Dene bakalım nasıl olacak kolay gelsin :)
(688 puan) tarafından
Ayy çok güzel oluyor ama soğuyunca yumusiyor sıcak sıcak yiyin, afiyet olsun:)
(2,322 puan) tarafından
Fırında mi tavada mi yapıyorsunuz :)
(17,884 puan) tarafından
Eşim ilkten saçma bulmuştu ama sonra onunda dikkatini çekti ve maalesef bizde sonraya kalmaz :(
(688 puan) tarafından
Fırında
+2 oy
(3,452 puan) tarafından
İşlerim bitti markete gidecem ordan biraz parka ...dün yemek hazırladım patates et fln sosladim eşim aradı gelmiyecem diye bende attım dolaba bugün atarım fırına inşallah tadı güzel olur ilk defa böyle bişey oldu çünki 
(3,790 puan) tarafından
Bende pazar var bugün gitsem dedim de hava da çok soğuk
(3,452 puan) tarafından
Git git acilirsin ...
(3,790 puan) tarafından
Kız çok soğuk inceden de atistiriyor
+2 oy
(6,941 puan) tarafından

Mantar yapıcam ama nasıl yaparım bilmiyorum aklımda patatesli köftede var aslında resimde atayım bilmeyenler için eski yaptığım ☺️

image

(3,790 puan) tarafından
Aa nasıl oluyor bu ilk kez görüyorum
(6,941 puan) tarafından
Patatesleri haşlayıp krem gibi olana kadar eziyorum biber salçası köftelik bulgur ve baharatları iyice yoğuruyorum ara ara o patatesten ekleyip en son kavrulmuş soğan ekleyip biraz daha yoğurup şekil veriyorum
(6,941 puan) tarafından
Ortadakide domates kıyma soğan
(3,790 puan) tarafından
Sağol canım ekran alayım
+2 oy
(4,286 puan) tarafından
Patates yemeği bulgur pilavı salata turşu 
(3,790 puan) tarafından
Bayadir patates yapmıyorum bende. Afiyet olsun :)
+2 oy
(17,239 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum. Eşim ilçeye inerse patlıcan aldırıp maklube yapmayı düşünüyorum 
(3,790 puan) tarafından
Kolay gelsin
+2 oy
(3,222 puan) tarafından
Bugun hatta suan sarma sariyorumm 

Etli yaprak sarması soğan dolması karışık bana eşime 

Çocuklarada dünden nohutlu pilav tavuk var onu yesinlerr yeter şükür Rabbime 
(3,790 puan) tarafından
Afiyet olsun sarma benim de canım istiyo da zor geliyor az bana da yolla bacım:D
(3,222 puan) tarafından
Bakma bnde hamileyim canim cekiyor kimseye minnet etmmemek icin kendim yapiyorum kendime :) yollayayım canm ☺❤
(3,790 puan) tarafından
Kız ben hamile değilim üşengeçim bugün :D
(3,222 puan) tarafından
Ben kendim icin dedim lo yanlış okumussun  hani dedinya zor geliyor yapmak diye bnde hamileyim canm cekiyor diye yapiyorum yoksa ugrasmam :)
(3,790 puan) tarafından
He afiyet olsun beni hamile mi sandı dedim :D
+1 oy
tarafından
Kiz daha ben bile dusunmedim sabah sabah bi gozumuz acilsin hele dur 
(3,790 puan) tarafından
Hahaj :D yoksa başka niyetle mi o kadar çikolata getirdi bilemem ;P korunma konusunda istemiyor da :D
tarafından
Ahahah o zaman yanibda baska bisey daha getirirdi gulum
(3,790 puan) tarafından
İnşaallah önümüzdeki ay hamileyim diye çıkmam buralarda doktor hapı bırak dedi adet söktürücü yazdırdı ee akşam :D çok da emin değilim:D ee bi şey derse sen bırak dedin ben karışmam derim :D
tarafından
Ay yok ayol eniste de riske girmez bacim caninla ugrasiyon kac aydir sen riskli oldugunu bilmiyo mu onlemini alir elbet korkma
(3,790 puan) tarafından
İnşaallah alır çok da emin değildi sorduğumda :/
+1 oy
(307 puan) tarafından

Fırında sebzeli tavuk bulgur salata ayran yapmayı düşünüyorum belki biraz tarhana da yaparım muzlu rulo pasta da yapmak istiyorum ben bugün orucum herşeyi yapmak istiyorum ama yiyemicem biliyorum :):D aranızda benim gibi iftarda bi kase çorbayla doyup yemek yiyemeyen var mıdır acaba :)

(3,790 puan) tarafından
Ben varım ben öyleyim:D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
7 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miniğim77 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
28 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,213 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 527 göst.
26 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 541 göst.
8 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,556 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...