Amaan bosver eskileri eskide kalmış adı üstünde eski . Ben yemek tarifi alırım ama cocuk bakmak konusunda asla . Her kaynana bir olmaz tabi bilinçli bilinçsiz olanı var laf olsuna konuşanı var ama sonuçta biz bir anneyiz ve gebelikte başlıyor içgüdüsel davranışlarımiz doğumla devam ediyor onun nezaman ne istediğini ne vermemeliyiz vermeliyiz yada derdi ne bunlar sistemseldir. Bazen okadsr profesyonel oluruz ki biz bile sasirirz dimi .
Eskiler tabi ki biaeyleri bilebilir ama en iyisini herzaman ANNE BILIR . Bi çocuğa bazen babası bile anne kadar iyi bakamaz mesela . Doğal olarak bi çocuğun kullanma klavuzudur anne . Dr a sorarsın son sözü sen söylersin çünkü bugün yaptıkların ve yapmadıklarından ilerde birgun sen vicdan azabı çekersin veya onur gurur duyarsın. Uyup yanlış yaptığında o kişi herkimse durumun ciddiyeti ne olursa olsun "sana uydum , yaptim/yapmadım " desen bile karşıdaki BANANE dicektir. Kaldı ki ishal bebeklerde sıvı kaybı sebebiyle biyerden sonra tehlike arz edebilir. Bu normal insanda da böyledir aslında.
Şuan bende sana fikir verdim evet ama yapmak yada yapmamak iradene kalmış:) ama herzaman bizim dışımızda dr lar daha net kesin bilgiyi verebilir :)