Uzun zamandır anlık almıyorum ya özledim . Ne yapıyorsunuz hafta sonu nasıl geçiyor ? Ben bugün oğlumu oyun grubuna götürdüm. Yarı ağlamalı yarı eğlenceli geçti ama bana da iyi oldu farklı insanlar görmeyi özlemişim resmen , kendim için dahi olsa gideceğim bundan sonra . Öğleden sonra eve geldik ama 9 ‘ da uyanmasına rağmen öğle uykusunu uyumadı … Daha akşama yemekte yapmadım hiçte yapasım yok . Dünden makarna vardı eşim onu yer artık . Yorgunluk kahvemde bu saate kaldı. Dün bime bu bardaklardan gelmiş aşırı beğendim beni anlatıyor .d hemen aldım bir tane daha var onu da sonra ki anlığa saklıyorum . Siz neler yapıyorsunuz neler yaptınız bakalım ?❤️
Kimsecikler yok mu kız . Nerelerdesiniz vallahi bu sayfada ki sessizlik bilemedim
Maşallah ulaş bey büyümüş bardaginda çok güzelmiş
Yen
Afiyet olsun.Yemek yedik mutfağı toparlayıp hemen kahve yaptım bende Ezan okunur birazdan namaz kılarım sonra.
Afiyet olsun şekerim bende kocamı bekliyorum oyun grubu iyi oluyor insan kafa dinliyor
Çarşamba siirte gittik görümcemin kızıni aldık bize geldik
O günden beri sabahladik hep filmler dedikodular ne dersen vardi')
Bugün onu yine götürdük ve için çok buruk '(.
Güzel vakit geçiriyorduk '((
asoyle siirten anlık atayım
Afiyet olsun canısı bardak güzelmiş gııı güle güle kullan valla biz yeni çaya oturduk eşimle bebişim uyandı hem onu uyutup hemde çayımı içmeye çalıyorum ama çok sıcak diye azcuk dilimi yaktım
408,405 soru
12,270,246 cevap
37,573 kullanıcı