+5 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (790 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image 

Uzun zamandır anlık almıyorum ya özledim :). Ne yapıyorsunuz hafta sonu nasıl geçiyor ? Ben bugün oğlumu oyun grubuna götürdüm. Yarı ağlamalı yarı eğlenceli geçti :D ama bana da iyi oldu farklı insanlar görmeyi özlemişim resmen , kendim için dahi olsa gideceğim bundan sonra :D.  Öğleden sonra eve geldik ama 9 ‘ da uyanmasına rağmen öğle uykusunu uyumadı …  Daha akşama yemekte yapmadım hiçte yapasım yok . Dünden makarna vardı eşim onu yer artık . Yorgunluk kahvemde bu saate kaldı. Dün bime bu bardaklardan gelmiş aşırı beğendim beni anlatıyor .d hemen aldım bir tane daha var onu da sonra ki anlığa saklıyorum :D . Siz neler yapıyorsunuz neler yaptınız bakalım ?❤️

15 Cevaplar

+2 oy
(790 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kimsecikler yok mu kız :D. Nerelerdesiniz vallahi bu sayfada ki  sessizlik :D bilemedim :D 

(268 puan) tarafından
Bugün benimkide ortaada yok
(790 puan) tarafından
Gel whatsapa sen bana yetersin :D
(268 puan) tarafından
Ya yok artık nasıl bir aşk yasiyoruz şimdi sana özelden onu yazdım
(790 puan) tarafından
Biz aşkı meleklerden çaldık :D
(268 puan) tarafından
İdil kaybol :D buralar çok soğudu suan
-Reklam-
+3 oy
(835 puan) tarafından

Maşallah ulaş bey büyümüş :) bardaginda çok güzelmiş 

(790 puan) tarafından
Büyüdü valla şükürler olsun  teşekkür ederiz teyzesi ❤️ büyürken canıma okuyor ama bebek bakmakta daha zor böylesi iyi :D. Sağol canım ya valla ikon bardak bana :D
+3 oy
(7,208 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Yen

Afiyet olsun.Yemek yedik mutfağı toparlayıp hemen kahve yaptım bende:D Ezan okunur birazdan namaz kılarım sonra.

(790 puan) tarafından
Allah kabul etsin canım ❤️ ayy kahve iyi oluyor benimde başım ağrıyordu iyi geliyor :)
(7,208 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️ öyle gerçekten:)
+2 oy
(3,791 puan) tarafından

Afiyet olsun şekerim bende kocamı bekliyorum :angel: oyun grubu iyi oluyor insan kafa dinliyor :D

(3,791 puan) tarafından
He ücret ne kadardı
(790 puan) tarafından
500 TL idi bugün ama yılbaşına çekiliş falan yaptılar hediye dağıttılar çocuklara ondan yoksa 350tl
(3,791 puan) tarafından
Anladım bende 1 saatlik ebeveyn olmadan 250 ye götürüyorum :)
(790 puan) tarafından
Burada sadece muzipo kids var fıyatları stabil galiba Konya’da olanlara da baktım orada da 350 idi :) sen iyi götürüyormuşsun :)
(3,791 puan) tarafından
Aynen canım 1 saat kafa dinliyorum:D
+2 oy
(2,620 puan) tarafından
Oyun grubu iyi oluyor ya benim kız 2 ay gitti o zamanlar hayat çok güzeldi:) simdi sürekli evde kavga dövüş ağlamalı hayattan bıkmalı günler geçiyor.. 
(790 puan) tarafından
İnan ki yalnız kalmak benim içinde bir lüks sürekli dip dibeyiz ama benim oğlum daha. 2 yaşına yeni girdi birde tuvalet eğitimi yok o yüzden biraz daha benle :)
(2,620 puan) tarafından
2 yaşa Kurban olayım 3 benim ömrümden 30 yıl aldı.
(790 puan) tarafından
Deme ya deme öyle
(2,620 puan) tarafından
Küçük bir ergenlik gibi düşün:) herşeyi ben bilirim ben yaparım havaları. Beğenmedim güzel değil istemiyorum fav kelimeleri:) aaah aah
(790 puan) tarafından
Aman öyle olsun da hani iki yaş gibi mıymıy olmasın :D
+2 oy
(4,248 puan) tarafından
Karşı komşumun oğlunun doğum gunu var oraya davetliyiz oğlumla ben hazırım kızımın uyuyacağı tuttu onu bekliyorum süsleyip cikicam 
(790 puan) tarafından
Ayy hep öyle olur :D normalde uyumazlar ha :D
(4,248 puan) tarafından
Valla ya hazırlanırken o kadar agladi ki bende uyuttum dedim en azından ben hazirlanana kadar sussun şimdi de uyanmiyo
(790 puan) tarafından
Uyanmıştır inşallah :D
(4,248 puan) tarafından
Kendi öksürüğüne uyandı:))
(790 puan) tarafından
Hahah :))
+2 oy
(268 puan) tarafından
Ben bugün sporumu da yaprim namazı da kıldım mutfağı da hallettik yemek falan derken şuan koltukta oturyoruz cocuklarla ay manzarana bayıldım 
(790 puan) tarafından
Oh ne güzel  verimli bir gün
+2 oy
(17,239 puan) tarafından
Bebemi uyuttum. Uzanıyorum. Şimdi kalkıp bende çay koyacam kendime TV ye bakacam izlicek bişey var mı diye. Yoksa çayımı içtikten sonra kafayı gömer bende yatarım. 
(790 puan) tarafından
Ayy bende saatin 9.30 olmasını iple kalpten bekliyorum çekiyorum inan öldüm öldüm :D. Bugün yok galiba ya :/ ben iki dizi izliyorum zaten bir kızılcık şerbeti birde bahar başka yok :) squit game e bakarız eşim gelince büyük ihtimal :D
+2 oy
(2,201 puan) tarafından
Yemeği yedik, tembel oğluşu ve babası beyi yürüyüşe gitmeye ikna etmeye çalışıyorum. Eşim de havanın 5 derece olduğunu söylüyor ve yürüyüş için acımasız bir hava olduğunu iddia ediyor :))) 
(790 puan) tarafından
O sırada -12 de Bayburt soğuğunda gece kar oynamaya çıkan biz :D
(2,201 puan) tarafından
Mis gibi işte doğrusu bu. İnsan soğuktan hasta olmaz hava değişiminden hasta olur güzel giyinirsen gayet de yürünür. Her neyse ben kazandım şimdi yürüyüşe gidiyoruz maaile :))
(790 puan) tarafından
Biz hep soğukta yaşadığımız için Bayburt’ta soğuğu pek dikkate almıyoruz giyinip çıkıyoruz :) size de iyi gezmeler :)
+1 oy
(22,049 puan) tarafından

Çarşamba siirte gittik görümcemin kızıni aldık bize geldik 

O günden beri sabahladik hep filmler dedikodular ne dersen vardi')

Bugün onu yine götürdük ve için çok buruk '(.

Güzel vakit geçiriyorduk '((

image

imageasoyle siirten anlık atayım 

(790 puan) tarafından
Keşke benimde öyle birileri olsa vallahi çok iyi hissederdim bugün oyun grubunda iki insan yüzü gördüm yani nimet oldu :/.
Işıklmdırma olan yerler geceleri çok güzel görünüyor :)
(22,049 puan) tarafından
Al ulaşı git üniye sana iki kişi gönderecm :))

Evet ışıklandırma güzel die çektim bnde ♥️
(790 puan) tarafından
Hemen :D :))
+1 oy
(45,053 puan) tarafından
Çay içiyorum canım bende  sanada afiyet olsun ☺️❤️
(790 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun :)
(22,049 puan) tarafından
Ooo deryaaa yıl oldu seni görmeyeli konusmayali :)☺️
Nasılsın çocukların nasıllar
(45,053 puan) tarafından
İyiler elhamdülillah canım yazaydin özelden yazardım bende sana özelden sjsjsj  kim yazsa ordan cvp vermisimdir merak edenler yazıyor:)
+1 oy
tarafından
Geberiyorum ondan sitede aktif olsn herkes kayip 
(1,057 puan) tarafından
Antibiyotiksiz geçmez bana öyle kuvvetli verdi ki antibiyotik direncim var diye dudaklarımı uçuk sardı yan etkisi birde şişti botoks gibi
tarafından
Bugun daha iyiyim de hayiz oldum olacagim gun asiti bas agrim oluyo
(790 puan) tarafından
Hayiz nedir bacım :as
(1,057 puan) tarafından
Hâyız - regl -adet - halam geldi - ay başı - mazeretliyim - müsait değilim hep aynı
(790 puan) tarafından
Hmm tamam
+1 oy
(3,894 puan) tarafından

Afiyet olsun canısı bardak güzelmiş gııı güle güle kullan valla biz yeni çaya oturduk eşimle bebişim uyandı hem onu uyutup hemde çayımı içmeye çalıyorum ama çok sıcak diye azcuk dilimi yaktım :D

image

(3,894 puan) tarafından
He yaa hiç sorma sinir ediyor bir yerden sonra bide teşekkürler ablası ❤️ teyze demiyom bağ o kaa gençsin ondan :D
(790 puan) tarafından
Aramızda 25 olması dışında bir problem yok onore oldum :D
(3,894 puan) tarafından
Ahahahah bak işte maşallah gençsin gııı aramızda bir yaş varmış haa
(790 puan) tarafından
24 Müsün 26 mı :D
(3,894 puan) tarafından
24 canısı
0 oy
(129,283 puan) tarafından
kupan cok tatliiii☺️❤️❤️
(790 puan) tarafından
Teşekkür ederim sevdoşum ❤️
0 oy
(4,672 puan) tarafından

image

Misafirlerim var ablamlar geldi yemek yedik çay hazırlama Faslına geçtik. Fotoğraf bir kaç saat öncesine ait ama olsundu:)
(790 puan) tarafından
Hömmmm
(4,672 puan) tarafından
Ahahahaha bizde piçik derler mantı gibi Buda bizim usül☺️ ama tadı çok güzel tavuk kıyması ile yapıyorum ben
(790 puan) tarafından
Elinize sağlık
(1,057 puan) tarafından
Kız anteplilerin de bizim lokma dediğimiz tatlının ismi pişik taşağ
(4,672 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️

İk defa duyuyorum o nasıl tatlı:)

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 734 göst.
0 oy
15 cevap 496 göst.