+2 oy
332 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (182 puan) tarafından

Saçlarıma neler yapabilirim kızlar? Çok yıprandı sürekli topluyorum. Morfose un fon sütü şampuanı kullanıyorum. Bazen de L'Oreal Paris dream Kong sampuanini kullanıyorum. 

Bakım yapmıyorum saçıma. Siz neler kullanıyorsunuz? Parlak olmasını canlı olmasını istiyorum.

image

11 Cevaplar

+1 oy
(182 puan) tarafından

En İyi Cevap

Post üste ciksin

(2,033 puan) tarafından
Kiz ustde ya zaten:)))
(182 puan) tarafından
Hep üste kalsın diye :D
-Reklam-
+2 oy
(134 puan) tarafından
Suan ocakta biberiye otukaynatıyorum cnm denemek için etrafımdakiler kullanıyor fayda görmüşler deniyecegim
(17,752 puan) tarafından
Nasıl bir faydası var canm benim saçlarım çok kabarıyor yapsam fayda edermi
(134 puan) tarafından
Cnm hamileyim sacım döküldü hafif ilk gebelikte basıma böyle birşey gelmedi sac dökülmesine iyi geliyormuş hiç denemedim daha önce yeni başlıcagım denemeye saç yzatıyormuş
+1 oy
(793 puan) tarafından
Canım ben urban Care in bio keratin şampuanını birde spreyini kullanıyorum saç dökülmem baya azaldı birde trendyolda bir biberiye suyu markası var ondan ssipariş edeceğim 
(182 puan) tarafından
Canım saclarim kalın ve sık zaten. Evet dökülüyor ama öyle aman aman değil. Az değil yani saçlarım. Sadece yıpranmış duruyor
+1 oy
(288 puan) tarafından
Sampuanina bemiks ampul ve e vitamini karıştırabilirsin 
+1 oy
(699 puan) tarafından
Avakado yumurta sarısı ve zeytinyağıyla maske yap saçına bak gör o zaman nasıl parlıyor ve besleniyor 
+1 oy
(1,077 puan) tarafından
Saçların hiç de bakımsız gelmedi gözüme
(2,741 puan) tarafından
Post sahibi değilim ama cevap veresim geldi jsjsjsj güzel bakarsan güzel görürsün ❤️
(1,077 puan) tarafından
Kız bir tarasa kâfi gayet kırığı vs yok canlı
+1 oy
(886 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı çok iyi gelıuormuş 
+1 oy
(567 puan) tarafından
Morfosenin fön sütü bende de var ben beğenmedim kurutuyor gibi. 

Badem yağını hafta 1 2 kez banyo öncesi yap bi 15 dk 1 saat ne kadar bwkletebilirsen. Sonra yıka... Hem bakım için, hem güçlenmesi için hemde boya öncesinde saça direnç kazandırması için kullanılır. 

Banyods çok aşırı sıcak su ile yıkaman yıpratır. 

Düşleştirici kullanma. 

Fön makinesi ile uzaktan kurut. 

Belkimuçlarından 2 3 cm kesmen de parlat ve hacimli gösterebilir. 

Banyo sonrası ben bi bakım yağı kullanıyorum elidorundu sanki marka hatırlamadım. Küçük bi yağ.. Isıya karşı koruyor rahat taranıyor tavsiye ederim. 
0 oy
(129,596 puan) tarafından
azcik kestir     
0 oy
(642 puan) tarafından
Duştan önce komple saça badem/argan yağı sürüp, 1-2 saat sonra yıkayabilirsiniz. Ya da duştan sonra hafif nemli saça bu yağlardan sürebilirsiniz. 
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Ben 4 5  ayda bir kuaförde saç keratin bakım yaptırıyorum.birde tuzsuz şampuan ve saç kremi  kullanıyorum insight markalı .şampuan ve saç kremindeki tuz saçlara zarar veriyor bence .birazda beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum sağlıklı beslenen kişinin saçı da sağlıklı parlak oluyor 
(6,664 puan) tarafından
Keratin dökülmeyi önler mi
(1,102 puan) tarafından
Önlemez sanmıyorum yaa benim saçım çok dökulmuyor normalde keratinin extra bir etkisi yok
(6,664 puan) tarafından
Benim çok dökülüyor faydası olsa yaptırırdım bende

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
7 Mayıs 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
27 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Oznur.97 (1,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
29 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Deniz33 (45 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,256 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...