+2 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (987 puan) tarafından
Slm kızlar ben 35 haftalık hamileyim az once aradım annemi dedim sen gelmicek misn doğuma  bana dediki ben gelemem işte inekler var inekte 2 tane istese gelebilir hertürlü babamda yanında diyor kusura bakma gelemz sen bilirsin dedim sonra telefonu kapattım dogum da yapsam acmicam  2 haftadır aglıyorum millet annesi yanında oluyor benimki malk mulk derdindeler kaynanam 8 ameliyat gecirmiş ilk dogum da 9 saat kapıda bekledi saat 4 te suyum geldi  sabah evden cıktık  ikindi vakti dogum yaptım ozmn gorumcem bekardı o rafakatcımdı   bundada kaynanam yanımda olacak  az once agladım kaynanam dedi. Yine bu niye aglıyor bosver diyor aglama  alt ust oturuyoruz o bana  bakacak siz olsanız anneniz siler misiniz gercekten annem hicbir evlatlarının elinden tutmuyor babam yanında olsun yeter başka birşey umurunda degil siz olsanız ne yapardınız bidaha arar mıydınız 

18 Cevaplar

+2 oy
(567 puan) tarafından
Bu kız analarına noluyor böyle.... 

Yani kendimde dahil çoğu kişide böyle benzer problemler. 

... 

Üzülme, ağlama sakın... Annen de bir gün yardıma bakıma ihriyaç duyacak o zaman yüz yüze baktığınızda o düşünsün, üzülsün... Hayat malesef bazen böyle. Bazı anne babalar yaşlandıktan sonra artık geçim derdine düşüyor. Bi abi vardı severim kendini, diyordu annem köyde yaşıyor gidiyoruz geldiğimizde ne getirdik diye bakıyor, diye... Durum olmadığından belki, belki az daha fazlasını beklediklerinden, hatırlamıyorum.... 

Mezar bile tek kişilik, üzülmeyin........ 
(987 puan) tarafından
Kesinlikle oyle  şahsez ben cok kıskancım aşırı eşimde tek birşey gorse Allah korusun burayı ayaga kaldırırım birde burdada durmam ama benim annemki umrunda degil  bir ara eşim şiddet uyguladı gidip darp raporu aldım sonra mahkemelik oldu  yılan başı kuvukkem ezmwk lazım cok uzuldum yanındalar ama yok gibiler ne kadar zor ya  gelmek isteseler evine bırak gelsinler onların ayıpı olsun bu zamanda kimsenin kimseye hayrı  yok gercekten yada biz mi şanssız
(567 puan) tarafından
İşte kıskançlık çocukluğundan gelen bi durum. Şiddete bişey diyemiyorum, bu çok farklı bi konu
Belkide oda ailesinden gördüğü şiddet yüzünden sana uygulamıştır. Yani aile neyse çocuk az çok o oluyor.
Mesela şunu biliyor musun. Erkek çocuk anne eksikliği yüzünden ileride kendinden yaş olarak büyük biriyle evleniyor.
Bu geçmiş alıp veremediği duygular yüzünden.
Genç kızlar baba sevgisinden mahrum oldukları için kendilerinden 10 yaş 20 yaş büyük adamlarla evleniyor.
Açıkcası kendi kızından pay biç, bir kız çocuğunu babası çok severse hiç bir erkek için acı çekmeyecektir.
...
geçmiş klavuzumuz malesef.
..
Benimkilere gelince gelmesinler . Babamı sildim zaten ölsem öyle sevinir.
Abim desem biyolojik abim o...
Annem gelirse gelsinde artık içim almıyor. Her bi hatalaeında cahildim kılıfı bunaltıyor.
Kaynana zaten bilindik şeyler.. Kendi ailem aile olmuyorken başkasından beklemiyorum artık zaten... 1 oğlum var. Bir de eşim.. Yeterim.
(987 puan) tarafından
Gercektem de oyle kayınbabam da kaynanama cok zülm etmiş kaynanam diyor cok cektim kaynanam diyo birgun olsun demedi biryere gidelim goturmezdi diyor ilk başta eşimde oylwydi gorumcem ile aramızda 1 saat yol var bunun icinde ne kavgalar ettik benimde hakkım var dedim o şekilde gittik ayrettem Allah yukarda hastane gitsek bir yere. Gitsek yemek yedirir yemez yedirir geymez geydirir her kezin bir kusuru var işte 5 parmak bir degil benim bir kuzenim bababasımdan buyuk biri ile kacarak evlendi neden cunku baba sevgisinden mahrum kaldıkları icin işte ondan dolayı babalar kızlarına düşkün kızlarda ozmn babasına düşkün olur gorumcem diyo sanki sen bu bebege daha düşkünsün kızım babasına babasında ona düşkün  bu bebeginde erkek annelerine düşkün olurlar sevgimi vereyimkşi başka kızlar sahte sevgiyi vermesin diyorum bir ara eşim evde degildi agladım kızımda benimle aglıyor anne aglama diyor babası geldi baba anne nene konuştu aglıyo diyo 3 yaşında  bu zamanda kimsenin kimse hayrı yok diyorum ya eşi yandı gittim 7 saat yol oglu hastanede yattı gunde 3 4 defa arıyordum şimdi 35 haftalık girdim yengemde arayabilir deyebilir erken dogum riski var bakim nasıl ama boş artık aklım başıma alacam
(567 puan) tarafından
Aynen boşver.. Seni aramayanı, arama. Seni önemsemeyeni önemseme. Herkes gelip geçici inan...
(987 puan) tarafından
Ayn oyle vallah
-Reklam-
+2 oy
(4,300 puan) tarafından

Hiç bir şey yapmam olamadılar da annemin de ha.yvanlari var birbirimize bağlı bir aile olduğumuz halde kimse gelemedi 

Eşimin arkadaşınin hanımı kaldı yanimda ve 1 gecede evde  yanımda sonrasında esim yanımda 

Suanda tek odaklanman gereken evladın olsun lütfen sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 

Bugün 6 ci gün oğlum küvezde bütün Sakarya toplanıp gelse neye yarar di kaç gün oldu oğlumu koklayamadim sevemedim  

(987 puan) tarafından
Amin inşallah abla Allah razı olsun işte gönül istiyor biri yanımda olsun aileden  ama boş  kıyamam abla ya inşallah cıkar oğlunun neyi var kuveze aldılar inşallah en yakın zamanda oglun kucagına alırsın
(4,300 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Doğum anında nefessiz kalmış haklısın ama tek odak noktan doğumun bebek olsun sitres yapma bak kaynanan yanindaymiş
(987 puan) tarafından
Amin inşallah abla Allah razı olsun cok sukur yine kaynanm yanımda kıyamam ya Rabbım sifa versin inşallah ya abla benim hafta hafta agrılar cogaloyır bugun zor zor merdivenden yukarı cıktım ozel bolgem agrıyor dogum yakın ondan mı acba
(4,300 puan) tarafından
Normal canim ben oturamiyordum bile
(987 puan) tarafından
Bugun 35 haftalık olduk işte  haftalar gittik e sancılar artıyor 6 ocakta randevu var bakalım
0 oy
(57 puan) tarafından
Eşinle problemleri var mı canım? 
(987 puan) tarafından
Eşimle bir ilgileri yok ilk dogum dada mesela bir problem yoktı yine gelmediler annem babam yeni evliler gibiler  sorunlar olsa bile benim İcin gelmeliler degil mi
(57 puan) tarafından
Evet annenle babanın ayıbı olmuş bence onlara bunu belirt. Üzüldüğünü, kırıldığını
(987 puan) tarafından
Vallah umrumda olsaydı gelirdi ztn yeterki salatalık yanında olsun affedersin inanki sinirine dokunuyor yeni evli cift ler gibiler
(57 puan) tarafından
Yani kimse eşinden ayrılmak istemez ama torunda görmek ister insan yani
(987 puan) tarafından
Malesef annemki kocası yanında olsun başka bir şey umrunda değil
0 oy
(5,977 puan) tarafından

annen ayip etmis en ihtyac oldugu donem. gelmiyor bile. e yuh yani kusurabakma da yani nebilim. kaynanan bakacaksa helalilsun derim. ben sahsen cocuga bile bakamadim dogumu zaten gec . cocug bakamadim aldim kocami cocugumu gittim anneme  4 ay kaldik bebege tek bakamadik yani uykusuz kaldim yoruldum bebek aglar ben aglarim zor zir.  annm olmasa zaten biz bebegi mindar eder yaşatamazdik tobe yarabbim.:)

(987 puan) tarafından
Cok zoruma gidiyor inanki bitanede kzım var 3 yaşında  bir bekar gorumcem var Allah razı olsun sendende ondanda o bakıyor mesela bugun duş aldırdı o tuvalete goturur ben agır oldum icin ust geydirir  kaynanam eşim tır cıkmış yemek yapma der yukarda onlarla beraber yeyerimm malesef herkez anne olamıyor gercektem ben dogum sancılar bile cekerken kızımda annem neden yanımda degil diye bile aglıyordum
0 oy
(129,343 puan) tarafından
yani benimde kimsem yoktu tirnagin varsa basini kasi demisler annen de olsa guvenip beklentoye girme
(987 puan) tarafından
Malesef gercekten oyle canım
0 oy
(431 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum, benim annem ilk dogumda 2 gece kaldı, ikincisinde de 2. Gün gitti. Yaz mevsimiydi köyde işler vardı inek de vardı o yüzden dönmesi gerekiyordu. Silmeye gerek yok anlamaya çalışmak gerekiyor hayvanı olan bi insan evden uzaklaşamıyor malesef 
(987 puan) tarafından
Bak ne guzel en az 2 gun kalmış ama benim ailem kzımda hayvam yoktı yinede gelmediler dogum dan 3 hafta sonr geldiler  diger gun dondulwr
0 oy
(21 puan) tarafından
Bazı anneler böyledir eşimin annesi de öyle, baştan benim yanımda oğlum çocuk yapacak sanız bana güvenmeyin ben ilgilenmem dedi. Çocuğa gelene kadar nikah tarihi aldık diye gelinlik bakmaya gelmedi kadın kıyamet kopardı.herkes doğuruyor seni üzmek istemiyorum ama kedi köpek de doğum yapıyor önemli olan anne olabilmek. Senin bu zamanında yanında olmayacak sa afedersin yarın bir gün yatalak hasta olursa ahırdaki iki ineği baksın ona.senşn yerinde olsam gerçekten mesafe koyarım önüne bak inşallah sağ salim kucağınıza alın 
(21 puan) tarafından
Çok şükür gülüm yiğenim iyi 40 kı çıktı ama annem daha ablamgilde eniştemin de ayağı alçılı 15 gün oldu düşmüş.çocuğun anası yokki Ablam da lohusa annem her şekilde koşturuyor damadına kızına torununa.Yok kuzum gerçekten herkes de annelik iç güdüsü vicdan olmuyor.ruhu çekilmiş oluyor. Benim kocam ben işsiz kaldığım da sırf evi döndürebilmrk için gündüz normal işine akşam dürümcüde çslıştı 3 saat uyku ile durdu.kaynanam oğluna çalışacak sın tabi bizde çalıştık ettik evlilik kolay değil sana dedik gibi laflar etti.ananemde öyle benim anneme annelik yapmadı hiç.evlendim ananem hayırlı olsun diye aramadı bile diyorum ya herkes anne olamaz. Sen mecburen merhaba merhaba dicen ama zor zamanında ay anne gelemem çocuk durmuyor işim var bahane sıralayacak sın. İki inek daha kıymetli ise seninde bundan sonra kıymetlin kendi yuvan kocan bebeğin
(987 puan) tarafından
Maşallah  Bebiş cok gecmiş olsun enişteye inşallah rabbim sifa versin inşallah ne guzel anneniz var ban işte senin annen annesinde gormedi gi sevgiyi size veriyor inanki bende kızıma oyleyim sevgimi herşey ona veriyorum boylwlwr olmasa daha iyi gercekten vallah herkez de merhamet vicdan yok kızın gel diyor biletini kesecem diyor kadının umrumda degil affedersin benim annemki salatalık yanında olsun yeter benim babam defalarca hayat kadınıyla onu aldattı bu durumda annem hayla kocasını bırakmaz evlatlarını bırakır
(987 puan) tarafından
Yok oyle yapacam yol uzun cocuk durmuyor gelemem acık ve net beni saf yerine koyuyorlar oysaki onların merhametsizligi
(21 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum, sen yavruna bakcan eşinle Olcan gerisini salla
(987 puan) tarafından
Oyle yapacam canım umrumda degil artık gun gelirse bende konuşacam
0 oy
(881 puan) tarafından
Maalesef silinmiyor. İlk doğumda da ailemden gelen olmadı 2.ye hamileyim yine gelmicek. Üstelik evde bekar kız kardeşim var annemin işi gücü de yok ev hanımı. En azından biriniz gelin doğum zamanı oğlumun yanında kalırsınız diyorum kaynana söyle diyor. Onun da inekleri var bir de yaşlılar kayın babamla. Stresten karnımda sürekli kasılma oluyor 
(987 puan) tarafından
İnanki benimki tam tersi yinede kaynanam gelecek dogum ve ustelık annem hicbir hastalıkta yok kaynanam dan dinc yeterki babam yanında olsun başka birlwy istemiyor gun gelir devran döner elbet bırgun onlarda hasta olur ben gitmem
(881 puan) tarafından
Aynen öyle ben de diyorum içimden hep. Bir gün bana ihtiyacı olursa beni yalnız bırakıp yanlarında olduğun çocukları baksın derim. Bir de evde 30 yaşında ablam var çalışıyor ama en azından akşamları gelir evi toplar yemeklerini yapar diyorum yok ben ona güvenemem erkek kardeşin (17 yaşında) okuldan gelir yemek beğenmez kız kardeşinle kavga ederler diyor. Resmen bebek muamelesi yapıyor onlara ama bana gelince Herseyi kendin hallet
(987 puan) tarafından
Bosver sende  galiba biz cok safız ondan herşey başımıza geliyor ama Allah kimseye hayırsız eş vermesin babamda bunlardan biri başka biri annem yerinde olsaydı 1 saat o koyde durmazdı cunku ev ev degil banyo yok mutfak duzem yok tezgah yok bulaşık yok camasır bozuk buzdolabı eski annemde evlat icin katlandı ama ona kızıyoru. Gel yanıma diyorum ya bme varım sana ekmek mi yok yemek mi yok  babam meselesi gibi dun dedim gel annem diyor yeter konuştunuz tlf kapat  bahane uretiyor
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Hiç canını sıkma. Benim annem geldi 36 haftayken sonra kanser olduğunu öğrendi ben gönderdim . Kaynanam geldi ama berbat bir doğum hikayem var kaynanam sağ olsun burnumdan getirdi. İkinci bebeğimde  annem vefat etti. Kaynanamla görüşmüyoruz. Erkek kardeşim geldi eşime destek oldu. Bir gece halam kaldı benimle diğer gece de eşimle 2 yaşındaki oğlum kaldı. Sonuna kadar haklısın canım ama kaynanan var eşin var kimseye ihtiyacın yok. Onun verdiği kadar değer ver sen de. 

Küçük prens adlı kitapta şöyle der 

"Kötü günümde yanımda yoksan güzel günlerimi seninle paylaşamam."
(987 puan) tarafından
Ne guzel soz Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah inanki şuan kaynanam annemden daha iyi eşimde diyor bosver canı sıkma ben yaparım herşeyi  kimi kaynanadan kimi anadan kimi esten Allah imtihan eder benimki annem dir ne zor degilmi sevdiğin insanlardan vefasızlık gormek
0 oy
(2,451 puan) tarafından
Belki olmalılar bilmiyorum ama benim ilk doğumumdu eşimden başka kimse yoktu. Niye annem gelmiyor demedim demem de. Çünkü annem için uzun yol gitmek zor bide evdekileri bırakınca gözü arkada kalır. Ama tabii ki biri lazım refakatçi olarak . Benim de sağ olsun bir tanıdık gelmişti 
(987 puan) tarafından
Benimkide kaynanam gelecek refakatçi olarak benimki babam yanında olsun hicbir evlat umrunda degil cidden o kadar umarsamaz bir anne  birgun olsun cocukları mın arkasında durmadı benim kaynanam o kadar eziyet gormüş yinede cocuklarının elini bırakmaz
(2,451 puan) tarafından
Öyle insanlar evlat sahibi olmamali ama her şeyde bir hayır vardır
0 oy
(3,393 puan) tarafından
İlk kızımda annem doğumdan 3 hafta önce gelmişti doğum yaptım 2 3 gün daha kalıp gittim sonra kaynanam kaldı 14 günde gitti sezaryenliydim. Ikinci doğum annem gelmedi kaynanamlarda doğum yaptım 1 hafta beraber kaldık sonra evime geçtim. Kızım 4 aylikken annem geldi kızım kolik bebekti çok çok zor bir bebekti ama tek baktım. Annem 4 ay boyunca hiç sormadı 2 çocukla nasıl gidiyor zorlanıyor musun üstelik ikinci doğduğunda ilki daha 3 yaşa girmemişti. Kolik bebek çok zor biri demiş tek bakılmaz diye ama ben tek baktım geçende tekrar anneme gel dedim babam oldu zaten annem evde tek işi gücü de yok kız kardeşime demiş ki niye kaynanası gitmiyor daha genç ve yakın oturuyor. Doğru daha dinç ama kimse kaynanasının yanında tam rahat etmez üstelik yardın etse gidip 40 köye bağırır gittim baktım yaptım ettim vs geçende de eltimle tartıştılar gidip onun için yaptığı iyilikleri saydı  onun için minnet etmek istemiyorum 
(987 puan) tarafından
En iysi işte annem gelsin istiyorum oda babam izin vermiyor baba demye utanıyor inanki  ilk dogum da 3 hafta sonra geldiler diger gun oldu anımda gittiler bundada. Dedim ister gel ister gelme  surekli babam gozu millet malımda mulk işte millet hayvanı cok niye bizimki yok affedersin giy bak temiz bir ev bile degil anneme diyor çürüdü artık rabbim kimseye hayırsız eş vermesin  bu zanbda kimseye ihtiyac duymicaksım tırnağın varsa kaşı derler ya o mesele  benim anneme kaynanm dan daha dinc benim kaynanam 8 ameliyat gecirmiş platin var bacaklarda sırtta oyle
0 oy
(3,125 puan) tarafından
Benim yanımda bir gün annem bir gün teyzem kaldı evde kimseyi istemedim kendim baktım Ramazan ayında doğum yapınca yanımda kimseyi istemedim senin de en azından hastanede yanında kalsalar yeter evde kendin halledersin 
(987 puan) tarafından
Benimki kızımda 2 hafta yerdeydim hem icten hem dıştan dikiş vurdular cok zordu gonul istiyor ama ne fayda
0 oy
(9,916 puan) tarafından
2 doğum yaptım birinde annemi cagirmadim ilkinde kaynanam kocam vardı ikinci riskliydi başka bir il'e sevk oldum eşimle 18 yaşında görümcem vardı bebeğim yoğun bakımda kaldı 20 gün hastaneye gel git doğum yoğun bakım sürecim oldu gorumcemde doğum yaptığım gibi döndü eşimde kizima bakiyirdu. Tek başıma anne otelinde kaldım bebeğimle ilgilendim herşeyi kendim yaotim. Normal doğumsa ztn doğumdan sonra 2.3 saate ayağa kalkiyirsun. Sezaryense o zmn ila birileri yanında olmalı. 

Şimdi yine hamileyim kaynanam kapı komsum çocuklarımı onlara bırakıp doğuma eşimle giderim tabi eşim o gün evdeyse çünkü vardiyalı çalışiyo. Bu arada eşimle benle gelecek dedim ama eşimi doğumhane almazlar kapıda bekler.  

Sende boşver neden agliyorsun kaynanamda geliyo ztn yaparsın yani
(987 puan) tarafından
Evt canım işte  gonul ister anneme yanımda olsun ama malesef benimde 21 yaşında bekar gorumcem var hastanes gitim zmn ona o bakıyor Allah yukarıda herşeyi ile ilgileniyor normal dogum ama benimki hem icten hem dıştan dikiş yedim kızımda 2 hafta yerdeydim yarlar sızlıyordu  eşimde diyor bosver aglama ben yaparım herşeyi Allah yukarda eşim kadın gibi ev işlerini bilir titiz yemekte kaynanama yapar ztn boyle işte canım  rabbim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
(9,916 puan) tarafından
Aslında annene muhtaç değilsin boşver stres yapıp kendini üzme bebeğine odaklan
(987 puan) tarafından
Yok canım cok sukur bunada ne yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşarız
0 oy
(73 puan) tarafından
Anneninizi kaynanama aşırı benzettim ya. Varsa yoksa kocası. 3 kızı var bir kızı 12 senedir annesi ile konuşmuyor evleri de çok yakındır. Kaynanam ve k.pederim yüzünden aile şuan dağılmak üzere. Evlat ayrımcılığı da çok yaparlar. Alakasiz5omdu çok özür dilerim.

Senin konumda ise eşin ve kaynanan sana anladığım kadarı ile çok iyiler. En azından bu konuda şanslısın ya. Üstüne üstlük eşin de kaynanan da kötü bir insan olsaydı o zaman hayatın daha zor olurdu. Boşver kadınlar zorluklar karşısında daha çok güçlenirler. Sende çok güçlüsün. Sadece doğumuna odaklan. Kafanda hiç bir sorun bırakma. 
(987 puan) tarafından
Benim annem cok cekti babamdan hayla da cekiyor Allah kimseye hayırsız eş vermesin şuan koyde yaşıyorlar surekli mal mulk derdinde artık nereye gotureckse benim babamda oglularımı daha cok sever cok ayrımcılık yapıyor cok sukur iyiler  kotu olsaydı cekilnezdi cok sukur eşim babam gibi biri degil ilk  başta hic anlaşmadık ama cocuk olunca deyişitorlar Allah yukarda yemez yedirir geyemz geydirir annem babam carsıya cıkar lar babm demez yorgundur bugun 3 tane doner alıp eve gidelim rabbim herkez evine ferahlık versin inşallah nasıl bir anne 12 yıl kızıyla konuşmaz
0 oy
(10 puan) tarafından
Üzülme canım benim annem de yanımda değildi. Kaynanamla görümcem yanımdalardı sağ olsunlar. Benimki başka memlekette olduğu için gelemedi. Kızım 6 aylıkken geldi görmeye. Ama çok istiyordu gelmeyi buraya eşi izin vermedi. Eşi derken üvey babam. Kızım 3 ay yoğun bakımda kaldı sonra da sürekli hastane gezdirdik şu an 1 yaşında 1 senedir hastaneye gezdiriyoruz. Doğuştan gelen bir rahatsızlığı var. Annem doğumuna da gelemedim diye çok ağladı. Her zaman tek başımaydım küçükken de anneme çok bağlı çocuk olmadığım için bana çok büyük bir şey gibi gelmedi yanımda olmadığı doğum de yani. Küçükken de tek başıma hallederdim her şeyi o yüzden mi bilmem çok hani destek olmadığı için bana. Ha varlığı ha yokluğu.
(987 puan) tarafından
Vallah benimki ozde üveyde. Fark yok inanki  cok sukur benimki de gorumcem kaynanama var  cok gecmiş olsun inşallah duzelir kızınız   benimkide ilk dogum da dada kaynanam yanımdaydı  bekar gorumcem refakatçimdi bundada kaynanöa refakatçim
(10 puan) tarafından
Boşver canım takma kafana. Geçer gider önemlisi minik bebek sağlıcakla gelsin inşallah
(987 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(32 puan) tarafından
4 doğum yaptım annem sadece 3. Doğumda hastaneye yarım saat geldi bide hastaneden çıktım 5.gün geldi diğerlerinin hiç birinde yoktu. 4.çocukta yanımda refakatçi bile yoktu tek başıma kaldım. Napalım gelmek isteyen Bi şekilde ayarlar yanında olmak isteyen olur. Yeri zamanı gelince de ince ince laf sokarım ama bende. 
(987 puan) tarafından
Bende oyle yapacam zor gunumde yanımda olmayan iyi gunde hissesi ypktkr iyi gunde herkez yanında onemli olan zor gunde kimin yanımda oldugunu benim ilk dogum dada yanımda degildi annem ve bem gurbet gelin geldim
0 oy
tarafından
Bende kaynanam tarafindan yasadim bunu oyle bi sogumusum ki cocugu gosteresim bile gelmiyo 
(987 puan) tarafından
Bende anneme cok kırgınım ama asıl bırakmaya. Babandır babam demye bile dili. Varmıyor inanki
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Yani annem gelse sevinirdim bende empati yapinca. Benim annem her iki dogumumda da yanimda idi ve cocuklarima o bakiyor hakkini odeyemem okula donunce de o bakacak. Ama kayinvalidengil ile aran iyiyse bemce kimin yaninda oldugu onemli degil. Cunku bir sure sonra ozellikle lohusalikta com kalabaliktanda bunaliyor insan. Eger ikinci cocuk ise zaten tecrubeli iseniz ilk bir iki gun zor olur sonrasi rutin olusur. Bence takilmayin yinede bakacak birisi var. Bebeginize odaklanin hersey yoluna girer.
(987 puan) tarafından
Cok sukur canım kaynanam ile gorumcem ile sorunum yok annemden daha yakın deyebilirim  keşke benim annemde gelse ama babam izn verilmiyor az cok tecrübe var ama işte gonul ister biri olsun aileden

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 319 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 462 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.
7 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 904 göst.
22 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

408,355 soru

12,268,301 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...