0 oy
47 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (824 puan) tarafından
Kızlar merhaba oğlum 2yasina yeni girdi ve girmesiyle beraber değişti uslu çocuğum gitti yerine başkası geldi o derece döndü ve şu aralar asla uyumak istemiyor öğlen uykusu yapmak istemiyor diretmiyorum kıyamet koparmışcasina ağlıyor çünkü bugün 9da uyandi yine öğlen uykusu yapmadı saat 11ve çığlık kıyamet uyutabildim güzellikle olsun ağlamasın dedikçe daha da azdi benim velet uyumak istemiyor gel sarilalim seni öpeyim diyorum sakinleştirmeye çalısiiorum ama hak getire sorum o ki kızlar sizde bu durumları yaşadınız mı krizi nasıl yönettiniz bu bir süreç mi 

1 cevap

0 oy
(2,528 puan) tarafından
Şimdi 26 aylık ve benimkide yaklaşık 2 aydır gündüz uykusu yapmıyor, 12 13 saat uykusuz kalabiliyor, bazen akşamları uyuyor bu defa gece 2 de filan uyuyor 

Yani anlayacağın karmakarışık bı uyku düzeni var ve bu beni çok yoruyor 
(824 puan) tarafından
Ne yapacağım hiç bilmiyorum ne yapmalıyım hiç böyle değildi uyku saati gelince soylerdim gelirdi yatar uyurdu şimdi pijama ları görünce kaçacak delik arıyor kendine umarım düzelir. Çok yıpratıcı bir süreç
(2,528 puan) tarafından
Aşırı yoruyor canım zaten ben asla uyutamıyorum ne zamanki uykusu gelince bı bakıyorum uyumuş kalmış bı yerde
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 110 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.

409,454 soru

12,306,250 cevap

38,584 kullanıcı