0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (304 puan) tarafından
Ya Kahhar diye beddua ettim sonradan pişman oldum nasıl tövbe etmem lazım bedduanın bana dönmemesi için bilen varsa yorum yazabilir mi Allah rızası için 

3 Cevaplar

0 oy
(4,382 puan) tarafından
Gülüm aç ellerini Allah'ım bedduamdan psman aldum tovbe ediyorum sen kabul et ya rabbi de oldu bitti. Rabbinle konus pismanligini ona anlat. Bana dondurme ben pisman oldum de. Duada samimiyet makbuldur
(304 puan) tarafından
Sağol canım Allah senden razı olsun inşallah öyle yaparım
-Reklam-
0 oy
(176 puan) tarafından
Sadaka ver canım pişmanlığınin kefareti olsun bı de arkadaşın dediği gibi rabbine yönel dua et
(304 puan) tarafından
Tamam canım Allah sendende razı olsun inşallah amin
(176 puan) tarafından
Amin ecmain Rabb'im hepimizden razı olsun
0 oy
(613 puan) tarafından
Kıme ettin cnm tövbe et estagfırullah cek cok 
(304 puan) tarafından
Evime büyü yaptırmışlar eşimle ayrildik kavga gürültü vs 1 senedir ayrıyız çocuklarımı da benden aldılar eşimde gel çocukları al diyo ama kendi istediği yerlere gezdircekmisim onun dışında başka çarşıya getiremezmisim bende kavga ettim beddua ettim mihrimin üstüne kondu diye evin çatısı başına çöksün dedim bu bedduamı geri alırsam felç kalayım dedim
(613 puan) tarafından
Estagfırullsh crk sadaka ver bsey olmaz inşsllh benim eşimde beni aldatigi donem cok etmiştim icim yandigi icin pişman olup estagfırullah cektim tövbe ettim etmemek lazim rabbim afetsin bizi
(236 puan) tarafından
eşinize mi ettiniz büyü yapana mı beddua ettiniz? büyü yapana ettiyseniz Rasulullah bile lanet okumuş bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ancak eşinize ettiyseniz istiğfar çekin pişmanlıkta bir Tevbedir.
(304 puan) tarafından
Büyü yaptıranada ettim canım
Eşimede beddua ettim büyü yaptirana annemde beddua etti aynısı başına gelsin dedi
Bende beddua etsem tutar di mi korkuyorum başıma gelir diye
(304 puan) tarafından
Nidamsenam aldatilmakta kötü bisey ama kim olsa beddua eder ama sen en iyisi Allah a havale et inşallah Bi daha aldatmaz seni
(613 puan) tarafından
İnşallah cnm imtihan dünyasi hepimiz yaşıyoruz bseyler Allah'a siginalim rabbmm Evlatlarımızla imtihan etmesin bizi
(613 puan) tarafından
O büyü olayı o kadar kötü bir şey ki aynısını bize yaptılar biliyor musun Allah da biliyor ben hep rüyalarımda görüyordum anlam veremedim rüyalarıma hoca da söyledi ayırma büyüsü yapmışlar size dedi ve hoca benim eşim aramin  kötü olduğunu bile bilmiyordu.
(304 puan) tarafından
Amin canım Allah o büyüleri yaptıranları bildiği gibi yapsın dönsün dolaşsın kendilerini bulsun tez zamanda
Hoca gerçek Bi hocaymış demek ki bozdu mu büyüyü
(613 puan) tarafından
Yok o degılde kaynim başka hocaya konusmuştu okunmuş su flan göndermişti okumuştu kendide baya bize suan biraz iyiyiz hamdolsun o aralar yanından gecemiyordum agzimi acamiyordum
(304 puan) tarafından
Allah bozdurmasın huzurunuzu
Büyülerin zorlukları çok valla bende ağzımı acamiyodum Allah büyü yaptıranları kahretsin
(613 puan) tarafından
Amin canım amin Rabb'im onları kahreylesin. Elleri kolları kırılsın ya yapanların
(304 puan) tarafından
Amin canım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 125 göst.
7 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mina&19 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 517 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eymen Alim25 (1,118 puan) tarafından soruldu

409,843 soru

12,322,001 cevap

38,988 kullanıcı

Kategoriler

...