+12 oy
1,408 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,295 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar hayırlı geceleriniz olsun inşallah ♥️ ☺️ 

Bu akşam çifter çifter muhteşem haberler alıyorum 8-)

Eşim bu akşam eşim süt götürdü doktor anne 12 gibi gelsin hem emzirme yi deneyelim hem anne bebeğini görmüş olur demiş bu şekilde devam ederse salı çarşamba çıkartıriz demiş :silly:

Hastaneden çıkarken genel cerrahi doktoru ile karşılaşmış ben tedaviyi red ettiğim için 5 ay sonra ya ertelenmişti ameliyatım ama o kadar beklemiycem ilk fırsatta alırız bebek az toparlasin demiş :woot: 

Babam doğum yaptığımi duymuş mesaj atti 3 yıla yaklaştı görüşmüyorduk ateş kes imzaladık :wassat:

Bu akşam aldığım ürünlerimde teslim edildi resim at diyenler vardı bunlar hanımlar 8-) 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

40 Cevaplar

+1 oy
(6,201 puan) tarafından

Çok şükür Allah analı babalı büyütsün 

İyi günlerde kullan cnm

Biz Rüzgar Aras beyi ne zaman görecez inşallah :angel:

(4,295 puan) tarafından
Biraz toparlasin canim numarası olan arkadaşlara aticam watsaptan ama yanlış anlaşılmak istemem  ama burda hemen paylaşım yapmak istemiyorum
(6,201 puan) tarafından
Yok cnm iyi yapıyorsun Allah bol sağlık versin ikinize hepimizin de çocukları var ister istemez küçükken kimse atmak istemez
-Reklam-
+1 oy
(3,790 puan) tarafından

Seninle gurur duyuyorum bitanem süpersin hep böyle ol hep gül <3

(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
+1 oy
(3,222 puan) tarafından
Cok gecmis olsun cnm merak ediyorum acaba neden oksijensiz kldi bebeğiniz sezeryan doğumda 
(4,295 puan) tarafından
Canim tam kesmiş açmışlar ameliyatı durdumak zorunda kalmışlar doğuma giren doktor becerememis baska doktor çağırmışlar bebek içerde o şekilde kalınca nefessiz kalmış bana 2 kere narkoz vermek zorunda kalmışlar bugün 6 ci gün ve ben hayla sarhoş gibiyim düşün atamıyorum narkozu
(654 puan) tarafından
siz doktoru sikayet etmeyi dusunuyor musunuz bu ne ihmalkarlik ya ya bebege bisey olsaydi :(
(4,295 puan) tarafından
İhmalkarlik değil ben aşırı derecede zor bir hastayım o yüzden etmiycem çünkü oturduk konuştuk doktorla bunu benden saklaya bilirdide Rabbime şükürler olsun oğlumda iyi evet ortada bir sorun var ama hamileyken benim yavrumu o doktor sayesinde benden alamadılar 22 haftalarda 12 doktor birleşip kurul kararı ile çocuğumu alacaktılar anne ismiyor diyerek o imza vermedi 12 haftadan son güne kadar benimle hem doktor hem abla gibi ilgilendi yani çok karışık canim benim durumum
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Masallah maşallah hep böyle güzel haber alırsınız inşallah :)
(4,295 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ya senin cicilerini yirim MaşaAllâh lâ havle vela kuvvete illa billah sütün çok olsun doya doya emsin annesi
(4,295 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Gözün aydın canım benim tez zamanda kavuşun inşallah ♥️ ♥️ ♥️ 
(4,295 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️
0 oy
(3,440 puan) tarafından

Canım benim ya geçmiş bitmiş olsun mus mutlu ol gözlerim dolarak okudum ya az kaldı bitecek bu günler <3

(4,295 puan) tarafından
Rabbimin izniyle inşallah cnm Allah razı olsun ♥️♥️
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Rabbim evladımı aldım evimize geldik postunu tez zamanda açmayı nasip etsin inşallah canım güle güle mutlu huzurlu sağlıklı günlerde kullan aldıklarınıda 
(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun inşallah
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Ay ay ay nr güzel haberler bunlar maşallah ❤️❤️❤️
(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️♥️♥️
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Ayy çok mutlu oldum cnm ... 

(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
0 oy
(698 puan) tarafından

Maşşallah diyelim nazar deymesin hep böyle iyi haberler al inşallah bende vakitlice alırım kucağıma bebeğimi <3

(4,295 puan) tarafından
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(743 puan) tarafından
Ne güzel haber bunlar canım maşAllah güle güle kullan bende sizden dua beklerim sağlıkla 3 nde kucağıma alayım ilk ameliyat korkuyorum :) 
(4,295 puan) tarafından

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dua edicem
(743 puan) tarafından
Ay çok teşekkür ederim canım  Allah razı olsun iyice şiştik kızımı sağ salim alayım başka bir şey istemiyorum inşAllah Allahın izniyle çok az kaldı şimdi bana heycan basıyor  :)
0 oy
(268 puan) tarafından
Hadi gözün aydın bol bol Nescafe iç sade bari o narkoz etkisi kötü oluyor 
(4,295 puan) tarafından
İçiyorum canim teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Güçlü anne güçlü bebek ❤️
(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️
0 oy
(17,239 puan) tarafından
Gözün aydın canım. Hem bebeğin için hem de babanla arandaki buzların çözüldüğü için. Aldıkların için de hayırlı olsun nevresimlere bayıldım. 
(4,295 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️♥️
0 oy
(985 puan) tarafından
Cok sevindim inşallah bebegine kavuşursun ne guzel gercektem cok guclı bir annesin esyalar icinde hayırlı olsun güle güle kullan canım hepside cok guzel 
(4,295 puan) tarafından
0 oy
(107 puan) tarafından
Nasıl mutlu oldum senin adına canım cok az kaldı kavuşmanıza hayırlısıyla sağlıkla kucagına alacaksın minik savaşçını

Aldıklarında çok güzel hayırlı olsun güzel günlerde kullanırsın inşallah
(4,295 puan) tarafından
0 oy
önce (1,126 puan) tarafından
Gözün aydın canm esyalarinda hayırlı olsun güle güle kulan bu arda carfalar çok güzel nie bu kadar aldın merak etim bide fiyatları ve nerde aldığını öğrene bilirmiyim cmm çok güzeller,☺️
önce (4,295 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Sakarya'dan debbo avm diye bi mağazadan getirttim hepsinin fiyatı farklı 2 bin ile 3 bin arası ama %100 pamuk ve garantili ürün ihtiyaçim vardı almışken toplu aldim ben öyle yapıyorum ilk hamile kaldım zaman tencere seti uyku setlerimi Filan aldım ödedik bitirdik bunları aldim bunlar bitsin koltuklarimi degisicem parça parça yenileme yapıyorum eşimde doğum hediyesi olarak ne istersen al diyince istediklerimi aldim
0 oy
önce (129,283 puan) tarafından

kiz sen duduklumu aldin:blink:

Şuan bilgi için bekliyorum canim duruma göre yazarım postta açarım
önce (3,452 puan) tarafından
Tmm cnm ❤️
Yarın 3 te taburcu canim oğlum şuan iyi yarın sabah kan alınacak bi aksilik olmazsa taburcu ♥️♥️
önce (129,283 puan) tarafından
hadi gozun aydi ❤️
önce (3,452 puan) tarafından
Gözün aydın cnm ❤️
0 oy
önce (719 puan) tarafından
Gözün aydın abla inşallah Rabbim yavrunla açtığın postları da görmeyi nasip etsin bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sende inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun
Amin inşallah cnm Allah razı olsun rabbim nasip ederse yarın Alicam oğlumu

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 261 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Berivan.12 (275 puan) tarafından soruldu
+6 oy
11 cevap 495 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (795 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 375 göst.
21 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,295 puan) tarafından soruldu
+5 oy
23 cevap 1,093 göst.

408,335 soru

12,267,534 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...