0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (412 puan) tarafından
İyi geceler hanimlar  bı konuda yardımınıza ihtiyacım var cuma günü triod nodülü ameliyatim var ama regl oldum olacağım bu durumda ameliyat ederler mi yada primolut kullansam ameliyat ve sonra sıkıntı yaşarmiyim regliyken ameliyat nsil olacak daha önce yaşayan varsa cevaplayabilirse 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cumaya cok var bitmezmi o zamana 

Maydonoz suyu kaynat iç gelsin 
(412 puan) tarafından
Daha olmadım adet ama kesin olacagim cumaya kadr belirtiler hep var
tarafından
Yani ya erkene cekeceksin ya geciktiriceksin  
Ama geciktirici tavsiye etmem berbat hale sokuyor sonrasında
(412 puan) tarafından
Aynen aldım hatta ilacida ama kuzenim eczacı kullanma anestezi etkisini azaltır dedi ama bı kaç yerde de daha önce kullananlari okudum bı kaç haftadır araştırıyorum işin içinden cikamiyorum
-Reklam-
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Hiç sıkıntı olmaz bende meme kitle ameliyatı oldum adetliydim sormuştum hiç sorun değil demişti 
(412 puan) tarafından
Ameliyat esnasında ne kullandınız ped mi ttampon mu
(12,776 puan) tarafından
Hiç birşey. Sadece ameliyathane ye götürülene kadar altıma sıvı geçirmez bez seriliydi. Ameliyat masasına geçince hiç bir şey koymadılar
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Bence bunu doktoruna sor daha iyi olur ya belki sorun olmayacak
0 oy
(13,092 puan) tarafından
annem menepoza girme evresindeydi. birkaç aydır adet görmüyordu. safra kesesi ameliyatı olacağı gün adet oldu, hatta olduğu son adetti. hemşireye demiş adet oldum ben ameliyat sorun olur mı diye, o da hayır demiş. o şekilde ameliyat oldu. duruma göre hasta bezi ya da gece pedi ile ameliyata girersin. o engel değil yani
0 oy
(604 puan) tarafından
Pazartesi hastaneye telefon aç sekreteriyle görüş ablam kalp ameliyatıydı adet tarihine denk geliyordu aradı dedi erteliyici hap doktor dedi sakın kullanmayın kanı pıhtılaştırıyor riskli ameliyat 2 hafta ertelediler sende sıkıntı etme 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 19 göst.
+2 oy
13 cevap 201 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.

409,951 soru

12,325,867 cevap

39,092 kullanıcı