+2 oy
176 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (6,096 puan) tarafından

image

ota poha gereksiz yere harcama yapip kocaya ben tutumluyum mesaji vermek  yag bidonunu son damlasina kadar bosaltmayi gerektirir:))

13 Cevaplar

+2 oy
önce (2,240 puan) tarafından
Sen bensin bende öyle evde daha açılmayan kargolar var ama yağ son damlasına kadar kullanılır. Ne de olsa tutumluyum ayol 
önce (6,096 puan) tarafından
aynen :)) yag onemli :)
-Reklam-
+1 oy
önce (277 puan) tarafından
Aaaa bu ben hjhjhj
+1 oy
önce (13,679 puan) tarafından

5 lt yağ ne kadar gidiyor bizim 1 ay zor yetiyor ya  :)

hic bilmikm valla kizartma yapma sıkligima gore degisiyor . yagin dokusu kokusu degismeye baslayinca kizartma tencereainin yagini degisiyorum . sogan halkasi falan kizartiysam yada patlican o yagdan zaten hayir gelmio degismek gerekio:) duruma gore kullanma miktarim
+1 oy
önce (3,452 puan) tarafından

Gözüne de sokmak lazım :D yeni evli olduğumuz zamanlar eşimin bir arkadaşı da evlenmişti. Eşimle sohbet ederken benim hanım çok tutumlu çamaşır makinesi bitince hemen kapatıyor boş yere ışığı yanıp elektrik harcamasın diye anlatmış o aklıma geldi :)

ohara :)) aynen gozune sokmak lazim demekki:)
+1 oy
önce (133,427 puan) tarafından
yaa ben bunu bulasık deterjanjna yapiyom makina deterjanjnada yapiyom sampuanada yapiyom☺️☺️☺️
sampuan zaten allahin emri canim o bir kural:)
+1 oy
önce (3,063 puan) tarafından
Ay tüm kadinlar ayni lo
+1 oy
önce (4,367 puan) tarafından

Bu ben :D  gerekli gereksiz tüm mutfak eşyası alıp yağı ters çevirip kaç yetimin hakki var adam sızsin diyorum 

0 oy
önce (2,356 puan) tarafından
Sıvı olan herseye yaparım.bunu sjsj
0 oy
önce (191 puan) tarafından
Kendimi gördüm adeta :)
0 oy
önce (1,894 puan) tarafından
Bende bir bardak daha olunca umursamadan  atınca sende çok savurgansin bakislariyla sesizce uzaklasiyorum...postdan...
önce (590 puan) tarafından
Bir bardak yağ kalınca atıyor musun
oha yani musriflikte bir zirveyim ben ama bir bardak yag da atilmaz cabim hic yokdan kizartma tenceresine yada bir kavanoza dok koca bidonu bi bardaklik yag icin saklamim diyorsanda:)
önce (590 puan) tarafından
Yani demi bir bana tuhaf gelmemiş.
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Ben tutumluyim canım ama yargıda böyle yalarım israf etmem hiç 
0 oy
önce (5,112 puan) tarafından
Been de tam tersi. ota b. Ka hatta gereksız hıcbıer seye para vermem. Ama yag bidonynu esım görmeden çöp e atarm az dibinde kalms fakan der dıye 
0 oy
önce (658 puan) tarafından
Şampuan bitince kutusuna su koyup çalkalayan bacılarım varsa el kaldırın hajsjsjjss
onu sabancilar koç lar falan bile yapiyodur acun bile yapidur kiz:))
önce (658 puan) tarafından
Puhajajaha

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 117 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
+1 oy
7 cevap 130 göst.
0 oy
8 cevap 101 göst.

409,603 soru