+3 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (3,767 puan) tarafından

image

Naber kızlar ben biraz duygusalim bugün kendimi çok yalnız depresyonda hissediyorum :'(

Eşim geç geliyor çok yorgun oluyor akşam tartıştık hiç bize ilgi göstermiyorsun diye eve gelesiye 10 oluyor geç oluyor yorgun argın ne ilgi ne aktivite oda ben keyiften mi geliyorum böyle dedi tartıştık:'(

Buda ister istemez kızıma yansıyor bende onu kırıyorum 5 yaşında elimden geldiğince oyunlar aktivite gezme oyun gruplarına götürüyorum hergun olmasa da ama benim de tükendiğim noktalar oluyor esim tek çalışıyor yetsin diye mesai kalıyor :'( 

Ben tek başıma yetemedigmi düşünüyorum eksik kaldığımı düşünüyorum :'(

Size de oluyor mu böyle bir kaç gündür saldım kendimi hiç iyi değilim :'( adet olmadım onun da gerginliği var 29 yaşındayım ilk kez 2 ay adet gecikmem oldu :'(

8 Cevaplar

+1 oy
(127,690 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

bak cicekli bulasik sungeri mutlu ol.diye paylasiyom ☺️☺️☺️
(3,767 puan) tarafından
Ya Sevda ♥️♥️ seviyorum seni ♥️♥️ sarılalım mı ♥️
gel sarilalim temudan almistim sungeri bugun geldi ben cok begendim sende gor begen diye koydum☺️☺️
(3,767 puan) tarafından
Güzelmiş güle güle citile tabakları:) sarılalım ♥️♥️
-Reklam-
+1 oy

bacim adet ol senin guncellemen cekilmiyo :D bi gergin oluyon bi duygusal ☺️☺️☺️

(3,767 puan) tarafından
Sevda :(( ağlarım bak :( ben hamileyken bile böyle değildim :D vücut alışık değil ne tepki verecek bilmiyor :D ben doğum yaptım 20 gün lohusa kani geldi 1 ayliktim adet oldum :D

Dün adet söktürücü yazdirdim iki gündür içiyorum tik yok:((
☺️☺️☺️☺️☺️☺️ olursun olursun adet olursun
(3,767 puan) tarafından
İnşaallah ya fenayım
+1 oy
(600 puan) tarafından
Bu ara bende keyifsizim kızım hastaydı o da hasta olunca hırçın oluyo bi haftadır okula gitmiyo evde bana sarmış durumda. Üstüne gece çok öksürdüğü için uyuyamıyor bende uyuyamıyorum bu yüzden de gerginliğin artıyo uykusuzluğa dayanamıyorum. Havada kapalı 
(3,767 puan) tarafından
Çocuklar insanı darlayinca insan kötü oluyor yeminle :( bız evde de durmuyoruz ama insan daralıyor ister istemez
+1 oy
(133 puan) tarafından
Aynı durumdayız diyebilirim şu günlerde bende öyleyim 
(3,767 puan) tarafından
Gel sarılalım:'(
+1 oy
(6,886 puan) tarafından
Çok kolay bir hayatım olduğu söylenemez takmamayı öğrendim kızlarımız hemen hemen aynı farkımız eşimin erken gelmesi ve kızımın kreşte olması salma kendini herşey geçer ❤️
(3,767 puan) tarafından
Benim de kolay bir hayatım yok benim kız düzenli kreşe gitmiyor canım oyun grubuna gidiyor. Yaza göndercem kreşe ben nasipse . Eşim çok geç geliyor .ben takıyorum sağlık sorunu desen bir yandan:(
0 oy
(11,197 puan) tarafından
Seni o ksdar iyi anliyorum ki dun esimle konustuk calistigi firmanin baska bi projesinde sadece gunduz vardiyasi olan bi bosluk varmis erken haberim olsaydi orayi isterdim dedi suan nerdeyse ful gece calisiyo 3 5 fazla kazanmak icin hic gece bizimle olmuyo malesef gunduz evde olsa da zaten 4 5 e kadar uyuyo kalkiyo yemek cay bitti 7de cikiyo cocukla ben evin icinde ben pek bi yerde bilmiyorum havalar asiri soguk cocuk evde oturdugumuz halde hasta antibiyotik kullaniyoruz ben istemezdim dedi o is icin o da niye gunduz evde oldugu zaman hastane postane işlerini yapabiliyoruz ben yol bilmem iz bilmem cocuk otobuse taksiye dayanamiyo illaki kayinbabami csgirmam lazim minnet etmek istemiyorum esimde diye seni memnun etmek cok zor hepimiz istiyoruz ki kocalarimiz evde olsun birlikte vakit gecirelim mutlu mesut eglenelim ama olmuyo malesef 
(3,767 puan) tarafından
Yok kız korunmak için içiyorum Yasmin ben. Bı ara fazla  içtim kanama için sonra normale döndük
(11,197 puan) tarafından
Gecmis olsun gulum
(3,767 puan) tarafından
Sağol canım . Ama çok yoruldum artık sürekli sorun doktora gitmekten yoruldum artık
(11,197 puan) tarafından
Haklisin bitanem de el mecbur iste yapmasan insan donup coluk cocuga bakiyo gecen biliyodun bi kilcik yuzunden kac gun ugrastim garadan mezun doktor buldum ozel hastanede oraya gittim baksin diye napiyim esim geceye gidiyo gundun bi gun kaynanama gittim bi gun anneme gittim hergun hergun napiyim bana bisey olsa cocuk napcak babasi gelene kadar diye dusundum durdum kendim icin hic korkmadim
(3,767 puan) tarafından
Allah analara güç kuvvet versin
0 oy
(748 puan) tarafından
Anasınıfına versen kızını sende bı işe girip çalışabilirsin eşinle sanada iyi gelir, hem mesaiye kalmamış olur daha çok zaman geçirirsiniz.
(3,767 puan) tarafından
Calsiyordum zaten 1 ay önce çıkardılar anaokuluna başlayacak zaten Eylül de yaza da kuran kursuna göndercem o yüzden bı ise girmeyi düşünmüyorum zaten kadın hastalıklarından operasyon geçirdim çok da iyi değilim bu aralar. Kızım anasınıfına giderken onunla ilgilenmek istiyorum okula götürmek falan. Biraz borcumuz var onun için mesai kalıyor 3 4 ay sezonluk yevmiyeye gitcem sonra evdeyim . Derdim para değil derdim biraz bu aralar yalnızım
(748 puan) tarafından
Geçmiş olsun, çoğumuzun eşi genelde çalışıyor ve hic göremiyoruz ben kendimi de gectim oğlum babasını görsün doyasıya oynasınlar zaman gecirsinler istiyorum.
Benim eşim pazar günü gidiyor cuma günü geliyor eve, bazen Çarşamba günü ugrayp yemek yiyip duş alıp geri gidiyor, oğlum 5 yaşında babasini opmuyor opturmuyor hic, niye öpmuyosun babani dedigimde de babam beni öpüp öpüp hep işe gidiyor çünkü diyo çocuklar daha çok etkileniyor
(3,767 puan) tarafından
Benimki de sabah 6 da çıkıyor gece 9 buçuk 10 . Kızım babam beni sevmiyor ilgilenmiyor diye ağlayarak uyuyor 2 gündür. Gerçekten çok zor baba var ama maddiyat için yok :(
(748 puan) tarafından
Hafta sonu gelmiyor mu ? Keşke benim eşimde hergun 10 da gelse
(3,767 puan) tarafından
Pazar evde sadece
0 oy
(12,470 puan) tarafından

Kız ben ne edem ya seninki gene eve geliyormuş. Benimki 6 7 ay hiç gelmiyo ve bende 2 tane var. Yedir giydir yıka pakla uyut market çakkal hastane pastane postane fatura aidat ev tadilat okul park herşey bende. Yıkılmadım ayaktayım :woot:

(3,767 puan) tarafından
Okurken bunalıma girdim Allah sabır versin
(12,470 puan) tarafından
Otur şükret yani :D ama hakkını yiyemem 6ay falanda full evde. O zamanda gezmeler pastaneler tatiller aktiviteler :))
(3,767 puan) tarafından
Bizde yazın öyleydi tatili vardı biraz ama işte :( bu aralar kötüyüm yine yalnızım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 156 göst.
22 Kasım 2024 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (589 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 196 göst.
+1 oy
17 cevap 500 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.
27 Kasım 2024 Aile kategorisinde Semras (3 puan) tarafından soruldu

408,020 soru