+1 oy
63 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (194 puan) tarafından
Şuan 9+5 misim ama bebeğin iki haftadır lekelnmem oluyordu iki haftadır  gidiyorum hep 6+1 denildi bugün 5 gibi kirmizya yakın yoğun kan geldi acile gitttim hemen  ve dün mu bugün mü bilemiyorum kalbi durmuş  kürtaja alacaklardı kabul etmedim çünkü anestezisiz yapilcakti eve geldim düşük ne zman ve nasil gerçekleşir. Ve birde düşük olunca 40 gün lohusa mi sayiliyorum tekrar nezaman hamile kalirim

5 doktora gittim aynı şeyi söyledi ayrıca evde bekleyebilirmisk düşene kadar zehirleme olayı falan olmaz muhakak düşer dedi 

2 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Ah canım bunu duyduğuma çok üzüldüm. Aklımın bi köşesinde merak ediyordum hep seni. İlk gebeliğimde 10. Haftada düşük yapmıştım. Doktor 3 ay gebelik yok. Rahmine toparlanması için zaman tanı demişti. Hemen tekrar gebelik düşünüyorsan bu 3 ayda folik asit kullanmaya devam et demişti. Aktif kanaman başladıysa yavaş yavaş düşecektir ama kanama bitince mutlaka gidip parça kalıp kalmadığına baktır
(993 puan) tarafından
Birde bana adet söktürücü bi ilaç yazmıştı öyle hatırlıyorum
(194 puan) tarafından
Teşekkür ederim düşüncen ve yorumun için  ewt randevu alayım hemen bu hafta içine kontrole gideyim bu arada nasıl olacak nasıl bişey düşecek bilmiyorum da et parça gibi bişey düşerse copemi atmaliyim yoksa toprağa gommelimiyim
(993 puan) tarafından
Benim bebeğim hiç oluşmadı sadece kesesi vardı. 2 büyük parça gelmişti o yüzden çöpe atmıştım. Ama diğer türlüsü nasıl olmalı bilmiyorum. Burda hocalar var onlar cevap versin. Kanama adetten daha yoğun olmuştu şakır şakır diyebilirim. Parçalar düştükten sonra azaldı hemen ve bitti. Çok şükür ağrı falan yapmamıştı. İnşallah seninde kolay olur. Hayırlı zamanda hayırlı evlatla müjdelenirsin inşallah
(194 puan) tarafından
Amin inşallah sağol tekrar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basin sagolsun canim takdiri ilahi cennette kavustursun Rabbim kendiliginden dusecekse kurtaji kabul etmedigin iyi olmus diger konuda kalp atisini duymussun lohusasin 
(194 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun :( ewt haftası küçük olduğu için kabul etmedi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 177 göst.
16 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
13 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmaagl (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 860 göst.
30 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sultaney (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 63 göst.

409,810 soru

12,320,853 cevap

38,952 kullanıcı

Kategoriler

...