+8 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından

image

image

Kızlar selam eşim bugün pazar mesaisinde yılbaşı tatili olacak ondan bugün de gitti bizde kızla 10 buçukta uyandık markete gittik kahvaltı ettik dip köşe bir giriştim halıları kaldırdım koltukları çektim bütün odaları sildim 3+1 bı tek toz alma kaldı gaza geldim sarma içi hazırladım :D

Şimdi kahve içiyorum bir yandan da sarma yapıyorum sonra da fakir pastasi ( bisküvi pastası ) yapcam :D

Siz neler yapıyorsunuz menü nedir??

Mercimek çorbası 

Yaprak sarma 

Taze fasulye yemeği 

Yoğurt 

Bisküvi pastası 

Hadi koşun yardıma beraber saralım yiyelim :D

Bu arada eşimle aramız düzeldi çok keyfim yerinde kimse de bozamaz <3  ben hariç :P:D 

Dün alisverise götürdü gönlümü aldi :D

15 Cevaplar

+1 oy
(3,843 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

Kalkın kız üşengeç.bacilar :D

-Reklam-
+5 oy
(2,045 puan) tarafından

Kız baslik ne her konuya deginmissin:)

Ben bebik uyutuyorum.. afiyet olsun

(3,843 puan) tarafından
Kapsamlı olsun dedim :D kolay gelsin ♥️
+5 oy
(4,725 puan) tarafından
Kolay gelsin afiyet olsun canım 

Bugün yine hamur yoğurdum bu sefer mayalı pişi yapıcam☺☺patates kavurcam yanına çay eşliğinde yerız inşaAllah ☺☺
(3,843 puan) tarafından
Afiyet olsun canım sana da kolay gelsin:)
(4,725 puan) tarafından
Saol canım
+4 oy
(3,187 puan) tarafından
Afiyet olsun canım valla bana uyar hemen gelim yaprağım yok zaten
(3,843 puan) tarafından
Anladım canım keşke yakın olsak kız yerdik beraber :)
(3,187 puan) tarafından
Sağ ol canım düşünmen yeter❤️
(3,843 puan) tarafından
Seviyorum kız ben seni :) adın neydi :D
(3,187 puan) tarafından
Yaa teşekkürler canım ben de seni ❤️ neriman adımm
(3,843 puan) tarafından
Memnun oldum bende Büşra :)
+4 oy
tarafından
Aleykum selam gülüm hah soyle sana uzuntu hic yakismiyo kendine gel ayol eniste seviyo seviyo ondan hep bunlar 

Oh mis gibi olmustur evin simdi cocugumu uyutuyorum balim kalkarsam pesime gelir yardima gelrmem pisince yemeye csgir brni :) 

Bende napiyim sukur bugun iyiyiz hafif bi grniz akintimiz vsr ikimizinde ama guc kuvvet yerinde sukur bu gece esim ise basliyo uzgunum aslinda da napalim ekmek parasi dun camasirlarla ugradtim temizledigim eci geri toz ettim esimde geceye gidecem diye yatiyo supuremedim girgirladim bende heryeri parkeleri de soyle bi sildim temiz oldu ya son posta camasir kalmisti onlari yikattim peteklere dagittim yemek yaptim kuru pilav tursu yicez biz bugun yaptigima sukur yeni iyilestim :) 

Hayizken temizlik yapcam malum yarinda detoks basliyo sikilirim kesin aksam yatak odasinin camini ailcem 2 posta perdesi var onlari atcam esimi gonderince o arada camasirlarim dagildi dolap iclerimi duzenlicem cocuk odasini da ikisini bir yapiyorum ben aksam oralara guriscem yarin mutfak dolaplarina gurmeyi dusunuyorum bakalim 
(3,843 puan) tarafından
Mutfak dolaplarını sil ben niyeti bozdum silcem yarın mutfak dolabı buzdolabı girişcem sonra da çarşıya gitcez kızla :D
tarafından
Galiba msntikli olan da o zaten evdeki oda siradina gore sirada mutfak var bi de diger odalara da girissem bi gunde hepsini halledemem zaten anca dokuntu olacak camlari silsem odalari cekip supurmeden ice sinmez zaten esim evde olcak
(3,843 puan) tarafından
Kışın cam silmiyom ben :D
tarafından
Yagmur kar temizliyo :D
(3,843 puan) tarafından
Aynen aşko boşver yaza girerken sileriz:D
+4 oy
tarafından
Afiyet olsun ve kolay gelsin❤

Menüde ne varsa yerim ben pek takılmam bakarız artık 
(3,843 puan) tarafından
Sağol canım :)
+4 oy
(13,703 puan) tarafından

Kayhenin köpuğu :)

Afiyet olsun hizlisııııın 

Bebeleri uyuttum bende kuru fasülye atacağım şimdi 

(3,843 puan) tarafından
Bizde geçen bitti şimdi de tatlı yapıyoruz :D
+3 oy
(129,435 puan) tarafından
şuna baak yaa sarma diyo☺️☺️☺️ bu ay bende yusuf yusufum adet olsam iyi olcak
(3,843 puan) tarafından
Gel saralım beraber:D

Bende olmadım ama saldım cayira boşver gelirse gelir :D adama sariyorum unutuyorum işte :D
(3,843 puan) tarafından
Sevdaaa gelmedin yardıma:Ddd
(129,435 puan) tarafından
aay gelemem cocuklari yikadim makinaya camasir attim isim cokdu
(3,843 puan) tarafından
Hahah :D bende iki makine attım koltuk örtüsü banyo takımını yıkadım yarın da nevresimleri battaniyeleri atarım bir dünya camasir çıkardım :D
+3 oy
(2,742 puan) tarafından

Kolay gelsin şimdiden afiyet olsun ben hala yemek ne yapacağımı bilmiyorum kahve içiyorum 

image

(3,843 puan) tarafından
Sağol canım sana da afiyet olsun ♥️

Sarmayı koydum pişiyor tatlı yapcam sonra da fasulyemle corbami koyarım toz alırım eşim erken gelirse kızı ona satarım :D
+3 oy
(13,703 puan) tarafından

image

Attım yemeği ben de kahvemi içeyim kız kalkmadan :)
(3,843 puan) tarafından
Afiyet olsun canım ♥️
+3 oy
(2,063 puan) tarafından

Afiyet olsun  bnde anneme  geldim kahvaltıya çocukları koydum otobüse geldim :D  Anne kız kahve içtik sonra annem  ile bize  gidicez  kocam gece vardiyasında gidecek annemde bende kalacak  yemek annem yapmış  bize goturcez evde yeriz qrtik  kahvaltı geç yapinca 

image

(3,843 puan) tarafından
Ohh hazır yemek en sevdiğim:D bende anama zorla davet ettiririm kendimi  :D afiyet olsun ♥️
(2,063 puan) tarafından
Teşekkür ederim  ❤❤
+2 oy
(2,323 puan) tarafından

Maşallah diyorum başka bişey demiyorum hem temizlik hem market hem sarma hem kahve kız kendine nazar degdirirsin Allah korusun :D

(3,843 puan) tarafından
Kiz zaten bir ara böyle deli gibi iş görüyorum sonra bı saliyorum aman :D nazar ediyorum kendime:D tatlı yapiyoruz şimdi :D
(2,323 puan) tarafından
Ve hâlâ söylüyor bak tatlıda yapmış:))
(3,843 puan) tarafından
Haha :D gaza geldim bugün :D kocam geliyor çocuğu ona satip toz alcam banyo tuvalet temizlicem daha :D
+2 oy
(17,743 puan) tarafından

Afiyet olsun canım eşinle aranın düzelmesini sevindim biz kadınlar alışveriş dedinmi herseyi unuturuz zaten:D  

Ben ıspanak yıkadım börek yapıp buzluğa aticam doğumdan sonrası için inslahh buraya girince gaza geliyorum maşallah çok hamarat herkes 

(3,843 puan) tarafından
Hahah çikolata almış bı sürü bide leoparlı pijama istiyordum onu aldım :D hadi dedim bugün gönlünü alayım sevdiği şeyleri yapayım:D

Kolay gelsin ♥️
+2 oy
(1,902 puan) tarafından
Yok bn gelmem ☺️☺️☺️
(3,843 puan) tarafından
Niye kız gel gel :)
(1,902 puan) tarafından
Kız vla bn yorgunum sarmayla hiç ugrasmam size kolay gelsn☺️
(3,843 puan) tarafından
Sağol gel bı tabak da sana koyayım :D
(1,902 puan) tarafından
Yemeye gelirim kız sarmak için  yok yokk
:)
Tskr ederm cnm
+2 oy
(810 puan) tarafından

Nerden buluyosun bu enerjiyi maşallah diyim :) 

Evi süpürdüm ama silemedim oğlum dışarıya çıkmak istedi onu gezdirdim evin etrafında, çok uyku bastı yatıyorum işler yarım kaldı, eşim evde ve yemek yok :D

(810 puan) tarafından
Kullandığın vitamin takviyesi falan varmı bacım :)
(3,843 puan) tarafından
Yok kız :D yattım mi tam yatıyorum ama :D yaptım mi da tam yapıyorum:D kanım kaynıyor :D yarın da buzdolabını silcem :D
(810 puan) tarafından
Bende böyle sürekli aktif değilim evin içinde ama, aklıma koydum gece veya gündüz yaparım işleri sjsjs
 Bu hamilelik aşırı miskin yaptı beni :D
(3,843 puan) tarafından
Ben hamileyken de durmazdım:D
(810 puan) tarafından
Maşallah diyelim o zaman:)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 635 göst.
6 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 320 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Meryemserap (964 puan) tarafından soruldu