0 oy
95 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba anneler kizim 23 aylik. Konuşmasi yasitlarindan cok geride.. Kelimeleri soyleyip tekrar ettirtmeye çalışıyorum ama yarisindan fazlasını söyleyemiyor dili dönmüyor. Kelime sayisi 50 civarı. Belli başlı kelimeler baba anne dede mama gibi....Cümle olarakta baba gitti/ anne bak diyor. Ekran günde 20 dk televizyondan sadece şarkı dinler. Telefon  hic yok. Oyun gruplarına götürüyorum kitap okuyorum. gün içinde hep konuşurum ama hic ilerleme yok. 23 aylik diğer bebeklere bakiyorum gercekten cok fark var... Çevremdeki insanlarında surekli iğneleyici laflarına maruz kalıyorum o da ayrı konu ne dersiniz 2 yaşından sonra açılır diyorlar bu durumda olup cocugu konusan var mi acaba?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cnm hwr bebek aynı deil 

Kimseyle kıyaslama çocuğunu 

Kimsenin de kıyaslamasina izin verme

Elbet konuşacak yavaş yavaş 
(1 puan) tarafından
Insallah cok sagolun
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Diğer çocuklar gibi şakır şakır konuşmak zorunda değil. Kıyaslama yanlış. Oyun grubuna gidiyor, kitap okuyorsunuz, kelimeleri var çok iyi. Sadece 20dk tv yazmışsınız ama buna da gerek yok. Dinlediği şarkıları siz ona söylerseniz, dudaklarınızı takip ederek, taklitle başlayıp konuşmaya döner. 
(1 puan) tarafından
Cok tesekkurler ederim
0 oy
(670 puan) tarafından
Bende takıyordum kızım 2 yasından sonra açıldı. Krese basladı hatta cok düzgün konuşuyor. Şimdide oglana tasa cekiyorum annelik zor iş 15 aylık
(1 puan) tarafından
Gercekten oyle insan takiyor ister istemez. Sevindim ama 2 yaşından sonra insallah benim kızda acilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 138 göst.
+1 oy
3 cevap 92 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nisa17 (341 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
+1 oy
4 cevap 51 göst.
10 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Frtnzn (264 puan) tarafından soruldu

411,216 soru