+2 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (557 puan) tarafından
Ayaklarım ağrıyor zorlamaya başladı kizlar ayakta sallamadan nasıl uyutabilirim bir de 14 aylık bebeğim var onu salıncakta uyutuyorum

14 Cevaplar

+2 oy
(1,409 puan) tarafından
Ahh kendimi gördüm sizde doğdu doğalı sallanma delisi bir oğlum vardı pedagog eşliğinde sallanmayi bıraktık çok zor oldu çıldırdı deli gibi ağladı ama bin şükür Rabbimin izniyle bıraktı hoş şimdide pat pat istiyor da şükür buna
tarafından
Onuda yavaş yavaş bırak alismasin Zeliha
(1,409 puan) tarafından
Esmaa şükür ediyorum valla kız sabaha kadar sallardim onu nasıl birakcam ki anne popo vuu diyo uyuyacagi zaman
tarafından
Uyanmıyor dimi artk sadece uyurkenmi yapiyon
(1,409 puan) tarafından
Hala çok sık uyanır ama hep sorun var şuanda ağzında yara çıkmış acıyo diyor ondan önce ev soğuktu şükür şimdi petekler yanıyor uyur gezer kız bide koridorda yatıyor yatak odasında yatıyor gezerek yerlerde uyuyor
-Reklam-
+2 oy
(1,612 puan) tarafından
Sizin ki başka boyut artık 3 yaşında olmasına rağmen istiyorsa kardeş kıskançlığından kaynaklanabilir, bebek olmaya devam etmek istiyordur. Pedagog desteği alabilirsiniz 
(4,672 puan) tarafından
Benimkide üç yaşında kardeşi yok ama ayakta sallanmadan uyumaz
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Bir taneden ağzın yanmış ikinciyi neden sallamaya alıştırdın :)

Benim sana tavsiyem 3 yaş için salla bırak yada salla yavaşla yönetmeliye tam uykuya dalma aralığında mayistiginda sallamayı durdurmalisiln kendi kendine dalmayı öğrenmesi için.

Ama ufaklık ile ilgilenebilecek biri varsa max 1 hafta içinde yanına uzanip (uyku saatini biraz geçir) biraz pis pis yaparak ister sırtına ister kafasına dokunarak uyatmaya alıştırman sallamanin yerine yeni bir rutin oluşturman en etkilisi olur.Sonra aynısını diğer minnosada yapar ikisininde yanına alır uyutursun.

Tabi 1 ay sonra falanda yanlarına uzanmadan dokunarak.Sonra dokunmayı azaltarak orda bulunarak derken yeni olusturdugun tüm destekleri yavaş çeker rahat edersin

0 oy
(1,630 puan) tarafından
Offf çok zor ya Allah yardımcın olsun canım çok uykusu geldiğin de yanına uzan öyle öyle alisir benim oğlum kendisi istemedi ayakta sallanmayi inşallah seninkide bir anda kendiliğinden bırakır ama ara ara çok uykusu olduğunda yanına uzanıyordum yanağını seviyordum yada karnını ovalıyodum öyle kolay oluyodu
0 oy
(516 puan) tarafından
Ben çocuklarımı gaz bittikten sonra asla sallamam ya yanlarına uzanırım yadaa kendileri bir yerde uykuya dalarlar ben 3 tan önce uyku eğitimine karsıyım çocuk kendı kendine uyumayı öğrenirse zaten saat kac olursa olsun bir şekilde uyur
(78 puan) tarafından
Maşallah helal size
0 oy
(78 puan) tarafından
Benimde oğlum 4 girecek ben yaninda uzansam uykuya dalmasi 3 saati buluyor benimde sabrim tükeniyor.  Sallamami istemiyo ama zorla salliyorum ki hemen uyusun tabi yine 1 saati buluyor. Uykudan nefret eder aglar uyuma numarasi yapiyoruz babasiyla. O aglama krizlerine girer. Onun icin bacaklarimi feda ediyorum:))
0 oy
(728 puan) tarafından
2 yaşından beri yanına yatarak uyutuyorum oğlumu ☺️
0 oy
(436 puan) tarafından
Ne yazık ki ben oğlumu 6 yaşına kadar salladım :D artık hamile oldum da bıraktim sallamaktan şimdi de kızımı sallıyorum oda 5 aylık sallamaya devam :D 
0 oy
(179 puan) tarafından
Bebeğim martta 3 olacak 

Yanına uzanıyorum uyuyo ilk biraz zor oluyor ama sonra kendi söylüyor anne sende gesene....
0 oy
(560 puan) tarafından
Üç yaşında oğlum yanıma uzanıyor elini göğsüme koyup uyuyo
0 oy
(1,343 puan) tarafından
Daha bugün şöyle bir tavsiye gördüm cocukla konusun 2 gun sonra seni artik sallamayacagim bunlar son gunlerimiz diyip eline uyku arkadasi veriyirsunuz sonra bir dk salla 15 sn bekle 1 dk salla 20 sn bekle 1 buçuk dk salla 40 sn bekle şeklinde uyuyana kadar salla dinlendir yapıyorsunuz bir gün sonra 1 dk salla 1 dk bekle 1 dk salla 1 buçuk dk bekle tabu bu arada işte 5 kere daha sallayacagim 4 kere daha sallayacgim diye geri sayım yapıyorsunuz bir kağıda tablo cizebilirsiniz son gün yanına yatıyorsunuz uyku arkadaşı da kucağında olsun ertesi gün yanına oturuyorsunuz yatmak yok bu şekilde tek başına uykuya geçmeli. Kararlı olursanız halledersinjz
0 oy
(46 puan) tarafından
Valla komik gelebilir ben ayakla sallamasini bilmiyorum biri üç yaşında yanina uzandigimda dalıyor uykuya küçüğünü de beşik te sallıyorum 
0 oy
(94 puan) tarafından
Oğlum şubatta 3 yaş olacak memeyi bırakınca ayakta sallamayı da bıraktı kendi ama beşikte sallamadan uyumuyo :(
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Artık seni anlayabilecek yaşta güzelce konuştum ayaklarım ağrıyor sen büyüdün de ben mesela yanına uzanıyorum o döne döne uyuyor eskiden bende sallıyordum ama zorla 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
0 oy
13 cevap 284 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
14 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu

408,356 soru

12,268,243 cevap

37,527 kullanıcı

Kategoriler

...