Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Koca tarafından destek beklemek normal mi
+1
oy
243
göst.
29 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba arkadaşlar 1 kızım var 3 yaşına girecek bide hamileyim 19 haftalık 2 görümcem var birinden yardım beklemiyorum onunda kendjne gore çocukları işi var ama diğeri bekar bize biraz uzak evi ablasina gelir mesela geldi 1 hafta kaldı gitti hiç sormazlar beni yigenlerini yardıma ihtiyacin var mı yok mu demezler adam akıllı aramazlar ama lafa gelince ilk kizimin doğumunda kaynanam gilde kaldım biz baktık biz ettik derler. Mecburlar mi gelip gitmeye değil ama insan bi sorar bı işin gücün var mı evim büyük mesela sonuçta burda da bi yigenlerin var. Ama bebek doğunca kucaklarından indirmezler ilgili hala babanne olarak gozukurler. Annem çalışıyor kardesimde çalışıyor onlardan bişey beklemiyorum aslında kimseden bişey beklemiyorum ama böyle bi düşünceye kapıldım umarım demek istediğim şeyi anlatabilmisimdir:(
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
12
Cevaplar
0
oy
29 Aralık 2024
Daisyt
(
2,330
puan)
tarafından
cevaplandı
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
tarafından
seçilmiş
En İyi Cevap
Umma ki küsmeyesin, kimseden beklentin olmasın yoksa her mânâ da üzülürsün canım
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
29 Aralık 2024
BirbalAnnesi
(
18,386
puan)
tarafından
cevaplandı
Hamilelik çok doğal bir süreç düşük tehliken vs yoksa sana destek olmak için ekstra bir şey yapmalarının gerekmediğini düşünüyorum bence ( kendi açımdan normal değil) çünkü öyle bir samimiyetimiz yok yani bugüne kadar birbirimizi düşünmemiz olmadı o yüzden gelmeseler de beklemem.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
Sinemmto
(
1,638
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok haklısın aramazlar sormazlar ama yeri geldiğinde en çok onlar düşünür sever olurlar ben bunu fark ettiğim ilk gün mesafemi koydum asla aramam sormam kızım 15 aylık oldu mesela kimseden şuan destek almadan tek başıma bakıyorum
29 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk kızımda sadece doğumda baktılar sonra taşındılar kaynanam gil gittiler. Sonrasında kaynanam geldi hep kızının yanına ben tek başıma çocukla kaldım tecrübesizlik oldu illaki kızinda saatlerce orda otururdu banada gelip bı kahve içer bi kızımın eline 100-200 TL harçlık verir giderdi şimdide üzülüyorum inan hiç doguma gelmelerini bile istemiyorum
29 Aralık 2024
Sinemmto
(
1,638
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman eşinle konuş şahsen ben ikinci bir çocuk olursa doğum da dahil olmak üzere ilk 40 gün evimde istemiyorum hemde hiçbir şekilde eşime de söyledim sen ister yok de ister gelicek ler de ben çocuğu göstermedikten sonra el gibi oturup gitmişler hiç umrumda mı dedim bazen kötü olmak çok iyi oluyor iyi olduğumuzda kimse madalya takmıyor sonuçta
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
Yumurtabitmis
(
937
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşimin ailesiyle çok şükür iyiyiz ama işim var yardıma gelsin düşüncesinde hiç olmadım. Sadece kaynanamdan arada, zoraki durumlarda çocuklarıma bakmasını beklerim, o da bir kaç saat.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
DP
(
1,035
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani İlginç ki kendi ailenden beklemiyorsun ama eşinin ailesinden bekliyorsun. Çok bencilce değil mi ? Sevgi ayrıdır yardım ayrıdır birbiri ile karıştırmayın. Cevaba gelecek olursak ne maddi nede manevi kimseden beklentim yok. Yapmazlarsa darılmam gücenmem. Varsa param paşa paşa temizlikçimi tutarım yoksa tabiri caizse essek gibi temizlerim evimi ☺️☺️
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk gebeligimde düşük tehlikem vardı herşeyimi ailem annem kardeşim yaptı sonra da doğumda en çok onlar sahiplendi bebeğimi annemin kucağına bile vermiyordu kaynanam. Şimdi de ailene diyorum hep siz değil onlarda yapsın diyorum ama yapmıyorlar destek istemedim dusunmelerini bekliyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
indigo
(
2,785
puan)
tarafından
cevaplandı
Beni kendi ailem aramasa sormasa da dert etmem. Sonuçta onlara güvenerek çocuk getirmiyorum dünyaya. Ayrıca insanların aramasını beklemek de doğru değil. Şıh değil kimse ne bilsinler destek ihtiyacı olduğunu. Bilip destek olmamayı da tercih edebilir insanlar. Onların desteğini planlayarak ebevyen olmadık sonuçta.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
ikbal
(
51,802
puan)
tarafından
cevaplandı
insan bekliyor sorsa belki kabul etmezsin ama onemsenmek istiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
sevvalice
(
1,571
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani evet arasalar sorsalar gelseler iyi olur rezalet bir hamilelik geçirdim resmen sefil haldeydim kaynanam üst katimda oturuyor 1 kere yemek gonderdigini ya da sorduğunu bilmem sadece 1 kez canım gözleme çekti hiç bulalım yapalım bile demedi ama ben çok da kızmadım çünkü bana ben sana bakarım ne istersen yaparım arar sorarım demedi ben de onlara güvenerek hamile kalmadım o yüzden ben kızmamaniz gerektiğini düşünüyorum. Dogum yaptım eşimle ben vardık kimse bana bakmadı ihtiyaç da duymadım kimse de yaptık baktık ettik diyemez.
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Doğru valla haklısın canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
Gamzeliwampir
(
2,669
puan)
tarafından
cevaplandı
Kimseye minnet etmeden hamile halimle koca evi temizledim hamileliğim boyunca sonra 2 halımı sildim ertesi günü suyum geldi doğuma gittim doğurdum geldim lohusa felan demedim son hız devam ettim işlerime. Riskinn VS yoksa kimseden bişey bekleme derim
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklısın canım ilk gebeligimde düşük tehlikem vardı yine aynıydi gerci
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
Sedaaa
(
3,608
puan)
tarafından
cevaplandı
Koca tarafından bir şey beklemek normal tabikide ama bunları hiç dert edip kendini üzme gebeliğim de 5 gün hastanede yattım koca tarafından kimse ziyaret etmedi görümcenin biri hergün hastanenin önünden geçti uğramadı doğum yaptım yine aynı bebek 12 günlük olunca eve 15 dk uğrayıp gittiler aramızda çok iyi olduğu halde bide bunu yaptılar ben o zaman anladım ne varsa kendi ailende var gerisi boş artık yüz bile vermiyorum merhaba diyip geçiyorum sende öğle yap hayat gereksiz insanları düşünüp üzülmek kadar uzun değil
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok haklısın canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Aralık 2024
Gulcan58_59
(
477
puan)
tarafından
cevaplandı
Gebeliğin güzel gidiyorsa hiç yardım bekleme lafını yaparlar doğum yapican zaman da annen yada kardeşin izin alsınlar senin yanında olması için
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok şükür iyi şimdilik ilk gebeligimde düşük tehlikem vardı yine aynıydi gerci
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Aralık 2024
Linkin
(
20,074
puan)
tarafından
cevaplandı
Kimseden bişey beklemiyorum deyip çok şey bekliyorsun aslında.
30 Aralık 2024
1prenses_1prens
(
620
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç dusunmemistim bu yönden
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
+1
oy
54
cevap
1,307
göst.
Günün sorusu: Koca tarafından en sevdiğiniz akraba ⭐♥
19 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
-MickeyMouse-
(
12,773
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
◕ᴗ◕✿
can-sıkıntısı
0
oy
5
cevap
250
göst.
Sevgilisi Tarafından Tehdit Edilen Kız Arkadaşınıza Nasıl Destek Olabilirsiniz?
23 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Siyah.incii
(
877
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
0
oy
5
cevap
90
göst.
Okul Servisi Aradığınızda Ne Kadar Sürede Geliyor? 10 Dakika Beklemek Normal mi?
5 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
eylul_
(
1,858
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
8
cevap
118
göst.
İnmemiş Testis Ameliyatı Zor mu? Beklemek İyi Bir Seçenek mi?
3 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Beyaz Gül
(
675
puan)
tarafından
soruldu
410,942
soru