0 oy
60 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (380 puan) tarafından
Kizlar 6 aylık bebeğim için evde püre nasıl yapmalıyım yapıp vermem gerekiyor. Bide ek gıda olarak hangi çorba yada ne vermem gerekiyor 

2 Cevaplar

0 oy
(1,029 puan) tarafından
Ben vitma marka çorbalar işte pudingler pankek harçları alıyordum organik bebekler için bir bakabilirsin 
(380 puan) tarafından
Ben hazır almak istemiyorum işte yani maddiyattan dolayı değil. Şimdi bile eşime söylesem hiç düşünmeden gidip alır. Hatta marketlerde meyve püresi yada başka bişey gordumü alacam diyro ben izin vermiyorum midem almıyor. İnternet te o kadar şey gördüm ki alamiyorum. Kendim evde biseyler yapmak istiyorum hem daha sağlıklı neyin ne olduğunu da bilmiş olurum
(1,029 puan) tarafından
Marketlerdeki meyve püreleri zaten sağlıklı değil öyle bir şey değil markayı araştırırsan anlarsın
-Reklam-
0 oy
(1,489 puan) tarafından
Yeni başladıysanız su an sadece tadım yaptirmalisiniz çorba falan değil kabak haşlayıp çatalla ezip verin 2 3 gün deneyin alerjisi var mi bakın 3. Gün havuç deneyin aynı şekilde 3 gün sonra brokoli 3 gün sonra elma 3 gün sonra armut şeklinde ben açıkçası hiç 3 gün denemedim 3 çok uzun oluyor çünkü 1 2 gün denedim sadece. Diyelim ki kabak havuç patates denedim hic biri alerji yapmadi karıştırıp verebilirsiniz. 7.8. Ayından sonra çorbalara geçebilirsiniz 
(380 puan) tarafından
Sadece haşlayıp verecem demi. Tuz vs atmiyacam?
(1,489 puan) tarafından
İstersen çok çok az atabilirsin ama atmasan daha iyi
(380 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 152 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
11 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 398 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
30 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,981 soru

12,326,629 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...