+1 oy
489 göst.
önce Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından

Arkadaşlar beni belki bilirsiniz eşime bundan üç gün önce dedimki 4 yaşındaki oğlum var onu amcasyla korkutuyorlar oğlum zaten ozguvensiz biri vursa cevap bile veremuyo amcasininda onun yaşında oğlu var ben dedim o senden korkuyomu veya korkutuyorlar mi tamam bidaha yapmam dedi bugün annesi aradı oğluma diyoki çabuk yat amcani aricam çocuk çok korktu ben de eşime sana yazıklar olsun annene cevabı ni veremednmi benim oğlumu onunla korkutmayn diyemednmi dedim birisnden korksun diyo onun oğlunu seninle korkutmuyorlar ama dedim beni kabloyla dövdü heryerim mosmor napmam lazm benim artık çocuklarmn gözü önünde dövdü 

image

22 Cevaplar

+5 oy
önce (73 puan) tarafından
Pasif erkek. Gücü anca karısına yeten erkeklerden. Elleri kırılsın. Ailem eğer arkanda duruyorlarsa ailene söyle. Senin sahipsiz olduğunu ondan korktuğunu düşündükçe daha fazlasını yapar. 

Ablam da 8 yıllık evliliğinde yemediği hakaret uğramadığı şiddet kalmadı. Korkuyordu. Benim babam yarı yatalak hasta annem de kendine hayrı yok anca babama bebek gibi baksın kafası bin bir türlü sorunlarla dolu. 3 kere ablamı geceleyin dışarı attı bir kere 2 yaşında kızıyla attı bir kere yine kızıyla attı sonra geri dönüp kızı alıp ablamı bırakacak ablam kızı vermedi kız korktu hava da soğuk diye ablam döndü sabahına kocası işe giderken kızını da aldı babamın evime gitti. Abimi aradı abi böyle böyle. Abim o adamın dayilarini topladı hal mesele sizin çocuğunuz benim bacıma hangi hakla el kaldırır diye onlar da çocuğun baya üstüne gittiler yüzüne tükürdüler öyle böyle ablamı abimi ikna edip götürdüler hatta abim kendisi bıraktı ve damadı da tehdit etti. Araları düzelir gibi oldu. Kaynanası da o dönem ortalığı çok karıştırırdı ablam saftı ya. Ablamın gidişinden sonra kaynanası geri vites attı maymun gözünü açtığının farkına vardı olabildiğince ablama iyi davranıyor ki onlarin derdi de aman kendi ailelerimizin diline dolanmayalim diye. Üçüncü kere yine attı ablam yine aldı kızını üstüne bir çöp dahi almadan yine anneme gitti abim aşırı sinirlidir aldı silahını gitti damadın ailesini tekrar bir araya topladı ben dedi bu şerefsizi öldürecem sizde bana şahit olacaksınız. O gün bugündür adam ablama kedi oldu diyebilirim. Çünkü sahipsizlik olmadığını anladı 
önce (28 puan) tarafından
Canım eşi tehlikeli biri gibi silah dayamış kafasına bu durumda bence üstüne gitmeyip sabah olmasını beklesin o evden gidince istediğini yapar Allah korusun şimdi bir anlık sinirle
önce (73 puan) tarafından
Ooo diğer yorumları okumadım hiç. Allah yardımcın olsun. Çok zor bir durum yani yargılayan olacak beni ama bir müddet susacaksın. Kendin içind3 çocukların içinde
-Reklam-
+4 oy
önce (1,256 puan) tarafından
Hemen polise gidip darp raporu ve uzaklaştırma al. Bugün kabloyla döven yarın yine o kabloyla boğar.
önce (328 puan) tarafından
Gidemiyorum onun aileside benim ailemde onun tarafında biliyorlar
önce (1,256 puan) tarafından
Hadi onun ailesini anlarım da senin ailen niye o caninin tarafında? Anlaşılan bu hayatta yalnızsın. Çocuklarının ve kendinin psikolojisi iyi olsun istiyorsan dediğimi yap bence. Asla şiddete gelemiyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
+4 oy
önce (657 puan) tarafından
Ben bazen böyle şeyler görünce buraya girmek istemiyorum çaresiz kadınlar görünce beynime saplanıyor böyle fotoğraflar yazılar bıçak gibi … o hengâmede büyütülen büyüyen çocuklar …. Çok kötü
önce (1,617 puan) tarafından
Ya bende aynıyım:(
+3 oy
önce (338 puan) tarafından
Sana bunu şunu yap diyemem ama bir şey diyeceğim sadece eğer kurtuluşun gitmek olursa ne pahası olursa olsun sakın çocuklarını bırakma çok geçmiş olsun Allah'a havale ediyorum esini
+2 oy
önce (1,786 puan) tarafından
Gidecek yerin yok, arkanda ailen yok. Çocukların buyuyene kadar o do muz kocanın huyuna gitmekten başka çaren yok. Mecbur kalmadıkça muhatap olma. Bizi de eniştemle korkuturlardi. Kendileri kaybeder. O. Çocuk amcasını sevmeyecek az daha büyüsün görmek bile istemeyecek. Bence amcasından değil de senin dayak yemen çocuğu çok daha fazla korkutmustur. O elleri kırılasıcaya laf söyleme. Çocuklarının iyiliğini düşünüyorsan mecbur huyuna gideceksin canım 
+1 oy
önce (497 puan) tarafından
Elleri kırılsın kocanın 
Çok kötüyüm çocuklar çok korktu
+1 oy
önce (13,018 puan) tarafından
Bir postunda eşinle küs olduğunu onu çok sevdiğini üzüldüğünü vs yazmışsın. Ben bunun stockholm sendromu olduğuna eminim. Eziyetçiye aşk. İnsan hadi kendine yapılanı kabul eder ki o bile manasız çocuklarına acımayan onları koruyamayan adam altın olsa beklemez. Ailem arkamda değil demeyin aileniz yok gibi düşünün yahu dayak hakaret yok sayılma bunlar mantıklı mı? Çaycı abla var 15 bin veriyoruz biz 2 çocuğuna bakıyor kadın. Çıkış yolu aramadan çıkışa kendiniz beton dökmeyin. 
0 oy
Canım çocukların şiddet ile büyüyecekse bence babasız büyümeleri daha iyi bana göre daha doğru büyük konuşmuyorum ama ben olsam bir dakika durmam boşarım çocuklarımı da alır kendime yeni bir hayat kurarım tabi eşin nasıl biri bilemiyorum seni korkutmak istemem ama tehlikeli biriyse dikkat etmelisin bir sürü haber görüyoruz Allah korusun Kadesi indir telefonuna 
Silahı bile çıkardı kafama dayadı ama ben napacami bilemiyorum
O zaman dikkat et daha fazla üstüne gitme sabah olsun hayır olsun inşallah o zaman o evden gidince bişeyler düşünürsün Allah korusun çok üsteleme bi anlık sinir çocuklarını düşün ya yakın olsan bir dakika bırakmazdım seni o caninin evinde aileni de anlamıyorum Allah ıslah etsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun artık dayanacak tek bir nefesim kalmadı
Dikkat et bacım kades indir açık dursun zor anda kullan bence
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Onun yanında durdukça şiddetin bitmiycek 
Gidecek hiç bir yerim yok inan hiç bir yer iki tane çocuk var napacam bilmiyorum
önce (47 puan) tarafından
Ben şiddeti 8 sene çektim
Gidecek yerim var ailem sahip çıkardı ama ben eşimi seviyordum kadınlığımı gururumu ayak altına alıp yeni bir gelecek kurdum herşeyden vazgeçtim çocuğumu yanıma alıp ailemin yanına gittim
0 oy
önce (132 puan) tarafından
Bnm eşimde böyle yegenlwrjne gelınce el üstünde tutyolar  bende hep kardeslerı ve yegeenlerı için cok dayak yıyom aıle ağzına bakyo srfsz elleri kırılsın gbrsnlr
0 oy
önce (916 puan) tarafından
Kıyamam sana tevekkül et sürekli eşim duzelmiyorsa annene git 
0 oy
önce (1,563 puan) tarafından
Ona daha beterini yapsınlar insAllah. Size üzüldüm. Ailene de ki beni öldürse pişman olmayack misiniz ne diye sahip çıkmazlar ya anlayamıyorum 
0 oy
önce (196 puan) tarafından
Kadesi indir ve ailene çağır anlat göster bu izleri gerekirse sığınma evine gidersin
0 oy
önce (325 puan) tarafından
Telefonunda kades yükle Allah bildiği gibi yapsin s.erefsiz vicdansız onu da inşallah birgün o kabloyla öldüresiye döverler  içimi yaktın ya gece gece rabbim yar ve yardımcın olsun cnm 
0 oy
önce (436 puan) tarafından
Bu nasıl bir ******** ya 10 yıllık evliyim ben eşimden bir fiske bile yemedim çok düşünme Aklın varsa polise git şikayet et boşa onu gitsin çocuklar var diye bosamamadlik yapma ve bu durumu ailene anlat
0 oy
önce (7,266 puan) tarafından

Diğer postlarindan biliyorum seni ...

Bosan kurtul o adamdan :angry: ...!!!!

0 oy
önce (2,990 puan) tarafından
Elleri kırılsın inşallah sana zalimce davranıyor hep neden evlenmiş o zaman bu adam eşe çocuğa saygı yok sevgi yok kaba kuvvet gösterebileceği bir nesne olarak görüyor seni çocuğunda bu adama benzemesini istemiyorsan darp raporu al kurtul sana daha kötüsünü de yapmasın beddua etmeyi sevmem ama bunun gibileri çok yaşamasın Rabbim temizlesin bunları yer yüzünden
0 oy
önce (840 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayim ayrılınca daha beter oluyorlar ben de ondan korkuyorum ayrilamiyorum çocuklari kötüye kullanır korkusu var kötü insandan ayrilamiyorsun bile
0 oy
önce (1,062 puan) tarafından
Asıl korkması gereken kendı babasıymış hâlbuki çocuğunun

Yazık gerçekten dısards pisi pisi evde aslan kesiliyor kocan olacak adı

Ailenii yanında değilmiş bilmiyorum naparsın nasıp yaparsın ama kurtulmaya bak, kurtulamazsannda tavsıyem bırdaha çocuk asla yapma kazandı vs deme korunabıldıgın kadar korun uzak dur yüz verme o senden soğusun zamanla o boşar belkı aılende bısı diyemez ne bıleyım ya üzüldüm
0 oy
önce tarafından
Allah bin belasını versin. Millete pisirik sesini etmez, dışarıya hep gulen hep iyilik saçan ama evine bı halta yaramayan işine gelmeyince döven bı adam. Tanıyorum ben bu tipi

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 714 göst.
12 Ağustos 2022 Aile kategorisinde yojjimbo (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,016 göst.
10 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Güvercin❤️ (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
0 oy
12 cevap 439 göst.
16 Aralık 2024 Aile kategorisinde Ecrin sena (62 puan) tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,371 cevap

37,058 kullanıcı

...