+1 oy
546 göst.
Diğer kategorisinde (330 puan) tarafından

Arkadaşlar beni belki bilirsiniz eşime bundan üç gün önce dedimki 4 yaşındaki oğlum var onu amcasyla korkutuyorlar oğlum zaten ozguvensiz biri vursa cevap bile veremuyo amcasininda onun yaşında oğlu var ben dedim o senden korkuyomu veya korkutuyorlar mi tamam bidaha yapmam dedi bugün annesi aradı oğluma diyoki çabuk yat amcani aricam çocuk çok korktu ben de eşime sana yazıklar olsun annene cevabı ni veremednmi benim oğlumu onunla korkutmayn diyemednmi dedim birisnden korksun diyo onun oğlunu seninle korkutmuyorlar ama dedim beni kabloyla dövdü heryerim mosmor napmam lazm benim artık çocuklarmn gözü önünde dövdü 

image

22 Cevaplar

0 oy
(20,524 puan) tarafından
Ohaaaa kabloyla dövmek ne lan vay alçaak vay şikayetçi ol darp raporu al yanına bırakma sakın ailene haber verdinmi ayrıca haklısın tabi çocuğu korkutmak ne ya ne kadar cahil insanlar keşke sen deseydn yapmayın korkutmayın diye
-Reklam-
0 oy
(20,524 puan) tarafından
Benim kaynımda eltimi çocukları dövmüş bi hafta önce eltim hemen eşimi aramış abisini tutmuş eltim koşa koşa polise gitmiş darp raporu aldı boşanma dilekçesini verdi boşanacak biz arkasındayız sinir krizi geçirdi kadın hastanelik oldu 14 yaşındaki oğlunun ağzından kanlar gelmiş diye cezasız bırakma sende yanına bırakma mutlaka polise filan git ya

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 716 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde yojjimbo (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,024 göst.
10 Mart 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤️Güvercin❤️ (360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 224 göst.
0 oy
8 cevap 280 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Umayy17 (2,239 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,738 cevap

38,783 kullanıcı

Kategoriler

...