0 oy
241 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,955 puan) tarafından
Günaydın kızlar 1 buçuk yaşında kızım aklına geldikçe günde birkaç kez yere uzanıp yüz üstü sürtünüyor ilk acaba bezden mi rahatsız dedim tuvalet eğitimi daha vermedim ama lazımlık falan ortada anlatmaya çalışıyorum işlevini. Halıya Alez serip bezini de çıkarttım birkaç defa yine kendini sürtmeye başladı olur olmadık heryerde yapıyor. Haftaya doktor kontrolü var yine soracağım ihmal etmeyeceğim ama nasıl bir tepki vermem gerekiyor  bilmiyorum 

8 Cevaplar

0 oy
önce (665 puan) tarafından
cocuk masturbasyonu gibi gorunuyor yaptigi an asla kizmadan dikkatini dagitip oynamaniz gerekiyor siz gormezden gelip dikkatini dagittikca ve arti ilgi sevgi ile zamanla unutacaktir tabi dr gorusu de onemli
anladim.canim acaba oyun gruplarina falan mi yonlenseniz enerjisini atsa ne biliyim jimnastik olur baska yasina uygun bisey ona da sana da iyi gelir bence
önce (1,955 puan) tarafından
Aşkım 16 aylık bebik işte tam ayaklandı kudurma zamanları aslında çoğu bebek böyle artık arkadaş edinir gider milletin elini falan tutar bıdı bıdı biseyler diyor millete tabiki konuşamıyor ama belli bişey anlatmak istiyor parktan başka aktivitemiz yok malesef
dogrudur biz o levele gelemedik daha :D
Kaç aylık senin bebişinn
8 aylik
-Reklam-
0 oy
önce (12,602 puan) tarafından
yaptığı an ilgisini başka yöne çek
Kucağıma alıp oyun kurmak istediğimde kızıyor vuruyor kendini yerden yere atıyor ilk defa birkaç gündür yapıyor
önce (12,602 puan) tarafından
o da normal inat döneminde benim kızım da aynı haftaya tam 18 aylık olacak
0 oy
önce (15,633 puan) tarafından
Büyük tepki verme sakın. Hemen dikkatini başka yöne çekmeye çalış. Anormal bir durum değil aslında ama yanlış tepkilerle çocuğun bu hareketi alışkanlık haline getirmesine sebep olabilirsin. 
Bilmediğim için açıkçası hiçbir tepki vermedim izin verdim çünkü bir an yanlış tepkiyle alışkanlık haline getirir diye korktum sadece kucağıma aldığımda vuruyor bağırıyor geri yere yatıp tekrar yapıyor
önce (15,633 puan) tarafından
O farketmiş hemen onu engellemek için aldığını. Eline bir oyuncak alip aaa bak kizim burda ne varmış falan diye çağır yanına. Yada sevdiği bir yiyecek varsa onu vermeyi teklif et. Sevdiği oyun varsa ona yönelt.
Teşekkür ederim önerin için ❤️
0 oy
önce (286 puan) tarafından
Tam olarak bir buçuk yaşlarında benim de başıma geldi hatta burada posta açmıştım bizde pilsan oyuncak atına bindikten sonra keşfetti bir süre hiç izin vermedim atı kaldırdım bu defa babama falan böyle bacağını dizine oturmak istiyordu tabii çocuk bunu bir oyun zannettiği için çok ağır tepkiler vermeden dikkatini dağıtmaya çalışıyordum hadi gel şunu yapalım hatta bir süre baktım dinlemiyor bu kez güzel otur kızım güzel otur diye diye ben onu değiştirmeye başladım ama şu anda hiç öyle bir şey yok yani 1-2 aylık bir süre içerisinde oldu unuttu gitti
Dikkatini çekmeye çalıştıkça bana vuruyor bağırıyor kendini yerden yere atıyor ilk defa yaptı birkaç gündür tekrarlıyor bende izin verdim yanlış tepki vermemek için ama kucağıma gelmeyi de reddediyor
Yok izin verme daha çok alışkanlık kazanabilir yani ben bu şekilde açtım bilmiyorum belki her çocuk farklı da tepki verebilir beni gördüğü zaman en azından yapmıyordu yani öyle cinsel organına dokunma falan öyle bir şey söz konusu değildi ama dediğin şeyleri yaşadım yani oturarak falan evet bizde de tepki verdi izin vermeyince ağladığı oldu ben izin vermeyerek astim çok da büyük tepkiler var mı geçici bir süreç bu
Aldığımda bana vuruyor kendini atıyor sanki işkence yapıyorum gibi ağlıyor mosmor oluyor aşırı derece terliyor yaparken
A yok biz de öyle terleme gibi bir şey yoktu seninki bayağı mastürbasyon evresine geçmiş Ama tabii ki bunu bilmiyor çocuk emmek gibi bir şey onun için yani seninkinde daha farklı tepki verebiliyor kızım da terleme olayı olmuyordu istersen bir doktorla görüş
Haftaya kontrolü var bakalım danışacağım teşekkür ederim
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle yapıyordu üstünü çıkarttığım an yastığa yorgana pipisini sürüyordu sonra kendiliğinden bıraktı kendilerini keşfediyolar bence o yüzden 
Valla bizimki bırakacak gibi değil parkta markette nerde olursa yere yatıp sürtünüyor malesef dışarıda olunca direk alıyorum ama evde tepkisiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum çünkü yanlış tepkiyle alışkanlık haline getirmesini istemiyorum
0 oy
önce (101 puan) tarafından
Bende bunu zoraki geçiren bi anneyim dikkatini dagitmakla geciyo malesef bizimki 3 yaşında başladı 4 yasini doldurunca okula verdim ancak unuttu bayadir görmüyorum
Cok kötü vuruyor kendini yerden yere atıyor ağlamaktan mosmor oluyo uyudu da rahatladım şu an gece de emmek için uyanınca yapıyor hareketi öyle de uyuya kaliyo
Bizimkide yapardi babannesine gider ordada yapardi oda artik engel oluyodu bize bagirip cagiriyodu nefes alis verisleri bile degisiyodu nasil bi azimle calisiyosa jsjs
Bizim bi arkadasin kızıda yeni başlattı 7 yasinda ama yapiyomus gecici bir dönem ama sen şanslısın unutur dikkatini Oyincaktan oyundan ille biyerden çek
Aynen benimki de öyle ilgi manyağı ettik çocuğu ya tüm gün onunla ilgileniyoruz ekran vermek durumunda bile kalmadık dolu dolu geçiriyoruz günleri ama denicez artık biseyler nefes nefese kalıyor bizimki de bazen sinir bozucu ya fkfjdn
Benimkide öyleydi ay tv izlemesin ay tel izlemesin gözleri bozuk çıktı şansıma tükürem jsjsjs
Unutur seninki daha küçük farkli yönlere ilgi odagi yarat
0 oy
önce (331 puan) tarafından
Bi akrabamdan duymuştum onun kızı da sürtünürmüş  keza amcamın kızı da küçükken köşeli nesnelere sürtünürmüş 

Büyük ihtimal içten ya da dıştan kaşınması vardır ışık tutup bi bakın belki kurt filan görünür.bu yaşlarda kız çocuklarında çok oluyor
Hiçbir nesneye sürtünmüyor direkt yerde yada koltuktaysa koltukta ama doktora gidince de kurt olabilir mi diye sorarım kendim de bakarım teşekkür ederim
0 oy
önce (22,102 puan) tarafından
Bu primadan kopmak istediğinden deil

Çocuk mastürbasyoni yapıyor anladığım kadarıyla 
Bize de öyle geldi genelde ilgi eksikliği olan bebeklerde olur falan yazıyordu ama gününü dolu dolu geçiren bir çocuk hiç ilgisiz de kalmıyor nerde yanlış yaptım ya off ilk bilmediğim için izin verdim alıştı mı acaba
Kendinizde suç bulmayın canım
O keşfetmiştir haz aldığı için devam ediyor hoşuna gidiyor öyle yapmak

O esnada kucağına alıp başka şeyler yaparsınız inşallah hemen atlatir
Kucağıma aldım ağladı vurdu kendini yerden yere attı ağladıgi için yere bıraktım aynısını yapmaya çalıştı yine ama dikkatini dağıtmayı denemedim oyuncakla vs öyle deneyeceğim
Evet cnm
O esnada aaa koş pencereye bakalim kim geliyor vs. Bunkarida denersin unutur inslalah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 238 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (11,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 494 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
+1 oy
22 cevap 533 göst.

408,391 soru

12,269,354 cevap

37,553 kullanıcı

Kategoriler

...