+1 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (1,429 puan) tarafından
Gunduz asla almaz normalde ama gece uyurken sürekli alıyor ilk defa emziksiz uyudu ama gece ha bire kalkıyor duzelirmi bu durumu sallıyorum sadece ama öyle ayağımda uyuştum artık yerine koyar koymaz başlıyor ağlamaya nasıl yapıcam komple emziksiz hergun böyle aglarmi ya.

4 Cevaplar

0 oy
(720 puan) tarafından
Canım gündüz ver ağzına çocuğun , daha sonra emziğin ucunu kes :D ama yedek emzik muhakkak olsun evde, gündüz bilinç altında emziğin olmadığını düşündüğü için gece de bu şekilde bırakabilirsin canım 
(1,429 puan) tarafından
Ayy öyle olurmu peki net ise yararmi yoksa yavaş yavaş birgün verip birgün vermeyip mi kıssam sadece bir emzigi var ikinci olsa ikisinide ağzından cikarmaz
(720 puan) tarafından
Oğlumu öyle kestim biraz hayal kırıklığı oldu ama tek seferde bıraktı :D
(1,429 puan) tarafından
Bende tek seferde bırakma taraftarıyım adından bile söz etmiyorum ki zannedersem söylemeyince o da hiç dünden belli anne essi derdi normalde demedi hiç bakalım nasıl ilerliycez merak ediyorum dogrusu
-Reklam-
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Kızım 11 aylıktı bıraktırdığımda. Sabah uyanınca sakladım emziği ve bir daha asla vermedim. Sâdece uyku da emiyordu zaten. Ama gündüz uykusuna bile sinir krizi ile geçmişti. İlk 3 gün zordı, geceleri devamlı uyandı emzik istedi ama onu yerine su verdim salladım. Sonra tamamen unuttu. Sabırlı olun ve kızmayın. Bir kere kızıp verirseniz tekrar denemeniz de daha çok ağlayıp uyanacaktır
0 oy
(858 puan) tarafından
benimkiler emziği çok seviyorlar. sadece uyurken kullanıyorlar. uyanıkken de oyuncaklarına emdiriyor gibi oynuyorlar. sadece uyurken emdikleri için ağız yapısını bozacağını düşünmüyorum. bırakmak için biraz daha bekleyeceğim
(1,429 puan) tarafından
Bizde de öyle uyurken emiyordu şimdi biraz biraz kestim bakalım sürec nasıl ilerliycek istemiyorum hiç kullanmasını inşallah unuturlar. Kullanan tüm çocuklar yoksa işimiz iş
(858 puan) tarafından
bazen ben de bıraktırmak istiyorum sonra vazgeçiyorum. bu ara vazgeçme evresindeyim. muhakkak bir gün bırakacak zaten. şuan zorlamak istemiyorum hiç
0 oy
(438 puan) tarafından
Benim oğlum sadece uykuya geçişte alıyordu o yüzden sorun etmedim benim de işime geliyordu 2 yaşına kadar emzikle uyudu 2.dogum gününde sen mumları ufledin büyüdün emzik de annesinin yanına gitti dedim inandı o günden sonra emzik vermedim 2 yaş olduğu için çok sorun da olmadı:) 
(1,429 puan) tarafından
Bende bu geceyle 2. Gecemiz olucak bakalım süreç nasıl ilerliycek alisabilicekmiyiz merak ediyorum sizinki 2 yaşında bırakmış süper yani bizde 3e basicaz aynı ya korkuyorum bu seferde ağız yapısı bozulur diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
5 cevap 233 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrs. Boz (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 603 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Lorin2021 (16 puan) tarafından soruldu