+3 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Dolandırıldım kızlar ınstagram üzerinden kayaoğlu  mobilya diye yerden kızıma yatak alacağım diye 30 bınımı aldılar engellediler her yerden ne yapmalıyım yardım edin lutfen paramı geri alma şansım var mı ibandan yolladım 7200 lira yı 4 jete yolladılar kod gırmemıssınzı yanlış gırmıs siniz diyerek ten 

25 Cevaplar

+4 oy
(734 puan) tarafından
Sene 2025e girdik. Kullanmayı bilmiyorsanız şu banka/Kredi kartı/ uygulamaları hiç kullanmayın . 

1 kere kod geldi arkadaşım 2.de neden hesabına girip bakmazsın para gitti mi gitmedi mi diye ? Yani ucuz alacağım diye komple parandan olmuşsun . Kolay mı kazanılıyor bu paralar anlamıyorum ki. 

Bununla geçmiş olsun artık ömrün boyunca unutamazsın artık 
(706 puan) tarafından
:).....
(5 puan) tarafından
Para gıtmedı demiyorlar askıya alaıdk dıyroalr ptt avm logusu ıle aradılar kurumsal firmayız dıye ıptal edersek %10 kesinti olacak dedı kodu gırıp tekrar atarsanız dıger para iade olacak dediler yani insanı aşağılavı seyelr soyleme yerine hıc yorum yapsaydınız bende farkındayım yanlıs yaptım oldu ıste
(5 puan) tarafından
Kullanmayı bilmiyorsanız nedır ya sanaldan alısverıs yapayım derken dolandırıldım hayır ne dıye yorum yapıyorsunuz kı madem oyle yapma uslub şekli bıde bu nasıl uslubdur ya
(11,376 puan) tarafından
Kullanmayı bilseydiniz zaten instagram üzerinden mobilya almaya kalkmazdınız. Bende yaparım onu açarım hesap takipçi beğeni satın alırım oh mis insanları kandırmak çok kolayÜstüne bir bardak su için
-Reklam-
+3 oy
(436 puan) tarafından
Bankani arayıp yanlış hesaba para attım diyerekten belki geri kurtarabilirsin
(436 puan) tarafından
Naptın paranı geri alabildinmi
(5 puan) tarafından
Malesef canım şikayette bulundum pazartesi  dün yani polisler bulunur ama biraz zanan alır dedı yeter ki param gerı gelsüm bir şekilde
+2 oy
(127 puan) tarafından
Tüketici haklarına ve cimere yazın karakola gtseniz bile bişey yapmıyorlar ben süresi geçtiği için alamadım paramı direk karakola gitmiştim 
(5 puan) tarafından
Benıö param gıtmıstı bankayı aradım hemen karakola pazartesi gıttım bulunur dedı bıraz zaman alır dedıler süzün süresi geçmiş derken alamadım süresi geçmişti demişsiniz ne kadar bir süre geçti
önce (127 puan) tarafından
Benim 5 ay geçti karakola gttik diye nasıl olsa çıkar diyorduk olmadı takipsizlik kararı ckms bizim paranin üstüne yattı adam kaç kişiyi dolandrms öyle hc bişey olmamış hala hesabını görüyorum arada
önce (5 puan) tarafından
Ciddimisiniz siz  ınstagramdan mı oldu yine o zaman benim parada gitti gelir diye mutluydum biraz bana baya olumlu konuştu polisler paranı alırsın diye buluruz dıye
önce (127 puan) tarafından
Bız konuşmalara kadar herşeyi çıkardık bulduk ama alamadık inşallah sen alırsın canm benm iki sene geçti olaydan
önce (5 puan) tarafından
Yaaa inanın gece gündüz bunu düşünüyorum paramı geri alabılırmıyim diye cumadan beri artık çok yoruldum bu arada gercekten mutlu oldum ıyı dileklerinız için inşallah alabılırım ya sızın adınıza uxulduldum galıba bende alamıycam ya sizinkinde bısey çıkmamış 30 bın bıde artı paradan cektom dıgerlerı iade olavak dıye 30 bın oldu borç çalışmıyorum da
+2 oy
(657 puan) tarafından
Bende alışveriş yapanları duydum felan güvenilir sanıyor dum gelmiş geçmiş olsun 
(5 puan) tarafından
Aynı yer mi çok uzgunum çok
(657 puan) tarafından
Bilmiyorum ki çok bilindik bir yer
+2 oy
(567 puan) tarafından
Bu kodları girmek çok hatalı bi davranış. Bari keşke 2. Yi denemeseydiniz. Ödeme yaptığınız bankaı arayın karşı tarfın bilgilsrine ulaşın. Mahkemeye verin. 
(5 puan) tarafından
Emnıyete gıttım bulunur ad var soyad var dedıler bıraz uzun surermiş inşalkah param gelır bulunur
(567 puan) tarafından
İnşallah
+2 oy
(374 puan) tarafından
Geçen Büşra meşe yıldırım annesini de dolandırmışlardi ona yaz görürse yardımcı olur bence.tabi annesini başka bir satıcı kıyafet için dolandirmisti
(5 puan) tarafından
Nasıl boyle bır hata yaptım aklım almıyor
önce (374 puan) tarafından
Sayfaya yazar gözünü korkutur belki paranı yollar o kisiler korkunca cnm
önce (5 puan) tarafından
Bunlar dolandırıcı neyden korkacaklar ama yoruldum artık
önce (374 puan) tarafından
İnş paran geri gönderildi canını sıkma
önce (5 puan) tarafından
İnşallah canım keşke ya üzgünüm çok hemde
+2 oy
(448 puan) tarafından
Bende şimdi hesaba baktım bilgilere girince 2 kere kullanıcı adını değiştirdiği görülüyor ve hesabın bulunduğu konum Gürcistan.

Geçmiş olsun parayı geri almanız çok zor bundan sonra internetten alışveriş yaparken daha dikkatli olursunuz artık. Bir musibet bin nasihatten daha iyidir boşuna dememişler.
+2 oy
(295 puan) tarafından
Hesap  2 kere isim değiştirmiş dolandırıcı olduğu çok net ayrıca o paralara mdf mobilya almak şu dönemde imkansız yani ben 2021 yılında almıştım o fiyata kızıma oda takımını ordan da durumu anlamanız gerekiyordu. Ibana atılınca parayı geri alamadığımızı duymuştum kredi kartı olunca bir ihtimal ama iban imkansız diye hatırlıyorum. Üzüldüm adınıza.
(5 puan) tarafından
Evet oyle baktım
+2 oy
(338 puan) tarafından
Bankadan gönderirken açıklama kısmına ne yazdınız? Eğer alacağınız ürüne karşılık bir ifade belirttiyseniz bir ihtimaliniz olur
+1 oy
(5,986 puan) tarafından
ibana atmissin imknsz glmesi. e site mite soraydin da alisverisi siteden yapaydin bari. niye bole sacmalik yaptinki 
(5,986 puan) tarafından
nerak ettim simdi baktim mdf diyor . mdf okadar ucuz bisey degilki suntalam bile daha pahali dedikleri fiyattan. ustelik sehirdisi bile ucretzi kurulum ve kargo demislwr. 7300 tl sehirdisi tasimaya bile yetmez ki. akil var mantik var bariz belli dolandirici olduklari.sahte yorumlari yayinlamislar .
(5 puan) tarafından
Bır tanesı aynı durumu yaşamış aynı yer aynı urun şikayet var  coma yazmış sorun çözuldu yazıyor
(5 puan) tarafından
Bir umut diyorum aynı seyı yaşayan bır kısının sorunu çözüldü dıyor tek umudum o
(420 puan) tarafından
Siz söyleyince girip baktım sitelerine üç beş kişi öve öve yorum yapmış onların dışında kimse yorum yapamıyor sınırlamışlar keşke bunları dikkate alsaydıniz o yorum yapanlarda kendi iş birlikcileri böyle yüklü miktarları internet üzerinden gönderim yapmayın keşke bin lirası fazla olsaydı gözünüzle gördüğünüz bir yerden alsaydıniz çok geçmiş olsun üzüldüm vallahi inşallah geri alabilirsiniz şikayette bulunun siteyi belki başkaları da bulunmuştur birleştirip soruşturma açılır.
(5,986 puan) tarafından
bide mdf yaziyor.  ben 2020 yilinda kizima boyle bi yatak yaptirdim dolapli ranzali ranzamarketi siteden ama yerinde de gidip gordum siparisi yerinde verdim dukkanda. ozaman bile 4 bin kusurdu ki suntalam dandirik uyduruk biseydi.bu yaz ona benzer bisey yaptiralim dedik mdf 180 bin 200 bin o civarda ikili altli ustlu ranza dolapli falan mdf pahali yani 7 bin nereee 180 bin nere yani ordan direk dolandirici oldugu belli
+1 oy
(1,248 puan) tarafından
Ah ah nasil sa güveniyorsunuz şu instagrama az para deil 30 k yani üzüldüm geçmiş olsun 
+1 oy
(7,719 puan) tarafından
Maalesef canım ya karşı taraf insafa gelirse geri atıyor parayı. Bende yanlış isim yazmıştım para gitmemişti o kadar uğraştım ki çok yeri aradım herkes birine attı onu ara bizlik değil şunu ara bizlik değil neyse ki iban banka soyisim doğru diye beklemeye alınmış sadece doğru kişiye gitmiş geçte olsa. Kimse yardımcı olmuyor kısaca. Başka Instagram ile numaraya ulaşmaya çalış dicem ama çok profesyoneller. Çok defa post gördüm böyle hala insanlar instagramdan alışveriş yapıyor. Benim en çok korktuğum şeydir. Bilindik sitelerden alışveriş yapın 
(5 puan) tarafından
İnsafa gelir mı kı oyle olan var mı insafa gelip parayı atan geri
(7,719 puan) tarafından
Tabi ki hayır
+1 oy
(20,453 puan) tarafından
Hadi kıyafet alırsın ayakkabı alırsın anlarımda instagramdan mobilyamı alınır ya gidip bakmadan görmeden hayır birde bu tür olaylar en çok instagramda oluyo nasıl güveniyosunuz hayret birşey
(5 puan) tarafından
Yaptım boyle bısey ıste
(20,453 puan) tarafından
Üzüldümde valla eşin ne dedi
+1 oy
(670 puan) tarafından
Elimden bişey gelmiyor ama Şikayet ettim hesabı . İnşallah parani geri alırsın ya valla böyle vicdansizlar nasıl o parayı rahat bir şekilde yiyorlar haram zıkkım olsun
(5 puan) tarafından
Çok sagolun desteğimiz için inanın çok kotuyum uyuyamıyorum cumadan beri bıde borç edindim artı paradan cektım
(670 puan) tarafından
Bankayı aradın mi
(5 puan) tarafından
Hemen aradım cuma gunu gıtmıs para dedıelr hıc bır uyarı da gelmedi bugun öğleden sonrada şubeye gıdecegım harcama itirazı dıye
(670 puan) tarafından
Hadi inşallah son kuruşuna kadar alırsın ya haber ver buraya merak ederiz
(5 puan) tarafından
Haber ederim Allahım yardım etsin bana çok sagolun bu arada
+1 oy
tarafından
Ah canm çok üzüldüm ya . Sayfalarına baktım da çok gerçekçi duruyor 
tarafından
İnsan üzülür tabi ama çok şükür canınız sağ canınıza bişey gelmedi. Eşin de bişey demediyse kızıp kavga etmediyse kendini harap etmenin anlamı yok
(5 puan) tarafından
Yok kavga etmedi ama sureklı dolandırıldığımı dile getiriyor oyle bıraz yoruldum bu durumdan cok yoruldum bu 30 bınımı dudunmekten
tarafından
Sen de takma. Çocuğumun canı sağ ben de iyiyim Allah beterinden korusun de Gül geç konuyu kapatır tepkin net olsun
(5 puan) tarafından
Gercekten çok teşekkür ederim cok sagolun
tarafından
Ne demek canım. ❤️
+1 oy
(262 puan) tarafından
Kod ne için geldı onu anlayamadım ibana atılan paraya kod gelmez kı. Mantıksız geldı bana belkı yanlış yolladınız sayfaya baktım yorumlar gayet iyi 
(5 puan) tarafından
Ptt avm olarak urun kodu gırmemıssınzı dedıelr link attılar ptt avm dıye yer orda açurun linki gırm3mıssınız dedı kod dedıelr sora yejerr attım bu sefer yine gırmemmısısnız dedıelr ıbana para atarken açıklama kıskına dedıler kod verdıler sonra yanlıs dedıler para askıda iade olavak dedıelr hızkı bır sekılde oldu kıkrtum hep
(262 puan) tarafından
Ptt avmden mı almış oldun yanı pek anlayamadım yazdıklarınızdan. Ama ptt avmden yatırmış olsan her türlü alırsın paranı
+1 oy
(952 puan) tarafından
Kredi kartiysa geri alınıyor ama banka kartiysa gecmis olsun
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Aynı şekilde geçen ay eşimi dolandirdilar 14 bin lira açıklamaya bunu yazmamışsınız o yüzden para bize gelmedi demişler sonra tekrar 7 bin istemişler yine aynı bahane 14 bin öyle gitti yok yere
(5 puan) tarafından
Aynı durum olmuş gerı alabildiniz mi parayı
(4,248 puan) tarafından
Yok alamadık üstelik adam tekrardan istedi para göndermedi eşim
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Bende bir kez dolandirildim odur o bir daha Instagram üzerinde sipariş vermedim para gitti ama benim 4 bindi başka hesaptan ulasamazmisin yeri filan nerde
(5 puan) tarafından
Ulaşılıyor başka hesaptan aktıf Yanı başkası gırde aynı şey olacak aynı watsapta numarası yıne bugun emnıyete gıdeyım öğleden sonra ınnaın cumadan beri uyuyamıyorum hıc ıyı degılım
(5,167 puan) tarafından
Az bir para değil cnm  o numarayı emniyete ver orda takip etsinler bugün git daha yeni iken bulabilirler
(5 puan) tarafından
Gıdecegım canım inşallah canım az para degıl az osla bu kadar dert etmem inşallah bulurlar Allah razı olsun
(5 puan) tarafından
Yenıjndıye mı bulabılıler inşallah ya
(5,167 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Ptt AVM bir site Trendyol gibi. Sana ptt avm aracılığı ile mi gönderiyoruz dediler 
(5 puan) tarafından
Lınk attılar ptt avm com evet onu kopyalamıslar o siteyi bana dolandırma tuzağı Yanı
(7,719 puan) tarafından
Bağlantısı olabilir mi ptt AVM güvenilir bir site ara bi çağrı merkezini
(5 puan) tarafından
Aradım onalarıds lınkımızı kopyalamıslar dedı

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 627 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 704 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy