+1 oy
41 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Şuan 39 haftaligim geçen hafta nst bir sancım çıktı bugnlerde de sırtım çok ağrıyor ara ara sancım oluyor da bunu nasıl hizlandirabilirm artk sağlıkla hayrlisyla olmasını istiyorum bedenim artk çok zorluyor beni 

2 Cevaplar

0 oy
(12,982 puan) tarafından

çömelme hareketi yap, squat değil bak. tuvalete çömelir gibi. 

emekleme pozisyonu al kedi deve hareketi var onu yap, topal yürüyüşü. 1 ayağında terlik diğeri boşta. hatta bunu yolsa kaldırım kenarında yapabilirsin

normal doğum yapmadım ama hamile pilatesinde bunları yapıyorduk :D

Allah tek avazda doğurmayı nasip etsin inşallah 

(13 puan) tarafından
Amin çok tşk ederm bunlara dikkat edeym yapayım inşallah hızlanır .
-Reklam-
0 oy
(4,335 puan) tarafından
Butun evi hic hamile degilmissin gibi temizle bol bol yuru. Kisacasi oturma. Ben ilk dogumumda da ikincide de hep boyle dogumu baslattim. Hatta ikinci cocugum 37de nstde sanci bile cikmamisti ve doktor kilosu fazla diye 38e kadar dogsa iyi olur demisti. O hafta afedersin kaba etim yer gormedi. Tam 38de dogurdum.
(13 puan) tarafından
Vala baya temizlik yapiyorm hergun hiç hamileym havasına girmeden havalar soğuk diye yürüyüş yapamiyorm ama evde az çok demeden hareketlilik sagliyorm ara ara sancım oluyor ama işte çok nadir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 50 göst.
0 oy
7 cevap 152 göst.
20 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Eslinmiraninannesi (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (740 puan) tarafından soruldu

409,457 soru

12,306,345 cevap

38,584 kullanıcı

Kategoriler

...