+3 oy
333 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından
Oyle bi bosluktayimki kimim neyim niye varim iyice gittim nasil toparlncm nolur dualarnzda bnada yer verin nolur

13 Cevaplar

+1 oy
(265 puan) tarafından

En İyi Cevap
Kimse anlamiyor bni ben cok sakaci hayat dolu biriydim sonra hersey gozume degisik gldi hafizami yitirmis gibiyim,ben kimim biz kimiz bu dunya ne fln aklimdan ckmiyor dktr depresyon dedi ama 1 ay oldu gecmedi
(754 puan) tarafından
1 ayda gecmez zaten depresyon yillarca surebilir sakinlesmen lazim
(265 puan) tarafından
Hep boyle tatsizmi olcam yani
(754 puan) tarafından
hayir tabiki iyilesmek istediginde zaten her sey yoluna girecek
-Reklam-
+4 oy
(975 puan) tarafından
Bir yakınını mi kaybettin bir uzvunu mu kaybettin çaresiz bir hastalığın mi var evini mi kaybettin biri surekli seninle mi uğraşıyor kaynanan kayinbabanla mi yaşıyorsun kocan mi kotu aile binasında mısın bu ve benzer durumlar varsa haklısın ama diğer türlü hiç bir sebebp yokken depresyondayim bana sizi tenzih ederim ama şımarıklik gibi geliyor
(265 puan) tarafından
Elimde olsa susn bsgirarak kshksha atmak isterdim
(754 puan) tarafından
e at neden tutuyorsun ki kendini

karkuresi arkadas zaten bi yakini kaybindan sonra boyle ous diye biliyorum ama kaybi olmayadabilirdi bunu anlayamazsiniz gercekten cooook zor
(975 puan) tarafından
Doğrudur bende zaten bir kayıp yasadiysa bu modunda olması normal dedim
(265 puan) tarafından
Yani evet kizlar annemin yengesi vefat etti ama surekli beraabet oldugumjz biriydi ve aniden öldu ama cok cok etkilendim surekli aklimdaydi surekli ruyamdaysi
(975 puan) tarafından
Başınız sağolsun
+2 oy
tarafından
Sürekli 7 24 böyle mi düşünüyosun
(265 puan) tarafından
Evet bu 1 aydir kendime gelemiyorum
+1 oy
(2,914 puan) tarafından
Önce öldüm bittim demeyi bırakmalisin bence. Ağzından baska bişey çıkmıyor 
(265 puan) tarafından
Elimde olsa keske canim
+1 oy
(12,866 puan) tarafından
çık gez, toz, sinemaya git, kendine güzel yemek ısmarla.. teslim olup pes etme. o tükenmişlik hissi kötü biliyorum, ama ona teslim olma. ağlamak istiyorsan da ağla hüngür hüngür. o da vücuda faydalı ama sadece yatağa girip karamsarlaşma
(265 puan) tarafından
Canm cikiyorum ama yabanci gibiyim
+1 oy
(862 puan) tarafından
Hayat devam ettiği sürece mizmizlanmak bı ise yaramıyor ne yaparsan yap kendine yapıyorsun aslında Kur'an sünnet bizden neler istiyor bize en faydalisi da o ondan ne kadar uzak kalırsak hayat bize o kadar çile olarak geri donuyor
tarafından
Aslında en büyük zorlugu sen yaşiyosun tabi herkezin derdi kendine büyüktür ama baya esinle sorunlar oluyo bu kadar sıkıntı cekiyosun hic depresyona girdinmi
Birde eşini seviyomusun yoks mecburiyettenmi duruyosun
(265 puan) tarafından
Banami dedin canm
tarafından
Yok ptrck ye dedim
(862 puan) tarafından
Mecburiyet ten tabiki başka kim eziyet gördüğü yerde durur ki ben neler yaşadım nelere sessiz kaldım çıkmaza sokuyorlar insanı bile bile isteye isteye
tarafından
Eşine karsı sevgin varmı
(862 puan) tarafından
Çocuğunu düşünmeyen umursmayan insanı sevemiyorum
tarafından
Aklında sürekli takınkilar oluyomu ona karşı olumsuz duygu düşünceler
(862 puan) tarafından
Takintilardan ziyade onun yüzünden hicbisey yapamıyorum herşeye kavga ediyor bağırıp çağırıyor üstüme yürüyor çocuklarla bi aile gibi bı yere gidiyoruz mahfediyor bana karşı düşman gibi
+1 oy
(754 puan) tarafından
oncelikle bunlari dusunmekten korkma korktugun icin de panikliyorsun sen bunu herkes dusunur kimisi korkar dusunmez dusunmek istemez kafana boyle bi dusunce girdiyse dusun sorgula anksiyeteye cevirmene gerek yok ki bunu dusunmek kotu bisey degil hayatin anlamini ariyorsun suan bu bir surec suan depresyonda oldugunu biliyorsun bunu o yaptiriyor sana kacma teslim ol kendini iyi hissettiginde kaldigin yerden devam edersin .

arastir oku dusun sorgula kotu bisey deegil bunlar rahat ol sana iyi gelecek seyleri yap bunun da vardir bir sebebi 
(265 puan) tarafından
Bnde oyle dudunuyorum blkide bu bi sınav bnm icin
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Olumlu şeyler düşün yoksa Allah öyle dert verir ki böyle şeyler düşündüğüne bin pişman olursun. Nedir yani sağlık mı gitti evladını mı kaybettin eşin mi kötü nedir gerekçe böyle düşünmen de ? 
(265 puan) tarafından
Elimde degil cnm yoksa kim ister
0 oy
(128 puan) tarafından
Kardeşim böyle durum olduğunda fark ediyorum ki maneviyatım düşmüş Yani daha çok Kuran okuyabilirsin ya da dinleyebilirsin çok kendi kendini dinleme yani sadece kafandakilerle meşgul olma başka şeylere de yönel ki depresyona girmeyesin bu şekilde şeytan daha çabuk alt edebilir seni dikkat et hoşuna giden ilahileri dinleyebilirsin neşitleri Dinleyebilirsin çok güzel şiirler var Dinleyebilirsin İslami kitaplar okuyabilirsin böyle durumların hepsi kendimden bahsediyorum boş boş oturup aklımdakilerle kendimi doldurunca bu hale geliyorum genelde Sen de yapma Bu hataları dikkat et Allah yardımcın olsun
(265 puan) tarafından
Allah razi olsun canim ,insallah toparlicam insallah
0 oy
(22,185 puan) tarafından
Namaz kılıyor musun merve
(265 puan) tarafından
Kiliyorum selmos yani bu 1 aydir basladim surekli zikir cekiyorum meal okuyorum ,
(22,185 puan) tarafından
Noldu sana birden böyle
Muska falan biri sana yapmış olabilir mi acaba
(265 puan) tarafından
İnan hic blmiyorum selmos dayim cok iyi anliyor boyle seylerden yanina gittim kackere bakti buyu flan yok dedi ,ama tabi yemegime yada eve gelen biri eve bjsey yaotiysa nasl bilcemki ,inan tadim tuzum kacti eridim resmen,teyzdm nazarda oyle yapar dedi
(265 puan) tarafından
Ama persembe gunu norolojiye gidecegim blki hafiza kaybidir
(22,185 puan) tarafından
Özele gel bişi yazcam sana
0 oy
(6,405 puan) tarafından
Cnm böyle sebeplerden benimde psikolojik sorunlarım var hiç Dr gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum sadece birkaç yerde dua yaptırdım kendime sadece 1 tanesi 1 ay kdr sanki içimde kelebekler uçuyordu gibi mutluydum herşeyden zevk alıyordum ki o da son 1 haftadır geçti....:(
(265 puan) tarafından
Bende yeni yaptirdim ,hatta büyümü diye baktirdim cok sukur degilmis
(6,405 puan) tarafından
Vllh cnm çevremde çoğu kişi nazara yoruyor ama ben pek inanmıyorum nazara inanırım ama bu durum nazarla alakası olduğunu düşünmüyorum
(265 puan) tarafından
Nedir peki canim deliriyormuyim:(
0 oy
(754 puan) tarafından

kuranı kerim oku bu bir sedrom geçicek hangimizde olmadı ki iyi bilirim sana iyi geleni yap :ermm:

(265 puan) tarafından
İnsallah canim cnku yoruldum yani
0 oy
(1,909 puan) tarafından
İnşirah suresini oku bol bol cnm 
(265 puan) tarafından
Tamam canim
(1,909 puan) tarafından
....ok........

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 279 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 497 göst.
18 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 722 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 907 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zelihaanne (1,411 puan) tarafından soruldu

409,038 soru

12,294,121 cevap

38,288 kullanıcı

Kategoriler

...