+13 oy
746 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,886 puan) tarafından
Biliyorsunuz kızlarım ne olursunuz ama ne olurusnuz biliyorum çocuk yetiştirmek büyütmek çok zor ama Allah rızası için şükredin şikayet etmeyin çocuğum durmuyor bakanım yok uykusuzum yemiyor yemek sevmiyor demeyin nefes aldığı için şükredin çocuktur bu bakın 4 gün önce büyük bir acı ile sinandik rabbim bu imtihanı layık görmüş bize cennete bir kuş gönderdik bir aylık minicik bir can ne anne babası doydu ne biz dede nene olarak doyduk bir dedenin görevi nedir torununa marektten biseyler alıp yedirmektir ama öyle olmadı otopsi yapılmış minicik bedenini yıkadı bir babanenin görevi nedir torununa yün orlon örüp giydirmektir ama öyle de olmadı cansız bedenini morgdan elime verdiler kollarıma verdiler bir babanın görevi nedir çocuğuna bakıp kollamakdir ama benim oğlum toprağa indirdi yavrusunu canının parçasını peki bir annenin görevi nedir emzirmek değil mi göğüsleri taş oldu oluk oluk sütleri akıyor şu anda amacım sizi kendi derdimle üzmek değildi ama lütfen gözünüz gibi bakın şikayet etmeyin

34 Cevaplar

+5 oy
önce (471 puan) tarafından
Allah'ım sabır versin sizlere ahhh ahh insan aldığı nefese şükretmeli iste dediginiz gibi insanoglu
-Reklam-
+3 oy
önce (5,942 puan) tarafından
allahim sabirlar versin sizlere anne babasina
önce (4,886 puan) tarafından
Amin amin rabbim kimselere yaşatmasın
+3 oy
önce (12,458 puan) tarafından

Ah kaç gündür okuyorum yazdıklarını ama elim varmıyor yazmaya :'( Allahım anasına babasına sizlere sabırler versin. Diyecek birşey bulunmuyor malesef :( çok üzgünüm 

Gelinim öyle oğlum öyle
+3 oy
önce (4,511 puan) tarafından
Allah'ım çok zor bir imtihan ☹️☹️ablam Rabb'im size bol sabır versin diyecek birsey bulamıyorum çok üzüldüm çok ☹️
+3 oy
önce (2,353 puan) tarafından
Rabbim sabırlar versin size. Acınızı hissettim şuan Allahım kimseye yaşatmasın :( çok az şükrediyoruz çok haklısınız aman yemek yemedi yok çok yaramaz yok şu bu diye diye hep şikayet ettik ama hiç şükretmedik illaa acısı burnumuza gelince değer biliyoruz çok haklısınız Rabbim acınızı hafiflesin inşallah 
Biz yavrumuzu doyasıya koklamadik 42 günlük du kirkini uvurmustuk cennet kuşumun
önce (2,353 puan) tarafından
Herkesin defteri de kaderi de ayrı be abla :(( o yavrunun da vakti buraya kadarmış çok zor evet insan konduramıyor ama Rabbim bizleri sınıyor işte
+3 oy
önce (1,570 puan) tarafından
Basiniz sağ olsun. Allah hepinizin kalbine sekine versin, hepinize sabırlar ihsan eylesin 
Rabbim yaktığı yere serinlik versin
+3 oy
önce (1,572 puan) tarafından

Çok üzüldüm çok.. Allah hepinizin acısını dindirsin :( nasıl diner bilmiyorum ama bunun tesellisi de yok :( 

+3 oy
önce (9,309 puan) tarafından
Rabbım size sabır versin ablam çok zorr ne desek telafisi olmaz çok zor
önce (9,309 puan) tarafından
41 yasin ablam sabrı için anne babasına 3 ihlas bir fatiha oku
+2 oy
önce (3,315 puan) tarafından

Gözyaşım pıt Rabbim sabır versin insan oğlu çok nankoruz asla sukretmeyi bilmeyiz hep bı şikayet içindeyiz:(((((

Evet evet canm böyle bir durum insan oğlunun başına gelecek en son şey olmalı efendimiz bile 6 yevusunun acısı ile sinanmisken biz kimiz
+2 oy
önce (21,508 puan) tarafından
Ahh fadimana canım ablam

Rabbim size sabır versin 

Annesine babasına sabır versin

Anne için de eczaneden hap var süt kesilmesi için onu alabilirsiniz doktora danışarak '((
Kabul etmedi canm biraz sagdim rrahatlacak kadar yavrusnun zibinini koydu göğsüne onunla çekilir dediler lahana attım buzluğa onu kapatıyorum goguslerine biraz ateşini alsın diye
önce (21,508 puan) tarafından
Ahh kıyamam ona Rabbim ona sabır versin '((
Yeşil sabun varsa memeye bıraksın oda keser
Bide ılık su ile yikasin
Arada silkelesin
Mastıt olmasın bari yavrum benim
+2 oy
önce (1,900 puan) tarafından
Rabbim sabır versin 
+2 oy
önce (946 puan) tarafından
Allahım annesine babasına sizlere sabır versin okurken bile çok kötü oldum 
+1 oy
önce (127,617 puan) tarafından
☹️ allahim sabur versin
+1 oy
önce (734 puan) tarafından
Rabbim sabırların en büyüğünü versin sizlere inşallah 
+1 oy
önce (5,750 puan) tarafından
Başınız sağolsun.Allah annesine babasına Haz Eyüp Sabri versin.
+1 oy
önce (3,784 puan) tarafından

Ağlayarak okudum evlat acısı bambaşka bir şey :'( Allah ım geride kalanlara sabır versin 

+1 oy
önce (7,307 puan) tarafından

Bnm bebegimin reflusu vardı küçükken.  Hep anasutu alıyordu. Birgun mama verdim doymuyor sanipta . Mamayi içti uyudu bnde yemek yapıyorum mutfakta.  Az sonra uyurken fışkırarak kustu . Bidaha mama vermedim . Sürekli kusuyordu gece kusarsa napariz diye gecelerce uykusuz kaldım :( . Gerçekten çok zor bebege bakmak .

+1 oy
önce (1,974 puan) tarafından
Allah ım sen sabır ver inşirah ferahlığı ver  :(
+1 oy
önce (2,785 puan) tarafından
Çok haklısınız allah sabır versin:(
+1 oy
önce (2,172 puan) tarafından
Bu konuyla ilgili kaçıncı okuduğum post. Dayanamıyorum yazmaya bile. Beynim uyuşuyor. Hepinizin acısı birbirlerinden fazla. Rabbim yardımcınız olsun ,ferahlık versin abla ❤️ 

Oğlum ilk 7 ay uyku apnesiydi. Bi keresinde yazması bile zor,elim gitmiyor n olduğuna , nasıl kuçağımda koştuğumu bilirim salona doğru. O acı bambaşka birşey . Abla ilk torun emerse küçüktü sanırım o da belki onun rızkıdır. Evladıyla temas ettikçe azcık su serpilir belki anlık da olsa da yüreğine .

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 233 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 193 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,547 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 404 göst.
13 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Elifv (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 368 göst.