+1 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba 3 yıldır tanıdığım onun ısrarı üzerine bir yıldır ilişkimiz var davranışları çok tuhaf ama çok baskıcı çok kısıtlayıcı fazlasıyla kıskanç okulu bırakmam gerektiğini söylüyor okulu bırak zaten 2-3 yıla evleneceğiz diyor çok ısrar ettim hiçbir şekilde kararından dönmüyor tehditler ediyor engelleyince de olmuyor numarayı engelleyince de olmuyor ben de seviyorum ama bu hareketleri hiç hoşuma gitmiyor sizce ne yapmalıyım ? İstemediği şeyleri yapınca hakaret ediyor sonra deli gibi özür dilemeye başladı ağlıyor ve pişmanlığın her seferinde dile getiriyor sizce seviyor mu

11 Cevaplar

0 oy
(903 puan) tarafından
Sevgi olmadığı kesin..seni manipüle ediyor . Geleceğini etkilemesine izin verme . Ayrıl Kurtul biran önce 
-Reklam-
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Kesinlikle sevmiyor. Hasta. Sen de hasta biriylesin. Böyle böyle canından oluyor kadınlar. Sevgiye aç olabilirsin ama potansiyel bir katillesin. 

Kesinlikle sevmiyor. Sevgi bu değil. Derhal ayrıl. 
0 oy
(1,832 puan) tarafından
Sevgi bu değil tabiki daha gençsin insanın kendini tanıması bile 30 larini buluyor. Okulunu oku l, kitap oku, iş bul, seyahat et, insanlar tani ... daha çok yolun var böyle bir ilişkiye zaman heba etme 
0 oy
(722 puan) tarafından
Çok tehlikeli bir tip hemen ayrıl derim yoksa çok üzülürsün.
0 oy
(5,640 puan) tarafından
Böyle sevgi olmaz öncelikle bunu bil sevgiliyken böyleyse bu adam evlenınce senı evden çıkarmaz tehdit hakaret diyosun aman haa sakın bunla evleneyim deme evlenınce de döver seni burda neler neler okuyoruz.. Senıngıde sevgi değildir bağımlılıktır çünkü böyle birine sevgi oluşmaz.. Sözün kısası uzak dur kesinlikle... 
0 oy
(176 puan) tarafından
Bu sevgi değil kesinlikle Ne demişler Balık baştan kokar sakın evlenme Bu gerçekten kendini yakarsın Çocuğun olursa çocuğunu yakarsın gerek yok daha temiz daha güzel İnsanlar çıksın karşına ama kendini bunu etme yani Sen böyle birisine layık olduğunu düşünüyor musun Yani şöyle bir gerçek var her ailede ufak tefek kavgalar olabiliyor her koca karışıyor ama her kadında kocasına yani bunda da bir eşitlik var sana daha şimdiden hakaret ediyorsa evlenince neler eder sevgi ile alakalı bir şey yok Saygı biterse zaten Sevgi Denen hiçbir şey olmaz ki saygı bitmiş sizde
0 oy
(531 puan) tarafından
Sevgi neydi sizce??
0 oy
tarafından
İlerde çok pişman olacağına şimdiden bitir hayatına devam et

Sevgi bı yere kadar 
0 oy
(818 puan) tarafından
Kendine bir iyilik yap

Git bir uzaklaştırma al 

Ve sevmeyi bırak. 
0 oy
(868 puan) tarafından
Böyle biriyle birlikte olman sana çok zarar verir ayrıl biran önce 
0 oy
(3,606 puan) tarafından
Seni sevmiyor bundan emin ol seven sevdiği kişiyi tehtid etmez kıyamaz çünkü ona senin sevgini kullanıp seni bir şeylere zorluyor ileride buraya keşke onu dinlemeseydim okusaydım şöyle yapsaydım yazmak istemiyorsan yol yakınken bu takıntılı adamdan vaz geç

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 121 göst.
25 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ceyda123 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
1 cevap 227 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
9 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,597 puan) tarafından soruldu