0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (8,661 puan) tarafından
Çok sinirlerim bozuk şuan kimsede doğru düzgün bişey anlatmı hepsi yalan şeyler söylüyo kayınvalidem 4 çocuk olmuş işte sonuncu doğarken ayıptır söylemesi rahme melat bişey koymuşlar bida çocuk olmasın diye o zamanla icine kaymış şuan rahimdeymiş kadın 64 yaşında sıkıntı yaratıyo doktor alacak annesi alırlarsa ölürüm başkasına soruyom eyer alınmasa ölür diyolar ben işin icinden cıkamadım eşim işteydi doktorla sadece ablası konuşmuş bizim aramız yok yazamıyom sinirlerim bozuldu böyle bi hata nasıl yaparlar ya kurtaj olacakmış

5 Cevaplar

+1 oy
(13,101 puan) tarafından
Spiraldir o kontrole gitmemiştir. 
(13,101 puan) tarafından
İnşallah canım panik yapmayın ama rahmi alınsa da bir süre zorlanır toplar
(8,661 puan) tarafından
Tm canım sağol eşim icin üzüldü dünden beri annesi sonucta dünden beri olayı cözmeye calıştım bugün net şekilde öğrendim teşekür ederim
(6,661 puan) tarafından
Rahmi delmişse ameliyat edilir sanırım
(8,661 puan) tarafından
Tm canım yapacak bişey yok gerekirse olur
(6,661 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(129,343 puan) tarafından
hadi hata yapildida en 20 25 yildir bu kadin hicmi dr gitmedi hicmi farkedilmedi
(8,661 puan) tarafından
Ağrı yapmış artık canım öyle anlaşılmış
(129,343 puan) tarafından
buda demek oluyoki bu kadin ceyrek asirdir dr gitmemis ihmalin en buyugu kendisinde
(8,661 puan) tarafından
Gidiyo canım hasta olunca kadın doğuma gitmemiş ki hic
(6,661 puan) tarafından
Kız prensesp oda kulak burun boğaza demiyor herhalde kadın doğumdan bahsediyor :D
(8,661 puan) tarafından
Oraya en son doğum yaptıktan sonra harelde gitmemiş canım kalmış öyle spirel takmışlar rahme kadar gidermi o
0 oy
(17,897 puan) tarafından
Nasıl metal bir şey koymuşlar spiral dışında ne koyabilirler ki ayrıca ne koyarlarsa koysunlar gidip sonradan o orda ne oldu diye baktırmak gerekiyor yani bu tarz şeylerin kayma riski her zaman vardır 
(6,661 puan) tarafından
Yani uzun zamandır delip yara enfeksiyon yaptıysa onu bilemem
(8,661 puan) tarafından
Tm canım sağol
(17,897 puan) tarafından
Arkadaşımın annesi oldu ameliyat rahmi aldılar başka bir şey yok. İlk postta öyle anlatmışsın ki içinde bir şey unutmuşlar gibi. Aslında tamamen kayinvalidenin ihmalinden bilgisizliğinden kaynaklı kadınlarımız çocuk doğurmak istemiyorlarsa rahmi önemsemiyorlar maalesef :( geçmiş olsun
(8,661 puan) tarafından
Tm dır sağol canım ilk postu nasıl anlatacam diye düşündüm bugün eşim gene morali bozuk geldi araştırdım aradım artık halayı öğrendim alınsın rahim zaten yaşı  ilerledi keşke kontrol olsaymış tabi ama yaptırmamışlar
(8,661 puan) tarafından
Dün başka şeyler anlatılar dedim acaba metal bişeymi yutu kadın doğum neden bakar dedim sonra baktım eşimin morali iyce bozuldu annesi aldırmıcem ölecekmişim dedi iyce morali bozuldu halayı aradım öğrendim metal dedikleri spiralmiş zamanında taktırmışlar  4 çocuğu var şuan çocuk olmasın diye taktırmışler öylede kalmış kontrole gitmemişler  şimdi sorun yaratmış
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Ztn 64 yaşına gelmiş rahmini çıkarıp atsın oldu bitti 
(8,661 puan) tarafından
Ölürüm diyolar canım spirelmiş taktıkları şeyde şuan sıkıntı yaratmış rahme kadar gidermi o şey
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Ona söylememisler mi bide ne koymuş olabilirler ki ve yıllar olmuş hiç mi farketmemis 
(8,661 puan) tarafından
Aradım canım spirel dediler başka kişiyi aradım şuan sıkıntı yaratıyomuş rahme kadar gider mi o şey

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 891 göst.
30 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 649 göst.
7 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayse123. (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,059 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,898 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bahar1234 (54 puan) tarafından soruldu

408,353 soru

12,268,201 cevap

37,526 kullanıcı