+2 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Selam aleyküm hanımlar sizlere ruya ile alakalı birşeyler sormak ve danışmak istedim rüyamda ilk olarak Hz isayi gördüm sufatini da gördüm karşımda duruyodu sonra Hz Yakup peygamberi gördüm taş ev gibi biyerde cocuklarimla biri bizi kovaliyordu öldürmek için kaciyordukk karşımiza bir kapı çıktı emen oraya daldım sağ tarafında biri var yüzünde nur var bilmiyordum kim oldunu yaklaştım sağ kolunda Hz Yakup yazdini gördüm hemen diz çöktüm selam verdim ve hemen uyandım rüyadan anlayan biri varsa yorum yapa bilirmi acaba Şimdiden hepinize tesukur hanımlar 

7 Cevaplar

0 oy
(5,169 puan) tarafından
Bende bu şekil bir rüya gördüm namaz kilmiyordum namaz kılmaya başladım sende namaz kılıyormusun
(4 puan) tarafından
Ramazan ayı oroclu oldum için tabi kiliyorum üç aylar böyle günlerde ama içimde hep biri konusyo sanki her beş vakit namazını kılmami  istiyor
(5,169 puan) tarafından
Olabilir cnm
-Reklam-
0 oy
(9,922 puan) tarafından
Burda rüyaları yorumlayan hiç kimse yok. Bir imama iyi bir hocaya sor 
0 oy
(22,096 puan) tarafından
Hayırlara vesile olsun inşallah 

Bende yoğurt mayaladigimi gördüm evde daha kırılmamış yoğurt olmasına rağmen ben yine yoğurt mayalamistim

Bnde bu rüyamı merak ediom bilen yazarmi')
(4,728 puan) tarafından
Canım yoğurt mayalamak güzel rüya Bembeyaz olduğu için hayırlı rüya güzel haber alabılırsın yada istediğin bir şey olur Allahın izniyle
(22,096 puan) tarafından
Hadi inşallah canımm yaa
0 oy
(3,587 puan) tarafından
Sadaka ver ve namaz kilmiyorsan namaza basla cnm 
0 oy
(99 puan) tarafından
Bence rüyanı herkese anlatmamalısın karşındaki nasıl yorumlarsa o öyle çıkarmış 
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Aleyküm selam canım hayırlara vesile olsun ki güzel rüya görmüşsün keşke rüyanıda anlatmasaydın sıkıntılı bır dönemden geçiyosan feraha ulascaksın Allahın izniyle 
0 oy
(109 puan) tarafından
Denilir ki rüyada devlet adamı ya da toplum tarafından tanınmış insanları görünce onların hayatlarının okunması gerektiğini ve onların hayatlarından bir ders çıkarması gerektiğini söylerler aynı zamanda peygamber gördüysen rüyada mutlaka o peygamberlerin hayatında sana ders var demektir mutlaka Asım Köksal'ın Peygamberler Tarihi kitabını alın okuyun öyle Google'dan bakmayın direkt kitaptan okuyun Daha çok size fayda verir Allah'ın izniyle yani mutlaka o peygamberlerin hayatında size bir ders var bir mesaj var hocam böyle söylemişti Ben de peygamber gördüğümde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 104 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (118 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 20 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
8 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nisalinda (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.