Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
4.5 Yaşındaki Kızımın Agresif Davranışlarını Nasıl Kontrol Edebilirim?
0
oy
143
göst.
30 Aralık 2024
Diğer
kategorisinde
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
soruldu
Kizim cok agresif hircin asi olmadik biseyde hayir deyince hemen ayagini yere vurup bagirip istiyorum diyo aslinda her dediginide yapan bi anne degilim ama bende hic tahammul yok cok birazda kizimin boyle olma sebebi benim cogunlukla hayir demem bagirmam herseyine karismam onu boyle yapti cok sinirliyim cabucak ofkeleniyorum nasil asicam bu durumumu bilmiyorum bazi insanlar cok genis oluyo vurdum duymaz oluyo keske diyorum birazda oyle olsaydim ama yok nasil degistircem huyunu tavsiyeniz varmi nasil sakin kaliyorsunuz bu durumlarda
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
+1
oy
30 Aralık 2024
-HEMDEM-
(
4,087
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum da 4 yaşında aynı şekilde sinirli, hırçın davranıyor. Birilerinin yanında özellikle yapıyor hatta . Ben üstüne gitmemeye çalışıyorum daha çok yapıyor, yapma etme diyorum yine daha çok yapıyor. Bende şaşırdım kaldım.
7 önceki yorum göster
30 Aralık 2024
-HEMDEM-
(
4,087
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım. Allah bolca çocuklarımıza sakinlik versin ;)
30 Aralık 2024
Melisasel
(
739
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım ❤️
30 Aralık 2024
-HEMDEM-
(
4,087
puan)
tarafından
yorumlandı
♡♡♡♡⚘️
30 Aralık 2024
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
yorumlandı
Yalniz olmadigimi bilmek ne guzel :)
30 Aralık 2024
-HEMDEM-
(
4,087
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle yalnız değilsin:)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
30 Aralık 2024
Zehra995
(
7
puan)
tarafından
cevaplandı
Buda çocukluğun bı dönemi heralde benm oğlumda 4.5 yaşında bu aralar böyle olmaya başladı istediği şey olmayınca ayaklarını yere vura vura bağıra bağıra gidiyor odaya orda ağlamaya basliyor . Bu aralar birz yoğun geçtiği için telefon sıklıkla almaya başladı bilmiyorm ama ben ona bagliyorm ne zamn ki telefon birz fazla kaçırdık mi davranışlar hemen değişiyor siz veriyormusnz bilmiyorm ama belki ondan olabilir yada yaşlarının bı temel özelliği galiba
30 Aralık 2024
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
yorumlandı
Tablet vardi bizimde ama bu sekil yaptigi icin kaldirdim ceza verdim davranislarina konusmalarina dikkat edene kadar yok dedim ama cokta ise yaradigi soylenemez
30 Aralık 2024
Zehra995
(
7
puan)
tarafından
yorumlandı
Yarar bence ama sonradan tekrar vermk yine bozuyor onları yani dedigm gibi benm hatam onda oluyor istikrarlı ben davranamiyorm hiç veemicem diyorm bı iki gün vermiyorm.sonra bişi oluyor rahat birksin diye vernxe tekrar afalliyor
30 Aralık 2024
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen oyle canim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Aralık 2024
Ekinoks
(
4,173
puan)
tarafından
cevaplandı
Daha sevgi dolu yumuşak bir hayır diyop çizginden asla çıkmadan taviz vermeyeceksin.Anliyorum üzüldün ama bugünlük son,yada bu sana zarar verebilir gibi.Ama sarılıp yanında sessizce bekle konuşmak istersen burdayım yumuşak bir yüz ifadesi bolca bekleme şimdi senin ki alıştığı için biraz daha fazla bekletebilir ama 1 hafta ısrarlı bir şekilde dedigimi yap sonucu gör.Kendine söz ver asla yükselme.
30 Aralık 2024
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
yorumlandı
Iste sorun aslinda basli basina bende cocuk ne gorurse onu yapiyo bnde cok fevriyim nasil ascam bunu bilmiyorum ki sinirlendigimde gozum bisey gormuyo o an dedigin gibi belki sarilmak iyi gelcek sakinlestircek ama tepem atinca sakinlesince konusuruz suan cok sinirliyim diyorum zirlayarak gidiyo sonra uzuluyorumda ama kendimi nasil duzelticem bunuda bilmiyorum :(
30 Aralık 2024
Ekinoks
(
4,173
puan)
tarafından
yorumlandı
30 Aralık 2024
Ekinoks
tarafından
düzenlendi
Canım bende pamuk anne değilim başta yumuşak diken oluyorsun kendini tutmaya calistigin dönem :)
Sonra bakıyorsun ise yarıyor hoşuna gidiyor gerçekten yumuşak olmaya başlıyorsun dene gör ilk 3 günü atlatsan 1 haftaya epey yol kat etmiş olursunuz.
Birde kesinlikle hayır olanlar yine hayır hatta oradaki sempatik yuz ifadeni çekebilirsin bağırmadan, mesela bizde camlar Fransız kilit var ama yinede camlar ile oynamak kesinlikle yasak yemek masasının üstüne çıkıp oturmak zıplamak kesinle yasak prizleri elleme kesinlikle yasak gibi
Birde tek kural var hayır dediğin şeye yarın izin vereceksen yada daha önce verdiysen boşuna inatlaşma kafa karisikligindan başka birsey yaratmiyor normal diğer şeyleri etkiliyor baskada birsey yok.
Sakin duran annelerin çoğu içinden patlıyor bir süre yada ara ara emin ol.%100 ise yarayan yada her zaman ani kurtaracak birseybdegil çoğu zaman ise yarıyor sadece
30 Aralık 2024
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladim canim cok sagol cevabin icin deniycem umarim basarili olabilirim :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Meleklerivar
(
795
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen bensin ya hiç sabırlı değilim bazen diyorum nasıl sabırlı olabilirim en ufak bişi de kızma çocuklara diyorum ama sitresliyken daha çok malesef
3 gün
önce
bkulbilge
(
659
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen ya valla psikologa randevu almistim sirf ofkem icin kaza yaptik arabada yok bilmiyorum nasil giderim
3 gün
önce
Meleklerivar
(
795
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bende Sabri dar insanım ne deyim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 gün
önce
Busraay
(
691
puan)
tarafından
cevaplandı
4-5 yaş en zoruymus gerçekten az önce kutuyu ağzına kadar doldurmuş kapanmıyor diye kendini yerden yere vurdu sakın bı şekilde bak ona sence nasıl kapanacak ağzına kadar dolu dedim ağladı biraz düşündü sonra sustu sabır şart
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
42
göst.
Çocuğumun Evdeki Agresif Davranışlarını Nasıl Durdurabilirim?
12 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Burcin34
(
26
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
120
göst.
4,5 Yaşındaki Kızımın Yaramazlıklarıyla Nasıl Baş Edebilirim?
10 Aralık 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Baharcancaz
(
41
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
107
göst.
7.5 yaşındaki kızım çok agresif sizde de böyle mi
20 Ağustos 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Emine2803529
(
46
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
115
göst.
Kızımın Kardeşine Gösterdiği Kıskanma Davranışlarını Nasıl Durdurabilirim?
11 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Saregulsum
(
41
puan)
tarafından
soruldu
408,336
soru
12,267,618