+3 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (1,810 puan) tarafından
Bi Kaynım var evlenmiş boşanmış 6 yaşında da Bi kız çocuğu var. benim de kuzenim var oda evlenip boşanmış onun çocuğu yok 

eşim Geçen gün   bana dedi kuzenin  için konuş kabul ederse kardeşimle konuşsunlar Olumlu olursa isteyelim diye kuzenimle konuştum çocuğu var diye kabul etmedi ben bi 2 defa deyince ailesi Olumlu baktı kuzenim de dedi kaç ay konuşayım çocuk konusunda fikri aynı istemiyor anlaşamazsak deyicem kabul etmiyorum  ama konuşup anlaşırsa belki olur. kaynım iyi çocuk kuzenimde iyi, düşünüyorum da acaba yanlış mı yaptım? Kimsenin ahını almak istemiyorum Aranız da evlenip boşanmış çocuklu biriyle evlenen var mı zorlanıyor musunuz? 

38 Cevaplar

+8 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben

Evlendim boşandım daha önce evlenmiş bi çocuklu biriyle evlendim bnm fikrim evlenmesin kısa ve net 
(70 puan) tarafından
Çocuğun mu sıkıntısi oluyor acaba merakımdan soruyorum
(1,330 puan) tarafından
Çocuk babasını paylaşmak istemiyor bn ondsn ayırmışım gibi davranıyor sen sonradan geldin diyo dışlıyo beni
(70 puan) tarafından
Himm anladım annesi yaşıyor mu acaba belki dolduruyor olabilir de çünkü bir çocuk güzelliklere sevgiye karşı illaki ön yargılarını kırar zamanla umarım sizinkide düzelir
(1,330 puan) tarafından
Annesi yaşıyor bırakıp gitmiş başkasıyla evli çocuklu şuan da istese de zaten asla eşim göstermez altı bezliymiş daha gittiğinde babaannesi bakıyor.Şusnda da babaannesiyle yaşıyor.Eşim ve onun bağı normal baba oğul ilişkisine göre çok farklı tek kaldıkları için çok düşkünler hep beraber uyumuşlat arkadaş olmuşlar çocuk şuan 9 yaşında e kocamla bn şuan ayrı bı evde yaşıyoruz ister istemez kıskanıyo bana alınan bişeye bile kıskanıyo ve sürekli babasından birşeyler istiyo ona niyr aldın bana da al diyo vs vs
(70 puan) tarafından
Anladım belki daha çok vakit gecirseniz ve sizinle kalsa alışır rabbim yardımcınız olsun yinede
-Reklam-
+5 oy
(7,454 puan) tarafından

Kötü olur senden bilirler ben olsam hiç bulaşmam. 

+4 oy
(172 puan) tarafından
Cocuklu kabul etmesin sonradan anlasamamazlık oluyo hiç bulastrma bence
(1,810 puan) tarafından
Anladım canım oda etmiyor zaten ailesi konuş belki şartlarınız uymadı olmazsa dersin istemiyorum
(172 puan) tarafından
Sakın evlenmesin sakın
+4 oy
(3,135 puan) tarafından
Sonuçta kendi çocuğu yok başkasının çocuğunada bakmak istemeyebilir bu da onun hakkı zorlama bence anlaşır evlenirler sonrada çocuk yüzünden tartışma olursa sana patlar adam çocuğu olduğu için eski karısı ile muhattap olacak doğal olarak  bunuda bazı kadınlar istemez kıskanır sorun yaşanır 
+4 oy
(5,402 puan) tarafından
Eğer istemiyorsa zorlamanın bir manası yok. Ileride çocuk için arada bir münakaşa olursa ben istemiyordum aklıma girdiniz der. 
+3 oy
(2,588 puan) tarafından
Swn vesile olmussun, karar kendilerinin. Senlik bir durum yok, olmazsa da zorlama israrci olma, o zaman sana patlar. Ama su an yetiskin insanlar kendileri bilir
(1,810 puan) tarafından
Yok konuşucaklar kız istemezse zaten ben ısrar etmem anlaşırsa Bi sorun çıkar mı acaba çocuk konusunda
+1 oy
(51,335 puan) tarafından
güvenmiyor demek ki kendisine insan yeri geliyor kendi cocuguna tahammul edemiyor zorlamayin belki sevmeyecek cocugu bakmak istemeyecek 
+1 oy
(952 puan) tarafından
Kuzeniniz haklı kendinin olmayan bir çocuğu sahiplenmek kolay değil ısrar edip zorlamak yerine saygı duyulmalı 
+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Evlilik işlerine asla karışmam yani asla arada gidip gelene oluyor herşey :angel:

(2,038 puan) tarafından
Öyle mi diyon :)
(1,880 puan) tarafından
He aynen şekerimmmmm ❤️ valla bi kere Kayinim için araya girdim bı kizla kız vazgeçti istemedi bütün sülale senin yüzünden dedi al işte gelde karış
+1 oy
(201 puan) tarafından
Eşimle bende birer çocukla tekrar yuva kurduk o benim çocuğuma baba oldu ben onun cocuguna anne benim 3.5 eşiminki 13 yaşında denemek lazım 
+1 oy
(2,068 puan) tarafından
Çocuğu olan çocugu olmayanın derdinden anlamıyor ve beklentisi çok oluyor... malesef karşı tarafın önceliği çocuk oluyor kuzeniniz ikinci planda kalır.kayniniz iyi olabilir ama iyi olmak herşey demek değil 
+1 oy
(328 puan) tarafından
İstemiyormuş. Daha konu etmenin anlamı ne ki
+1 oy
(2,023 puan) tarafından

Söylemişsiniz yeterli 

Daha fazlasına karışmayın

+1 oy
(262 puan) tarafından
Çocuklu biri ile zor olur ama fikir vermişsin sadece yanlış bir durum yok
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Sonuçta adamın ömür boyu bakmakla yükümlü olduğu bir evladı olacak. Eski eşiyle bir bağ. Bir sürü ortamda hep bir arada bulunacaklar. Bence bulasmasın.
+1 oy
(17,916 puan) tarafından
Zorla nikah masasına oturrmuyorsun sonuçta asla istemiyorum diyorsa görüşmesin bunun kararını kendi verecek 
+1 oy
(383 puan) tarafından
Ben olsam değerlendirrdim. Tesettürlü ve dini hassasiyetleri olan biri ise kuzenınız çocuğun kız olması avantaj ayrıca çok küçük değil 6 yasında kendını sevdırenilir hem kız çocuğu annesiz çok zor ablalık etmiş olur. Hayatı öğretir. Tabi eş adayını sevip kendisi için uygun görüyorsa. Tek sorun çocuksa 
0 oy
(129 puan) tarafından
 eşimin çocuğu yoktu ama oda evlenmiş boşanmıştı ben hiç evlenmemiştim evlendik çokda iyi anlaşıyıruz 
0 oy
(38 puan) tarafından
Canm eğer kuzenin çocuğu istemiyorsa  büyük ihtimalle benimsemeyebilir ve çocuğu benimsemezse hem çocuk için hem kuzenin için sıkıntı olur şahsen benm abim bekarken 1 çocuklu biriyle evlendi yani yengemin çocuğu vardı öncelikle abim ve biz hepimiz çocuğu benimsediğimiz için sıkıntı olmadı şu an çocuk baba hala babaanne hani bizi öyle görüyor o yüzden kuzeninin çocuğu benimsemesi gerek
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Herkes kendi dengiyle evlenmeli yoksa sonu mutsuzluk olur .kuzeninde bir cocugu olsaydı olurdu ama yok asla eşit değiller hatta ikinci evliliklerini yapan kisielrin eski eşlerinden olan çocuk sayıları bile eşit olmali .kız çocuğu babaya düşkün olur ayrıca kuzenini kıskanır büyüdükçe paylaşmak istemez amaan dertsiz başına dertmi lazım ne gerek var canım kendi kuzenini böyle bir işin içine sokmaya evde mi kaldı kız çocuklu adama verecekler ..senin yerinde olsam asla aracı olmam hatta kuzenine söylerim kabul etme yapamazsın mutlu olamazsın diye .o adamın çocuğuna harcadığı para ayırdığı zaman herşey gözüne batabilir kuzeninin çünkü o anne değil eşit değiller o ilk defa evleniyor ilkleri yaşamak istiyor hamilelikte bile ilk bebek heyecani olmalı .ama adamın zaten düşünmesi gereken başka çocuğu var muhatap olacağı eski eş var hiç gerek yok 
(737 puan) tarafından
Ben bu yoruma hiç katılmıyorum, 1 çocuğu olan adamla evlendim 3 seneyi devirdik elhamdülillah çok mutluyum
(1,103 puan) tarafından
Mutlu olabilen sayısı çok az canım ne mutlu sana .100 kişiden 5 kişidir onu basarabilen ne yazikki çoğunluk pişman oluyor evlilige devam ediyor olabilirler ama hep sorun sıkıntı .kadın boşanmış bile olsa boşanmış çocuklu adama denk değil çocugu olmayan bekar sayılır .konu sahibinin kuzeni kız hiç evlenmemiş . Normalde babasiyle doğru düzgün gorusturmeyen eski esler Erkekler evlendikten sonra çocuğunun gözünde de eski eşin gozundede bı anda kıymete biniyor sürekli göndermek istiyor talepler artıyor .erkek içinde öyle kendisi evlenince çocuğun sorumluluğunu yeni eşine yüklemeye çalışıyor. Ben olsam yanasmam

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,055 göst.
17 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Afacanin annesi (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,180 göst.
0 oy
14 cevap 437 göst.
0 oy
44 cevap 2,706 göst.
14 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

408,414 soru

12,270,548 cevap

37,578 kullanıcı

Kategoriler

...