+1 oy
301 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (276 puan) tarafından
Uzun mesele ama özet geçeyim kızlar 

Esımle 5 yıllık evliyiz bir defa boşanma aşamasına geldik yeni evliyken barıştık aile apartmanı ve cok tutucular kaynanam ne derse eşim onu yapıyor görümcelerim üni mezunu bende öyleyim onları destekler her zaman birine belediyede iş bulmaya bile çalışıyor beni öner diyince okumamışım gibi davranıp hakaret ediyor bunların zeytin tarlası var asla benim ailem orda yardımcı olmamı istemez karşılar sen okudun meslegını al tarlada ne işin var diyor eşim bugun geldi sende eltinde gideceksiniz yerde kalanları toplucanız kaynımda gelecekmiş dedi bende dedim manyadınmı benim kucuk cocuklarım var dipnot bi iki kere bıraktım işim olduğu zaman bakamadılar bir daha bırakma dediler su an esımın aılesıyle konuşmuyorum hatta olay cocukları onlara bırakıp turkcell bayisine gitmem kucak gorumce sınava hazırlanıyorum diye kavga cıkarmıs ablasıyla esım gelince bana kızdı senin yüzünden olmus diye ya be adam cocukşarını istememısler sen ne diye zorluyon az gururlu ol ben zeytine gitmem ne işim var diyince delirdi benim kendi topladığım yaptığım şişedeki zeytinleri alıp kapıya annesine götürmeye kalktı bende sakinlestirdim tmm gidecem dedım tarlaya ama gitmek istemiyorum gitmezsen sana zeytinde zeytinyagıdq vermesinler dedi bu da yetmez miş gibi ben onun ailesiyle konuşmuyorum diye daha da onları bana karsı doldurmuş benim karıyla konuşmayın diye ekstra benim babam annemle görüşmemek için bahane yaratıyor benı aramalarından bile rahatsız benim annemın babamın yaptığını onun ailesi bile yapmamıştır o kadar hürmet gösterdilerki kendi ailesini Melek goruyor napcagımı sasırdım aileme anlatsam kavga cıkar bundan birine yengesıne mi anlatsam anlamadım bu olayın basında ona anlattım eger esın zıvanadan cıkarsa söyle dayısına söyliyim dedi bosan demeyin o süreci yasadım cok zor cocuklar babasına cok düşkün Allaha havale ettim herkesi

12 Cevaplar

0 oy
(276 puan) tarafından
Kızlar bana akıl verir misiniz
-Reklam-
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Anlattin diye eşin olay çıkarir mi. Şimdi biz anlat deriz ama eşinin huyunu bilirsin canim. Ayrıca biraksaydin zeytinleri götürseydi gitme tarlaya boşver sana kıymet vermeyen bir aileye kendini ezdirme 
(3,935 puan) tarafından
Sana boşan veya boşanma demek bizim haddimize değil. Senin hayatın canim, haberler konusunda malesef haklısın. Hayat sana ne getirir bilmiyorum belki çok güzel bir kapı açılır hayatın degisir belki eşinin aklı basina gelir
(276 puan) tarafından
Benim için dua eder misiniz gerçekten cok ihtiyacım var dertlerimin biri bitmeden diğeri başlıyor
(3,935 puan) tarafından
Ederim canim insallah dertlerinden kurtulursun ben sana Instagram'da bir sayfa var yazgul hoca cok güzel dua paylaşıyor çok faydasını gören var bende gördüm mutlaka takip et https://www.instagram.com/yasamvemistiksifahanesi?igsh=MXJocnQ4ZjVpcDVmcA==
(276 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun hemen takip edip bakıyorum cok sagolasın
(3,935 puan) tarafından
Rica ederim canim ❤️
0 oy
(793 puan) tarafından
Boşanmayacaksan olağan duruma mutlu olmak için ayak uyduracaksın başka çaren yok 
(276 puan) tarafından
Ya eltiminde iki bnmde iki çocuğum var bakamıyorlar kaynanamlar götürrsek desek hava buz yani annem babam gün içinde arar tarlada telefonda cekmez merak ederler onlara söylemeyip gitsem saklı gizli nereue kadar
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Napcan canım ailesine gidip anlatsan seni zaten sevmiyorlarmis senin tarafini tutacak değiller, kendi ailene anlatsan işler daha çok karışır boşanmam diyorsun napcan git zeytine bir kaç gün, gene çocuklarınıza bakmayız dediklerinde göndermez herhalde.. 
(276 puan) tarafından
Birde ne diyor biliyor musun eşimin babamla hiçbir sorunu olmamasına rağmen benim babam zeytinyağı alır kayınbabamgilden söylicem babama yağ satmasın babana diyor gerçi kayınbabam ağzına eder kocamın terbiyesizlik yapma diye esıme baya mesafe koydum merhaba bile yok bundan sonra
(1,731 puan) tarafından
Satmazsa satmasin sanki hayrına veriyor parasıyla değil mi eşindeki bu kin nerden geliyor
(276 puan) tarafından
Dur bakalım eltimin gelebilcrgını sanmıyorum onun oğlu okulada gidiyor yarınola hayrola demişler
(1,731 puan) tarafından
Aynen öyle canım yarın ola hayrola
(276 puan) tarafından
Öyle diyor ben cok kinciyim pisim babama borc vermıs babam daha vermemiş diye kız her seyimi babam karşılıyor benı o. Götürüp getiriyor her yere giydiriyor
0 oy
(276 puan) tarafından
Baska akıl verecek olan varmı
0 oy
(276 puan) tarafından
Kızlar Allah rızası için yorum yapın
0 oy
(2,485 puan) tarafından
Aileci erkek kadar zor bisi yok canim allah sana kolaylik versin.ama ben sahsen boyle bi durum yasaydim asla ama asla gitmezdim.benim dedikodumj yapan adami ben erkek diye koynuma almam.naparsada yapsn hic umrmda olmaz ki ailem arkamdaysa asla alttan almam.al karsina konjs boyle yapmaya devam ettigin surece senin istedgn gibi biri olmam inceldgj yerdende kopsn de.biraz resto ceksen belkide bukadr kucumsenmiceksn.onlar okudu el ustunde sen okudun tarlalarda suruncen yok ya gotursn kardeslerjnj onlari calistrsn.unutma onun kardesi onemliyse sende ailene onemlisjn
(276 puan) tarafından
Kardesleri anneside gidiyor zaten sorun su ki benim adıma konuşup karar vermedi bacım bunlar cok zor bir aile eltim benden önce neler neler yasamıs yinede bosanamadı koynuma sokmıcam orası bir gerçek ben diyordum ki kaynanamlara karsı eltime güldürmiyim kavga ediyorlar demesinler hoslarına gider bunların annesi zorba kaynanam oda benim adıma karar veriyor bizim bir akraba da buraya gelin geldi o gidip calısıyor tarlada sende git diyor ben okumuşum diyince bir zoruna gidiyor hakaretler kucumsemeler ona neler dedim ama bu kadar korkma ailenden onlardan büyük Allah var sen onlara inanıyorsun ama Allahını kamerası var Allaha havale ettim hepinizi
0 oy
(342 puan) tarafından
Bütün sorun eşinde aradaki köprüyü kuramıyor o seni sıkıştiyorsa sende onu sıkıstir bastır derim ..
(276 puan) tarafından
Zorbalık yapıyor hele bir gitme diye köprü kursunda istemiyorum beni seyden vurmaya callısıuor yalnızlastırmaya bak senin yüzüne kimse bakmıyor diyor kuzeni geldım eşiyle İstanbuldan annesi yemege cagırmıs onları esımıde cagırdı benı çağırmadı haliyle büyük yenge beni sormuş eskm hasta ondan gelemedi demiş ohh diyor yalan dedim seni nasıl dıslıyorum diye umurumda olmaz dedim benim böyle psıkoljımle oynamaya calısıyor ama bana koymaz buraya geldiğimden beri yalnızım ki ben ailemle de ara bozmak istiyor gelip gitmesinler diye iyice yalnız kalıyim diye
(276 puan) tarafından
Kız kendi ailesine tapıyor kendi ailesi Melek benımkılee seyran pis kinci ama dizi gibi yeminle dışarıdan görsen cok buyuk oyuncu ailesi
0 oy
(276 puan) tarafından
Kızlar cok dardayım akıl verir misiniz 
0 oy
(14,619 puan) tarafından
Koca olamamış benim karıyla konuşmayın ne demek ya seni ezmelerine  fırsat vermiş 
(276 puan) tarafından
Konu su ki bundan 1 aya yakın önce ben turkcelle gidecektim kardeşinden müsade isteyip cocukları onlara bırakıp carsıya gidecektim kaynanam bende geleyim dedi tekk gitme diye ben istemedim ama üslupsuz söylemedim ıkı gorumcemde kavga edıyorlardı birbiriyle neyse ben isimi hallettim geldim cocukları aldım kaynanam olağan sekıldde cocukları verdi aksam esım geldi onlara uğradı kızlar kavga ediyormuş neymıs sebep benmişim cocukları bırakıp gitmişim küçük görümce ders calısamamıs bende bir daha bırakmam dedim sonra annesi hemen yumurtlamıs tek gittiğimi eşim kızdı cocuklarlq gitseydin annemle ya da coxuklarla git tek gitme dedi bende annenle gitmem gıdene kadar bin tane laf sokuyor insana dedim zoruna gitti anneme dicem gittiği yerlere seni götürmesin bundan sonra dedi bende okey dedim o beni yalnızlastırıp onlarla konuşmamı istiyor beni savuncagına onlara destek veriyor bu aıöenın erkekleri hep böyle kaynımda böyleydi bende dedim niye konuşayım benim sucum olmadan benim kocamı doldurup evimdeki huzuru kaçırmaya calısııyorşarsa ben konuşmam dipnot eşim kızlar senin yüzünden kavga etmıs dıyınce aradım ikiside acıp suratıma kapadı biride kucufu senle mi ugrascam dedi üstüne oyle kapadı esime diyince iyi yapmış dedi bunlar elını savunursa ailesi bunları dışlar nasıl savunursun diye
0 oy
(17,916 puan) tarafından
İdare edeceksin mecbur boşanmayacaksan suyuna gitmekten başka çaren mı var 
(276 puan) tarafından
Ben cok uyumlu bir insanım kavgacı değilim ailesi esjmın gecımsız olduğunu bilir benim onu idare ettiğimide buna rağmen nifak sormaları Allaha havale ediyorum esim tarlaya gitm3zsen basarım koyden birini alırım dedi bende alsaydın sehırlı okumuş kızı ne diye aldın işçi olarak mı yok senin tarlan benim tarlan diyor biz bir sene ayrı kaldık boşanma sürecinde dedım evlenseydın o zaman yok evlenecedimde annem bırakmadı demez mi ama bu lafları ona bir yutturucamki o görecek gülen suratım bitti artık ona karılık zor görür
0 oy
(4,748 puan) tarafından
Eşinin ailesinde suç yok ki suç senin eşin olacak adam da ailen haklı hobi niyetine gidersin toplarsın falan başka veya bu işten para kazanırsın emek derim sana ama sen ailesi için gidip kalan zeytinleri mi toplucaksin zeytinleri o goturmesin sen çöpe dokseydin keşke vermesinler zeytin marketten al ye Allah aşkına böyle ömür geçmez yapmayın etmeyin çocukların mutlu olacak sen mutsuz mu olacaksın benimde çocuğum var büyük konuşmuyorum ama ben mutsuz mutsuz evde oturcam sırf çocuğum babasız büyümesin aman babalarına düşkünler diye yok öyle şey onlar ilerde seni düşünecek mi karisiyla yada kocasıyla mutlu mesut gezip dolaşırken annemde bizim için babamı çekti demezler dur onu da ziyaret edelim demezler bu bir bir daha iki 
(276 puan) tarafından
Neymiş zeytinyağı ve zeytin veriyorlarmış ondanmıs ailesine acıyor benim emeklerime acıyor kız ben ıkı uc sıse zeytinin derdinde değilim yemem aç kalırım ama olay cıkartıyordu getmicem desem eziyet edecek evde biliyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 435 göst.
15 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elif9898 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 517 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 205 göst.
0 oy
7 cevap 182 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hazall (72 puan) tarafından soruldu