+1 oy
64 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Arkadaslar oglum 4 yasinda kizim 3 e girecek.oglum surekli kizim neyle oynarsa onu istiyor bazen cok iyi anlasiyorlar ama genelde o baslatiyor ,kizin elindeki oyuncaklari aliyor ,sonra kizda onu dövüyor, böyle biseyker oluyor.ogluma ilgi veriyoz ona veriyoz ama yinede o benim , oda benim ,die die hep bi ses gurultu. Benim gibi peşpeşe doguranlar varmi bi tavsiye-fikir luften 

Birbirlerini cok seviyorlar,hemen özurdilerler ama korkuyorum dahada ilerlerse die.yada normalmi bu yaslarda?

3 Cevaplar

0 oy
(149 puan) tarafından
Keşke benmkilerde büyüyüp o yaşa gelse kavga etseler diye düşündüm ben minik bebekle daha çok zorlanır oldum benmki biri 5 yaşında biri yenidoğan bebek ama.  Paylaşmayı ogrenseler güzel olur ikisiylede konuşmayı dene paylaşmanın güzel olduğunu vurmanın iyi olmadığını konuşarak anlasanbiliceklerini anlat onlar bizden daha akıllı anlarlar bence
-Reklam-
0 oy
(7,773 puan) tarafından
Abim üniversiteyi kazanıp başka şehire gidene kadar abimden çok çektim küçüklüğümden itibaren hep kavga ettim hep o başlattı. Tabi oyuncak paylasamamaktan başladı öyle de sürdü. İnşallah sizinkiler bizim gibi olmaz 
0 oy
(618 puan) tarafından
13 yaşındaki kızım 10 yaşındaki oğlum kedi köpek gibi didişiyorlar ben çözümü kevgirle buldum hahshshjs

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 747 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Abc123 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 597 göst.
0 oy
24 cevap 762 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,009 göst.
8 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Özgekksal (8 puan) tarafından soruldu