0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (1,136 puan) tarafından
Kızlar çoçuğunu dil terapistine götüren var mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim kızım 30 aylık başlamayı düşünüyorum süreç ve fiyat bilgisi alabilir miyim? 

5 Cevaplar

0 oy
(1,645 puan) tarafından
Canım ben Kocaeli'de yim bir kac yere sordum 2500 3000 fiyat verdiler hatta bi doktorla konustum 45 dakka için paranı boşa harcama rapor cıkart bedava terapi aldır daha sonra raporu iptal edebiliyorsun dediler bende öyle yaptım psikatriye randevu aldım tedil ve başka bir kac test daha yaptılar tedil tersini yapan doktor rapor yazılmısını ekledi haftaya tekrar rndevumuz var rapor için konuşucaz doktorla önce heyete sonra ram a randevu alıcaz inşallah doktorla görüştükten sonra
(1,136 puan) tarafından
Ay herkes başka bir şey söylüyor vallahi düşün düşün deli oldum. Eğer sıkıntı olacaksa imkanları zorlayıp göndereyim dedim. Tabi ucretsiz olursa cok daha iyi olur
(9,916 puan) tarafından
Canım bende aldım o raporu ağlaya zirlaya aldım sadece polis ve rütbeli asker olmaya engel dediler tmm dedim hemşire avukat öğretmen vs olmaya engel dedgil asker polis silah için engeldi sanırım yeni yasayla oda kalktı şükür. Birde şöyle düşün durumun yok raporda almak istemiyorsun çocuk büyüyecek okula gidecek bu zmanda akran zorbalığı ne kdr tehlikeli boyut almjs haberim var mı. Ben aldım çocuğum ilerde akran zorbalığına maruz kalıp pskolojiside etkilenmesin diye. Haftada 3 gün ücretsiz dil terapisti eğitimi üstüne yine haftada 3 gün okulda günde 2 saat öğretmenle çocuk tek eğitim alıyordu masaAllah çok fark oldu oğlumda çünkü imkanım yoktu parayla o kdr ders aldirsam hesapladım aylık 27 bin ediyormhs biz asgarî ücretle geçiniyoruz kiraciyiz
(1,136 puan) tarafından
Ya sadece asker polis olmaksa sıkıntı değil gerçekten.  zaten rapor almasam bile kesin özelde olsa aldıracam. Dediğin gibi geri kalması cok sıkıntı yaratır. Sizin çocuğunuz kaç yaşında
(1,645 puan) tarafından
Şu zamanda cok zor zaten ücretli göndermek bende herşeyi göze alarak rapor cıkartıcam ben psikologdan önce dil teapistiyle görüştüm tanıdık vasıtasıyla  bana soyldeği engel değil destek aldığı için otizim vs olsaydı eger belirli yerlerde işe alınmaz ama sizin cocugunuzda oyle bi sıkıntı olmadığı için içiniz rahat olsun dedi
(9,916 puan) tarafından
Ztn rapor alınca anaokuluysa okuldada haftanın 3 günü günde 2 saat eğitim aliyo bireysel ne kdr güzel birsey. Benim oğlum 5 yaşında ve rapor bitti şuan randevu almaya çalışıyorum sildirmek için şükür biz atlattık ama saçımın yüzde 70 i beyazladi stres yaptım rapor engel dedim fln şükür bir sıkıntıda olmazmış
-Reklam-
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Kızlar yok mu bilgi sahibi olan 
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bizde 750 40 dakikası tabi yılbaşı geliyo zam gelir onada 
(1,136 puan) tarafından
Hangi şehir? Faydasını gördünüz mü acaba
(9,916 puan) tarafından
Şırnak evet faydasını gördüm ama benim anaokula gidyir ordada öğretmen haftanın 3 günü günde 2 saat bireysel ders verip ilgelndi
(1,136 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim. İnşallah daha da iyi gelir
0 oy
(3,063 puan) tarafından
Raporla ucretsiz goturuyorum. Fiyat hakkinda bilgi veremicem maalesef. Sureç olarakta oglum ilk 6 ay sadece ses cikardi hic kelimesi bile yoktu. Agzindan bir kelime ciksa devamini gelicek diyorduk. Öyle de oldu. 6 ay gecince bi anda konusmaya basladi. Simdi de akici konusmasi icin devam ediyoruz. Yolumuz var daha. Ama ailelere buyuk görev dusuyor. 
(1,136 puan) tarafından
İnşallah daha da iyi gelir. Peki rapor konusunda ileri ki zamanlarda sıkıntı olma durumu nedir bilginiz var mı
(3,063 puan) tarafından
Sıkıntı cıkaricak durum yok. Psikolog arkadasimda soyledi. Gittigim doktorda soyledi. Duzelince sildiriyorsun.
Insallah hepsi iyi olurlar♡
0 oy
(236 puan) tarafından
Ben İstanbul'dayım 40 dakikası 1400 veriyorum suan
(1,136 puan) tarafından
Etkisini gördünüz mü? Sizin rapor çıkarmama sebebiniz neydi
(236 puan) tarafından
İlerde oğlumun önüne çıkmasından korktuğum için çıkarmadım bide o raporu sildirmek çok zormuş bı yakinimiz çok uğraştı sildirmek için bize etkisi daha tam olmadı 3 kere gittik daha inşaallah faydası olur bide rapor için çok farklı söylemler var biri siliniyor diyor diğeri değil diyor ülkenin sistemi belli değil kalır malir diye cikarmadim
(1,136 puan) tarafından
Teşekkür ederim inşallah etkisini görürsünüz. Bende bugün randevu aldım doktordan rapor konusunu soracam bende cok kararsızım

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 247 göst.
0 oy
6 cevap 115 göst.
0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
5 cevap 195 göst.

408,355 soru

12,268,298 cevap

37,528 kullanıcı