+2 oy
452 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (799 puan) tarafından
Eltiniz ile samimimisiniz.Ben samimi olmuyorum kafam rahat olsun diye.Ay kırdım mı ay acaba benim hakkımda ne düşünüyorlar vs. kaygılarına girmemek için

39 Cevaplar

+5 oy
(3,183 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bir derece mesafe bütün ilişkilerde güzeldir bence. Kayınvalidenle çok samimi olursun suyunu çıkarır. Aynı şekilde görümcen eltinle de. Ama tabi zamanla herkesin tavrını öğrenirsin bazı insanlar çok iyidir, samimiyet iyi olur. 
(1,335 puan) tarafından
Süper yazmışsın. Aynen de öyle valla:)
(3,183 puan) tarafından
Tşkrlr :) evet
-Reklam-
+1 oy
(1,282 puan) tarafından
Eltim yok :D
(1,330 puan) tarafından
Benim de yok bu gidişle de çok zor
+1 oy
(3,930 puan) tarafından
Eltim yok :) adayı vardı nişanlandılar ben samimi değildim numarasini felan almadım enerjisi bana iyi gelmemişti mesafeliydim. Ben genel olarak insanlarla çok samimi olmam bir eltim olsa mesafeli olur derdimi felan anlatmam 
+1 oy
(922 puan) tarafından
Samimiydik bı aralar şuan konuşmuyoruz gerek yok kafam böyle daha rahat çünkü anlattıklarının yüzde ellisi doğruysa diğeri atıp tutuyor aynı konuyu kaç defa anlatır farklı şekilde unutkanlığı var haha bende mesafe koydum aramıza kac defa yazdı kısa cevaplar verdim görüldü attım o şekilde anladı oda uzaklaştı sağolsun 
+1 oy
(3,222 puan) tarafından
Çok samimiyiz canım bayramdan bayrama mesaj atar kutlarız :) 
+1 oy
tarafından
Eltim yok kocam ailenin tek erkek torunu
(171 puan) tarafından
Cok şanslısın
tarafından
Tüm miras kocama kalıcak diyemi: D
(171 puan) tarafından
Yooo eltı sorunu yok gorumce sorunu yok
tarafından
2tane görümcem var
Ama onlarla da fazla sorunum yok her dakika görüşmüyoruz ama görüşdüğümüz de saygılı ayrılıyoruz
(171 puan) tarafından
Ne güzel valla
+1 oy
(2,429 puan) tarafından
Birisiyle çok samimiydik artık değiliz böyle daha iyi 
+1 oy
(7,947 puan) tarafından
Ben zaten herkesle samimi olabilen biri değilim ama eltimi severim. 
+1 oy
(38 puan) tarafından
Biz yedi eltiyiz hicbiri ile bir sikintim yok ama uc eltimle cok iyi anlasiyoruz cok sukur rabbim bozmasin 
+1 oy
(17,243 puan) tarafından

3 taneler benim bir büyüğümle çok iyi anlaşırım hatta aşkımlı canımli cicimliyiz:D diğer ikisiyle de anlaşırım ama biraz daha mesafeliyim. Kötülüklerini görmedim ama mesafeli olmam gerek işte :D

+1 oy
(96 puan) tarafından
Eltimle aramız iyi değil bana yapılani yanına bırakmasın inşallah ona Ben neler çektim ondan Aynı bahçede oturduk kavgaligimiz da oldu Ve çok şükür taşındım Artik ama daha Şırnaktan gelin geldi gurbete diye Ve eşimin yengesi kardeşi karısı diye eşimin hatrina sesimi çıkarmıyorum zaten 
+1 oy
(1,289 puan) tarafından
ELTİMler varla yok arasi aslindavarlar ama bence yok olmaliliwr
+1 oy
(4,672 puan) tarafından

Değilim istesemde olamam :woot:

+1 oy
(1,694 puan) tarafından
Eltim ve kayinvalidemle aramızda hiç bir zaman samimiyet olmadı onlar hep soğuktu bende onların bana davrandığı gibi davrandım sonra anladım ki en güzeli böyle kimse kimseye alttan laf vurmuyor herkes yerini biliyor memnunum
+1 oy
(361 puan) tarafından
Sınırları aşmamak kaydıyla samimiyiz ben ona sırrımı falan vermem karışmaz ama karışırsa müsaade etmem ama sohbet ederiz ararız birbirimizi hal hatır sorarız
+1 oy
(370 puan) tarafından
Maleseff isterdim samımı olmayı ama maalesef pek anlaşamıyoruz 
+1 oy
(436 puan) tarafından
Hadi bakalım görümceye çok korudunuz  laf edenler elti içinde post açılmış nerdesiniz fitneciler sizi 

Bu arada elti benden uzak yani tanımam 10senelik evliyim birkere bile görmedik birbirimizi
+1 oy
(9,916 puan) tarafından
10 senleik gelinim daha eltim yok ama 3 tane olacak. Ve şuan kaynimin sevgilisi zırt pırt kaynanama geliyo ve geçen kapiyi açtıkm. Çöp atacaktim oda kapidaydi beni görünce iaynanma sarıldı uzun uzun bende kapıyı kapatim içeri girdim sanki kıskanacam daha eltim bile değilsin zavalli.kaynamda karşı komşum. Bana merhaba bile demez görünce görmemezlikten geliyo bende aynısını ona yaptım. Hata yüzüne bakıp konuşmadan geçtim 
(1,335 puan) tarafından
Merak etme rvlendikten sonra bela okur kaynananaa... :DYılışık yalaka insanları hiç sevmiyorum yaaaa
(9,916 puan) tarafından
Vala birbirilerine hayırlı olsunlar umrum da degiller
0 oy
(846 puan) tarafından
Niye insanlar için kaygilaniyorsunuz bu sebepten dolayı neden aile ilişkilerinden uzak tutuyorsunuz kendinizi bırakın insanlar sizin hakkınızda ne düşünüyorsa düşünsün siz kendiniz olun insanları asla takmam ne söylediklerini nede benim hakkımdaki fikirlerini ne merak ederim nede alinirim laf mı yedim iade ederim sizde böyle olun ve görüşün eltinizle 
0 oy
(7,435 puan) tarafından

Çok şükür eltim yok . Olsada anlasirdim herhalde :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
11 cevap 419 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Duygu_9505 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 277 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Aydan YILDIZ (771 puan) tarafından soruldu

408,354 soru

12,268,314 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler

...