0 oy
196 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (359 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Gecen ay cok tatlı yeme isteği şikayeti ile aile hekimliğine gıttım kan aldı faln. Insulin 3.5 cıkmış dedi glıfor 1000 mg başladı. Sabah aksam 1 tane olarak bır hafta yarim aldım sonra tam başladım. Neyse adet oldum ılk gun şiddetli baş ,karın ve bel ağrısı cektım agrı kesici bile ıse yaramadı. Neyse ılk gun biraz kanamam oldu sonra kesildi. Normalde 6 gun kanamam olurdu 2 gun bile düzgün olmadım. Bugun son gundu normalde kahverengi kremsi leke vardı.   Gecen adetımden 5 gun sonra ilişki sırasında esım kacırdı. Gerı cekılme İle korunuyoruz. Ilıskıden 2 gun sonra ertesı gun hapı aldım hamile olmamak için. 10 gun sonrada kan verdım bısey çıkmadı ilaç kullanacagım için kan verdım. Sonra adetim 3 gun gecikti idrar testi yaptım oda negatif. Adet oldum ama kanamam yok. Cok uykum geliyor halsızlık yorgunluk ve asırı uykum geliyor. Bide midem bulanıyor. İlaçtan mı oldu anlamadım. Oyle bır muallakta kaldım. Sizce neden olabilir. Adet olupta kanama olmaması 

4 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
İkiniz de çok temkinlisiniz maşallah  :D
(359 puan) tarafından
Oyle deme kız. Oldu bır kaza işte
(577 puan) tarafından
Bi kaza olmamış ki. Hadi kocan kaçırdı sen niye kalktığın gibi ilaç almıyorsun da iki gün bekliyorsun. Sizinkini bile bile lades. Hayır bi de hamile kalırsan konurken, hapa rağmen kaldım falan diycen  :D
(359 puan) tarafından
Ben oyle ilaç olduğunu bile bilmiyordum  o ilacı ılıskıden once kullanılıyor sanıyordum hıc kullanmamıstım. Arkadaşım dedı hemn aldım. Degılım de zaten neden kanamam olmadı
(1,062 puan) tarafından
Bır kadın olarak bunu bilmemen de ayrı enteresan gerçekten korunma konusunda kamu spotu falan olmalı ya bilgisiz o kadar çok insan var ki
Yıl olmuş 2025 hala süt korur mu dıyenler var şaka gibi
(141 puan) tarafından
O ilaçların yan etkisi falan varmı veya zararı biliyormusunuz
(1,062 puan) tarafından
İlla kı vardır çünkü oluşacak bırseyı engellıyor hormonlara zarar verıyordur muhakkak bozuyordur birşeyleri
-Reklam-
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Banada bu ilacı dahiliye doktoru verdi canim ben biraz kullandım sonra mide ağrısından bıraktım. Benim açlık sekerim 104 cikti. Devam edicem yine ama ben tam baslayamam yarım devam edicem. Ben bu ilacı araştırdım kesinlikle korunmalisin yoksa hamile kalırsın :)
(359 puan) tarafından
Benm aclık şekerim 85 cıktı. Ünsilın 3 bucuk cıktı ondan verdı. Benmde mideme vuruyor
(3,927 puan) tarafından
Evet çok kötü oldum, ayrıca uyku yapıyor mu bende feci uyku yaptı.
(359 puan) tarafından
Evet gözümü açamıyorum. Ayrıca yorgunluk. Zayıfladın mı pekı onu kullanırken
(3,927 puan) tarafından
2 hafta kullandim bıraktım :) devam etseydim zayiflardm baya iştahım kapandı. Midem beni çok kötü yaptı dayanamadım olmazsa bir daha gidicem doktora
0 oy
(922 puan) tarafından
Canım ilaç hormonlarini etkilemiş olabilir sağlık ocağına gittiğinde sorsaydin keşke yan etkisi varmı başıma böyle bişey geldi bundan kaynaklımi diye onlar daha iyi bilirler bende korunma hapı kullandım iki ay boyunca düzenli adet oldum tam günün de hapı bıraktığım ay mesela hormonlarım bozuldu hiç adet görmedim sürekli test yaptım kan verdim çıkmadı en son adet olmuyirsam zaten hamile kalmam diye eşim bı korunuyordu bı korunmadi hamile kaldım adet görmediğim halde 
(359 puan) tarafından
Oyle yapıcam gidince sorucam
0 oy
tarafından
Geri çekme olayı kumar gibi ya bence ortaya 2tane kart atıyorsun birini çeken kazanır diğeri kaybeder 

Önceden önlem almak sağlıklı bence

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 313 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Po htc (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 255 göst.
0 oy
12 cevap 560 göst.

408,341 soru

12,267,706 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...