+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından
Kızlar cok büyük sıkıntılar içindeyim eşimle ailesiyle karmakarışık bir durumdayım hayat arkadaşım asıl hayatımı zorlastıranmıs bir sure ayet önerir misiniz hem eşim düzelsin hem işlerim yoluna girsin 

3 Cevaplar

0 oy
(1,645 puan) tarafından
Nasuh tövbesi var canım banada bi abla onerdi 21 gün boyunca bırakmadan oku takıldığın yerleri ciz özellikle orayı okuyup bitir dedi başladım bende çok rahatlatıyomus ve tabiki namazlarında aksatma 
(274 puan) tarafından
İyi geldimi evliliğinize
(1,645 puan) tarafından
Benim evliliğimle alakalı cok şükür sıkıntım yok ama farklı seyler var o yuzden basladım daha 21 gün olmadı
(274 puan) tarafından
Bi değişiklik oldu mu okuduğun kadarıyla
(1,645 puan) tarafından
Az da olsa oldu ama dediğim gibi namazlarında aksatmamaa valıs inan için okadar rahatlıyor ki
-Reklam-
0 oy
(1,115 puan) tarafından
İnşirah Suresi ferahlık için, Kureyş suresi de aile içi geçimsizlik ve sorunlar içinmiş. Ferahlığa çıkana kadar özellikle beş vakit namaz sonrası ve sık sık okunabilir.

Ayrıca sorunlar çözülene kadar "Hasbiyallahu la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve Rabbul arşil azim." zikrini sık sık okuyun. Aynı zamanda ayettir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sizi düzlüğe çıkarsın. 
(274 puan) tarafından
Bu sureleri birer defamı okuyoruz namazdan sonra teşekkür ederim bu arada
(38 puan) tarafından
Ben tebareke suresini her gece yatsi namazindan sonra 1 kere okurum her dara sikintiya dustugumdede fetih suresini okurum kisa surelerde oku icine ferahlik verir
(274 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
(38 puan) tarafından
Rica ederim rabbim hepimizden razi olsun insallah.insallah yureginiz feraha erer
(1,115 puan) tarafından
Sabah akşam 7 defa okunması efdaldir canım. Ben çok sıkıntılı bir dönemde okumuştum. Eşimin ailesiyle alakalı. Simdi şükür düzeldi. Manevi olarak güç verdi bana bu dua. Çok daraldığım bir gün Allah'tan bana yol göstermesini istedim ve Kuranı Kerimi rastgele açtım. Bu duayı okumam emredildi adeta. Ayet şöyle:
“Resulüm! Eğer -büyük bir şefkat ve samimiyetle kendilerine ders vermek istediğin- adamlar, yine de aldırmaz, senden yüz çevirirlerse, de ki: Allah bana yeter, O’ndan başka ilah yoktur. Ben yalnız O’na dayanırım. Çünkü O, büyük Arş’ın, muazzam hükümranlığın sahibidir.'” (Tevbe, 9/129).
0 oy
(8,079 puan) tarafından
Annem hep fetih suresi oku der böyle zamanlarda. Bir de bakara suresini açar dinlerim evde yüksek sesle. Onun haricinde Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ben de aynı durumlardayım
(274 puan) tarafından
Ferahlık deyince bir ah ettim ki Rabbım dermansız dert vermesin dedikleri bir dert
(8,079 puan) tarafından
İnan şu anda ben de o durumdayım. Ezan okunuyordu bir de. Dedim ki Allah'ım onları da kendimi de sana havale ediyorum. Sen her şeyin en güzelini en doğrusunu bilirsin dedim.
İnan kalbimi öyle böyle kırmadılar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 245 göst.
4 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sürpriz yumurta⚘ (1,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 52 göst.
25 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (791 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 313 göst.
12 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 467 göst.

408,340 soru

12,267,723 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler